manzah80 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μαους να σε ρωτησω απο την τεστο πλατη χερι εχουν γινει ενα απο το πρηξιμο δεν μπορω να ριξω καλα μπουνια τι προτεινεις διατασεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ασε ρε που θα μου πεις εσυ εμενα κοψε το υφος που το βλεπεις η το διαβαζεις το υφος παντου ετσι μιλαω εγω.Κατι μας ειπες τωρα επαθες ενα τραυματισμο και κατι εγινε.Εχω φτασει κοντα στο θανατο δυο φορες για τα βαρη θα μου δωσεις εσυ εμενα συμβουλες. Επειδή έχεις αυτό το υφάκι παντού δεν σημαίνει πως έχουμε εμείς την όρεξη να το βλέπουμε. Οπότε στο λέω και εγώ, κόψε το υφάκι, μελόδραμα-βάρη-μυς-αρκούδα-άπονη ζωή γιατί κουράζεις και δεν προσφέρεις και κάτι ιδιαίτερο στο τόπικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Επειδή έχεις αυτό το υφάκι παντού δεν σημαίνει πως έχουμε εμείς την όρεξη να το βλέπουμε. Οπότε στο λέω και εγώ, κόψε το υφάκι, μελόδραμα-βάρη-μυς-αρκούδα-άπονη ζωή γιατί κουράζεις και δεν προσφέρεις και κάτι ιδιαίτερο στο τόπικ. Αμα δεν γουσταρεις μην διαβαζεις.Θες κατι παραπανω να κανουμε γιαυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ναι, να καλμάρεις τα νεύρα σου γιατί δεν έχουμε την όρεξη να τα βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μην το βλεπεις στο ξαναλεω.Το μελοδραμα που το ειδες?Τελοσπαντων επειδη ολα αυτα ειναι εικονικη πραγματικοτητα και στην πραγματικη ζωη δεν θα μιλαγαμε ποτε εμεις οι δυο παω να πιω καμια πρωτεινη να ησυχασουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Κάπου θα το είδα και εγώ. Βαριέμαι να ψάχνω ποστς τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Επειδη δηλαδη δεν ειμαι κομπλεξικος και μοιραζομαι τις εμπειριες μου με τα παιδια εδω περα εσυ το ελαβες σαν μελοδραμα.Καλως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ενώ εσύ ρε πίθηκε προσέφερες δηλαδή κάτι στο τοπικ εκτός από trolling κριτική και εξυπναδες? Άσε τώρα.. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μα δεν γράφω τώρα τελευταία γενικώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Κρίνοντας απ'το #30197, ευτυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ειρήνη υμίν και ημίν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μαους να σε ρωτησω απο την τεστο πλατη χερι εχουν γινει ενα απο το πρηξιμο δεν μπορω να ριξω καλα μπουνια τι προτεινεις διατασεις? Αστο οπως ειναι μην κανεις τίποτα , καλύτερα που δεν μπορείς να ρίξεις καλά μπουνιά θα εχειςπροβλημα αν ρίξεις καλή θα μπλέξεις, θα έχεις τρεχάματα , άστο αυτή κάνω φίλε , ειναι απο τις καλύτερες, κάνει πολύ καλή δουλειά βεβαία δεν την κάνω οπως ο μαυρος σαν κωλοδακτυλο αλλά πιάνω με την παλαμη μου ακριβως μου τον αγκώνα και το τεντώνω ακόμη περισσότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ρε σου λεω δεν στριβω περπαταγα πριν απο προπονηση και πλατη χερια ωμοι ειχαν γινει ενα.Θα την κανω να δω τι παιζει.Α κατι αλλο ασχετο να σου πω να γελασεις.Θα στο στειλω σε πμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Εγω εχω θεμα δε μπορω να κανω διατασεις για τα χερια, δε με πιανει καμια ή πιανει πολυ λιγο. Γενικα επειδη οι αρθρωσεις μου ειναι χαλαρές, για να με πιάσουν οι διατασεις γινομαι παιδι λαστιχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Λοιπόν αύριο πρωι πάω για τρέξιμο μετά απο κανά 6μηνο παράλληλης αγυμνασιάς . Να βάλω στόχο να τρέξω ένα Χ χρονικό διάστημα με ρυθμό τέτοιο ωστε να μη λαχανιάσω και απο απόσταση όσο φτάσω ή Να βάλω στόχο πχ 3 χιλιόμετρα και κλάϊν το σε πόση ώρα θα βγεί ; (προσωπικά και τα 2 καλά μου ακούγονται) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις