Zaknafein Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Αν έχεις καιρό να τρέξεις και ο στόχος σου είναι να μην λαχανιάσεις δεν θα πας μακρυά ή θα πας περπατώντας... 3 χλμ είναι καλή απόσταση μετά από αποχή, προσπάθησε όμως να κρατήσεις ρυθμό και να μην σταματήσεις - αν κουραστείς μείωσε τον ρυθμό και πάρε ανάσες εν κινήσει. 1
Fotis13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Εγω εχω θεμα δε μπορω να κανω διατασεις για τα χερια, δε με πιανει καμια ή πιανει πολυ λιγο. Γενικα επειδη οι αρθρωσεις μου ειναι χαλαρές, για να με πιάσουν οι διατασεις γινομαι παιδι λαστιχο Διατασεις κανουν τα παιδακια ,ηρθε η ωρα να γινεις γυναικα Σοβαρα παιζει να μην εχω κανει και ποτε ομως τις βαριεμαι αφορητα . 2
margaritagr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Νταξει πες οτι εχεις σκουριάσει κ δε μπορεις να λυγίσεις το ποδι σου κι ασε τα βαριεμαι 3
Adon1s Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Λοιπόν αύριο πρωι πάω για τρέξιμο μετά απο κανά 6μηνο παράλληλης αγυμνασιάς . Να βάλω στόχο να τρέξω ένα Χ χρονικό διάστημα με ρυθμό τέτοιο ωστε να μη λαχανιάσω και απο απόσταση όσο φτάσω ή Να βάλω στόχο πχ 3 χιλιόμετρα και κλάϊν το σε πόση ώρα θα βγεί ; (προσωπικά και τα 2 καλά μου ακούγονται) Ο απαράδεκτος , με πήρε ο ύπνος . Θα πάω το βράδυ....
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Εμένα με πήρε ο ύπνος και έχασα τη στάση που έπρεπε να κατέβω οπότε κατέβηκα στην επόμενη πήρα λεωφορείο από την απέναντι μεριά για να γυρίσω πίσω να πάρω άλλο λεωφορείο για να πάω σπίτι :-P 2
GreekMonkey Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Ο απαράδεκτος , με πήρε ο ύπνος . Θα πάω το βράδυ.... Ωπ ωραίος. Είναι να μην βάλεις στόχο ένα πράγμα φάση δηλαδή
Adon1s Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Ε,δεν είναι και Σάββατο για να πω "από Δευτέρα μωρέ , κλάϊν" . Ακόμα Πέμπτη είναι,οπότε το βράδυ είναι εφικτός στόχος ...!
Mikeasdf Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Το γυμναστηριο μου μας τρολαρε.Ελεγαν οτι δε θα κλεισουν καθολου τον Αυγουστο, παω χθες και τρωω πορτα.. Εμεινα με το νερο στο χερι 2
GreekMonkey Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Ε,δεν είναι και Σάββατο για να πω "από Δευτέρα μωρέ , κλάϊν" . Ακόμα Πέμπτη είναι,οπότε το βράδυ είναι εφικτός στόχος ...! Σε ποιό στάδιο θα πας;
Adon1s Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Σε ποιό στάδιο θα πας; Παραλία . Παρκάρω προς Ποσειδώνιο , λέω να το πάω χαλαρά μέχρι τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο και πίσω . Έλεγα για το βοηθητικό στο Καυτανζόγλειο αλλά αρχίζω διάβασμα και δε λέει να πληρώσω το 5€ του μήνα για να πάω 2 φορές . Μετά την εξεταστική ίσως το ψήσω .
Fotis13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Γυρισα για λιγες μονο παραστασεις ομως .Απλα ενημερωνω θα ξαναφυγω 2
Fotis13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Θελω αυριο καφε με Φωτη και σπεκτ Ελα στον αστερα να σε κερασω εκει θα ειμαι . 1
Fotis13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Θα κερασεις και την είσοδο; Na δωσω και κωλο ? 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις