Chrisxxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Κακο ζεσταμα η κακια στιγμη? Μαλλον και τα 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Πόδια χωρίς σκουωτ; Δεν μπορώ καν να φανταστώ πως ειναι! Εννοείται πως κάνω σκουωτ, ειναι η αγαπημένη μου άσκηση. Βαθύ, με ντροπ σετ, αμεςως μετά lounges με ντροπ σετ κι αν είσαι τυχερός μπορείς κάπως να περπατήσεις την επόμενη μέρα Άρσεις δεν κάνω γιατί ποτέ δεν κατάφερα να μάθω σωστά την τεχνική και δε θέλω να ρισκάρω τραυματισμό στη μέση. Θα το δοκιμασω... να δω...απλα με αρεσουν πιο πολυ τα front squat . Λεω να το παω με ντροπ σετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 για μια βδομάδα θα απουσιάσω για δουλειά στη Φλώρινα. θα μείνω σε ξενοδοχείο με πισίνα. 20 λεπτά κολύμπι αρκεί για 2/3 φορές τη βδομάδα; η δουλειά μου θα ναι χειρονακτική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Πλειαδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Πλειαδες; σε μένα απευθύνεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 δεν ξερω τι λετε εγω σημερα ξυπνησα πιο κουρασμενος απο ποτε και ποναω παντου! και το γυμναστηριο ειναι κλειστο το 3ημερο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 δεν ξερω τι λετε εγω σημερα ξυπνησα πιο κουρασμενος απο ποτε και ποναω παντου! και το γυμναστηριο ειναι κλειστο το 3ημερο!! όχι μόνο το δικό σου, ολονών... :/ Δευτέρα Πόδια έχει το δικό μου πρόγραμμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 το καλύτερο, και το δικό μου έκλεισε για το τριήμερο και θα πάω Λάρνακα, να αράζω όλη μέρα στην παραλία. Χαλαρό πλατσούρισμα να έρθω στα ίσια μου γιατί και εγώ έφαγα μια ήτα στα γόνατα τώρα τελευταία. Από εβδομάδα πάμε πάλι στον αγώνα. Θα φάω και 2-3 παγωτάκια γιατί εδώ και δυο μήνες δεν έχει μπει στο στόμα ζάχαρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 εγω η θα παω σε αλλο γυμναστηριο που ειναι ανοιχτο να το παιξω νεος πελατης να κανω δοκιμαστικα ή θα παω για τρεξιμο μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 τα δικα σας ειναι κλειστα Βασικα και εγω ποναω φουλ σημερα τα ποδια χτες ηταν βαρβαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 το καλύτερο, και το δικό μου έκλεισε για το τριήμερο και θα πάω Λάρνακα, να αράζω όλη μέρα στην παραλία. Χαλαρό πλατσούρισμα να έρθω στα ίσια μου γιατί και εγώ έφαγα μια ήτα στα γόνατα τώρα τελευταία. Από εβδομάδα πάμε πάλι στον αγώνα. Θα φάω και 2-3 παγωτάκια γιατί εδώ και δυο μήνες δεν έχει μπει στο στόμα ζάχαρη Tωρα που εφυγα εγω πας εσυ Λαρνακα ελεος ...Πηγαινε Mackenzie εκει ειναι ολο το παιχνιδι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 37.8 Όταν λέω ότι η πα γάμ.. Δεν ν ακούνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Tωρα που εφυγα εγω πας εσυ Λαρνακα ελεος ...Πηγαινε Mackenzie ειναι ολο το παιχνιδι Ήσουν κάτω και δεν βρεθήκατε ?!?απαράδεκτοι, κόκκινη κάρτα από μένα και στους δυο , πιστεύω συμφωνεί και η μαργαρίτα Όπως λένε το μαγαζί λένε ένα γαμάτο πανκ ροκ συγκρότημα, Άλεξ γκουγκλιτ αν δεν το ξέρεις! ~~~~~ Φλώρε σπεκτ δέκατακια ούτε καν πυρετός , μασάνε ωρε τα παλικάρια?? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Ήσουν κάτω και δεν βρεθήκατε απαράδεκτοι, κόκκινη κάρτα από μένα και στους δυο , πιστεύω συμφωνεί και η μαργαρίτα Όπως λένε το μαγαζί λένε ένα γαμάτο πανκ σοκ συγκρότημα, Άλεξ γκουγκλιτ αν δεν το ξέρεις! Δεν θελει ο Αλεξ ρε κοινωνiκα και τετοια xaxaxa και εγω ειμαι διακριτικος δεν πιεζω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Τελευταια προπονηση σημερα και μεθαυριο αναχώρηση . Απολυομαιιιι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις