margaritagr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Ωραίο κομμάτι Μανό εγω τις τελευταιες φορες ακουγα στο ριπιτ το beast αν δε το χεις ακουσει ψαξτο Αστα maus και μ εκανε βολτα στην Ομόνοια φαντασου...ακου Ομόνοια! Χαχαχχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Ωραίο κομμάτι Μανό εγω τις τελευταιες φορες ακουγα στο ριπιτ το beast αν δε το χεις ακουσει ψαξτο Αστα maus και μ εκανε βολτα στην Ομόνοια φαντασου...ακου Ομόνοια! Χαχαχχαχα ειμαι παιδια της εργατιας τι περιμενες? το οτι σου βρηκα γαμω τα ρολογια σε 5λεπτα δεν το λες ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Ισχύει κι αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 <p>Και δυο γαμπες για το καλο </p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p> Μανό σ ευχαριστω Ευτυχώς που λείπει διακοπές ο bosei, θα ζήλευε! Προικισμένη γενετικά η γαμπούλα, εύγε! πωρώνεσαι να φοράς τακούνι για να τις καμαρώνεις! φεύγεις για το νησί; τέλη Σεπτέμβρη μάλλον θα έρθω και γω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Αφού αντέχετε και κυκλοφορείτε, μπράβο σας! (Αν και Ομόνοια wtf ) Εγώ ήμουν όλη μέρα μεταξύ φθοράς & αφθαρσίας, απ'το κρεβάτι στον καναπέ κι απ'τον καναπέ στην κούνια. Κατά τις 9 δέησα να ξεκινήσω το bodyweight προγραμματάκι μου και κατάφερα να βγάλω off ώμους και core (με crucifix roll out + hanging leg raises μεταξύ άλλων). Kαι το προτζεκτ φτερά προχωράει (αλλά έχω δρόμο ακόμα) 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Για να τα λεμε ολα εγω του ζήτησα να ρθει Ομόνοια να δω ενα Casio, για bodyguard τον χρειάστηκα Εν τω μεταξυ εγω σκιαζομουνα, ο Σπεκτ στ @@ του έβγαζε το κινητο. Νταξει κι εγω αν ημουν ετσι δε θα μασαγα Το παιδι ειναι ντουκι ρεεε καποτε το βυζι ητανε αδύνατο σημειο τωρα διαγράφεται απο τη μπλουζα καργα. Δήμητρα τη κανω για ενα δεκαημερο ναι. Οσο για τις γαμπες ειναι πράγματι δυνατο σημειο , αν και δε τις εχω γυμνάσει ξεχωριστά εχουν παρει τα πανω τους. Αυτα που δε παίρνουνε ευκολα ειναι τα χερια. Μακρια και αδύνατα, οταν παχαινα μα ο κωλος μεγάλωνε μα η κοιλια μετα..τα χερια ποτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Που μενεις και φοβασαι να πας στην ομονοια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Για να τα λεμε ολα εγω του ζήτησα να ρθει Ομόνοια να δω ενα Casio, για bodyguard τον χρειάστηκα Εν τω μεταξυ εγω σκιαζομουνα, ο Σπεκτ στ @@ του έβγαζε το κινητο. Νταξει κι εγω αν ημουν ετσι δε θα μασαγα λίγο υπερβολική ρε συ! Έχω κυκλοφορήσει μόνη στην Ομόνοια οποιαδήποτε ώρα της ημέρας τα τελευταία 10 χρόνια και δεν ένιωσα ούτε μια στιγμή απειλή. Τί σκιαζοσουν ακριβώς; Το πρεζόνι που είναι λιώμα στα σκαλιά ξερωγω; (Σημ.: δεν λέω ότι έμπαινα μόνη και στις στοές βράδυ ε!) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Ε ναι σιγα το γκετο.Μονο μια περιοχη ειναι επικινδυνη αθηνα ανω λιοσια αντε και μενιδι σε καποια σημεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Ετσι γιατι οποιος ανοιγει το στομα του την τρωει το κλεισε στις 6 ο δικος μας χωρις να πει τιποτα.Εκανα αεροβιο ομως με τετοια ζεστη Πάει το μούσι? Κριμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Πάει το μούσι? Κριμα Ρε φιλε δεν αντεχα με την ζεστη προχτες σηκωθηκα 4 το πρωι απο το κρεβατι πηρα την μηχανη και το μονταρα.Ε σε 20 μερες ετσι θα ναι παλι τι νομιζεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 αυτα βρε παιδια ειναι και υποκειμενικα. Η αληθεια ειναι οτι τα περιμενα χειροτερα τα πραγματα ειχα να παω καιρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Η ομονοια εχει γινει παιδικη χαρα εδω και πολλα χρονια.Εχουν αλλαξει τα πραγματα εχουν μετακομισει αλλου τα νταλαβερια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Νέο πρ στα 39 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 42 ιουλιο μηνα κυπρο Δεν θυμαμαι και πολλα δεν εβλεπα καν γυρω μου το μονο που θυμαμαι ειναι οτι μας βαραγανε ενεσεις με ασπιρινες στον κωλο επειδη ειχε 40 πυρετο και πανω το μισο στρατοπεδο και παραπανω απο το νερο ηταν μολυσμενο κατι τετοιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις