*nenya* Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Ουίσκια όχι. =ρ ΧΑΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧΑΧ Σα δε ντρέπεσαι να παραπλανείς τον αθώο κόσμοοοο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 σήμερα επειδή δεν μπορούσα να φύγω από το μαγαζί έστειλα μία κοπέλα να μου πάρει σολωμό να ψησω στη σχάρα να φάω να φχαριστηθώ.. αλλά μου πηρε καπνιστό σολωμο.. Δεβαργιέσαι; έκανα τούτα. το ντρέσινγκ ήταν "ανοιγω το ψυγείο της κρύας και παίρνω ότι βρισκω μπροστά μ". Κγεμ φγέσ, μια μουσταρδοειδή φάση ντιζόν γλυκιά που βαζουν οι σουηδοί στο σολωμο, 2-3 σταγόνες λεμόνι, άνιθος, αλατι/πιπερι μπορείτε ξεκάθαρα να δείτε το άγχος της πείνας μου στο άτσαλο κόψιμο του αγγουριού/κοκ. κρεμυδιού..! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 ΧΑΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧΑΧ Σα δε ντρέπεσαι να παραπλανείς τον αθώο κόσμοοοο!!! Ότι δεν τα αποφεύγω εννοούσα βρε γκαόμπιο =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Πολλά απο που γράφει το άρθρο για τους emdomorphs ισχύουν. Αν και δεν έχω πειστεί για το IF... http://www.muscleandstrength.com/articles/endomorph-bodybuilding-workout-diet-results Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Ότι δεν τα αποφεύγω εννοούσα βρε γκαόμπιο =ρ Ω. Σχώρα με YiN, δεν ήμουν κ στην καλύτερή κατάσταση όταν το διάβαζα Χ-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Σημερα εριξα τρελο κολυμπι... 2 φορες πανε ελα καμια αποσταση 250 μετρα περιπου.., το να φτασω στα ρηχα ηταν σαν προσκυνημα... Οι ανασες μου ηταν σαν βροχητο λιονταριου.... Τωρα που χω αδεια θα προσπαθησω να κανω σωστη διατροφη και γυμναστικη κατα τις 14:00 το μεσιμερι.. Πριν φαω μεσιμεριανο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 @Liverpool89 οταν κολυμπας να πηγαινεις παντα παραλληλα με την ακτη και στα ρηχα για ασφαλεια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Καλη ιδεα αυτη.. Αλλα ειπαμε με τον φιλο μου να παμε μεσα... 17:30 η ωρα εχει στηθος με ωμους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 ποτε μην πηγαινεις προς τα μεσα χωρις να χεις κατι που να μπορεις να ξεκουραστεις. και ειδικα αν εισαι μονος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Κοινώς, να πηγαίνεις προς τα μέσα όταν ξέρεις ότι στη παραλία υπάρχει "καλή" ναυαγοσώστρια.σσ. εγώ δεν μπορώ να κολυμπήσω ποτέ άνευ βατραχοπέδιλων, παθαίνω πολύ συχνά κράμπες στο πέλμα εκεί στο μετατάρσιο, ακόμα και στα δάχτυλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 δημητρα ουτε ο ναυαγοσωστης θα σου κανει κατι ειδκα αν εχεις μεγαλη αποσταση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Συνηθως καθομαι στην σημαδουρα και ξεκουραζομαι... Εχω παρει βατραχοπεδηλα και μασκα για να κανω την κ@υλα μου.. Αλλα την αλλη φορα ετσι θα κανω, θα πηγαινω παραλληλα, για να μπορω να βουταω μεσα να εχω μεγαλυτερη αντισταση ανα χ μετρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 http://www.endomondo.com/workouts/226313857/9062238 1.20' κατω απο το καλυτερο χρονο μου εκανα σημερα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Σε αυτό το link, μπορείτε να βρείτε σετ ασκήσεων με λεπτομερή σχέδια και επεξήγηση των μυών που εμπλέκονται σε κάθε άσκηση καθώς και για τον τρόπο εκτέλεσής της. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Πολύ ωραίο site! Και το ensomati.gr εχει ενα μικρο gifaki για να δειξει την εκτέλεση μιας ασκησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις