dimitra_m3 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Πάρε kettlebell για την παραλία. Ότι καλύτερο και το περνεις παντού βγάζεις υψηλής έντασης γυμναστική όπου και αν είσαι. δεν έχω σάλιο για "έξτρα έξοδα". θα βολευτώ με τη βόλτα στη νέα παραλία μας. δεν βαριέσαι, ας ξεκουραστούμε και λίγο, χρειάζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 δεν έχω σάλιο για "έξτρα έξοδα". θα βολευτώ με τη βόλτα στη νέα παραλία μας. δεν βαριέσαι, ας ξεκουραστούμε και λίγο, χρειάζεται Δεν πειράζει εσύ να σε καλά. Αντί για τρέξιμο η καλύτερη αεροβικη είναι το κολύμπι. Όπως θα είσαι στην παραλία κάνε και μια βουτιά ξεκινά το κολύμπι και μόλις κουραστεις σταματά. Η καλύτερη γυμναστική είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Όπως θα είσαι στην παραλία κάνε και μια βουτιά ξεκινά το κολύμπι και μόλις κουραστεις σταματά. Το πως θα βγει από τα πεντακάθαρα νερά του Θερμαϊκού δε ξέρουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δεν πειράζει εσύ να σε καλά. Αντί για τρέξιμο η καλύτερη αεροβικη είναι το κολύμπι. Όπως θα είσαι στην παραλία κάνε και μια βουτιά ξεκινά το κολύμπι και μόλις κουραστεις σταματά. Η καλύτερη γυμναστική είναι. παραλία εννοώ θεσ/νικης, βρέχεται από θερμαικό...δεν θες να κολυμπήσω εκεί... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Πάρε kettlebell για την παραλία. Ότι καλύτερο και το περνεις παντού βγάζεις υψηλής έντασης γυμναστική όπου και αν είσαι. Για αρχάριο σε βάρη και kettlebell, καλύτερα 4 ή 6 κιλά πιστεύεις (σε ασκήσεις που θα γυμνάζουν όλες τις μυικές ομάδες)? Έχει κάποια έξτρα δυσκολία σε σχέση με τους αλτήρες? ps Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά τώρα άρχισα να το ψάχνω σοβαρά το θέμα της γυμναστικής.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δήμητρα νταξει ρε συ 4 μερουλες ειναι! Εγω φετος στις διακοπες θα παρω τελειως οφ. Βασικα οφ απο βαρη, η γυμναστικη μου θα ναι καθε μερα κολυμπι. Αλλα δε παιζει να κουβάλησω οπως περυσι στρώματα λαστιχα κλπ. Τωρα 27 γυρναω και με περιμενει το αγγουρι τις εξεταστικης .. Κ απ ολα αυτα που χουμε περασει οικογενειακώς θελω χαλάρωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Για αρχάριο σε βάρη και kettlebell, καλύτερα 4 ή 6 κιλά πιστεύεις (σε ασκήσεις που θα γυμνάζουν όλες τις μυικές ομάδες)? Έχει κάποια έξτρα δυσκολία σε σχέση με τους αλτήρες? ps Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά τώρα άρχισα να το ψάχνω σοβαρά το θέμα της γυμναστικής.. Αν είσαι τελείως αρχάριος πάρε 2 4κιλα και κάνε το παρακάτω πρόγραμμα 20 Minute Kettlebell Boot Camp Workout: https://youtu.be/W2E3Qd5r3uM Είναι αρκετά απαιτητικό αλλά κάνει τρελή δουλειά. Το kettlebell είναι τελείως διαφορετικό από έναν αλτήρα γυμναζει άλλους μυς και ας είναι καλά ο Maus που μου το είχε προτείνει και είχα πάρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 @manzah80: είσαι 35 και μεγάλωσες Αμπελοκήπους; Σε ποιο λύκειο πήγες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Αν είσαι τελείως αρχάριος πάρε 2 4κιλα και κάνε το παρακάτω πρόγραμμα 20 Minute Kettlebell Boot Camp Workout: Είναι αρκετά απαιτητικό αλλά κάνει τρελή δουλειά. Το kettlebell είναι τελείως διαφορετικό από έναν αλτήρα γυμναζει άλλους μυς και ας είναι καλά ο Maus που μου το είχε προτείνει και είχα πάρει. Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Πολύ χρήσιμο το βίντεο αν και δεν με βλέπω στην αρχή να το βγάζω ολόκληρο.. Να σε ρωτήσω, όμως, κάτι. Γιατί να πάρω 2 kettlebells των 4 κιλών και όχι ένα όπως στο workout του βίντεο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Γιατί Υπάρχουν πολλές ασκήσεις που χρειάζονται δυο! Πάρε το ένα πρώτα να δεις αν σου αρέσει, να το συνηθίσεις και μετά βλέπεις .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μόλις πήρα ένα 4κιλο και μου φαίνεται πολύ βολικό! Το απόγευμα θα γίνει και η δοκιμή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 @manzah80: είσαι 35 και μεγάλωσες Αμπελοκήπους; Σε ποιο λύκειο πήγες; πολυκλαδικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 A, OK, για αυτό δεν σε ξέρω. Πήγα στο 3ο Γυμνάσιο/Λύκειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Αυτο που ερχομασταν οταν βαριομασταν και σπαγαμε?Ναι ειχα φιλους εκει (πλακα κανω αλλα συνεβαινε που και που) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δήμητρα νταξει ρε συ 4 μερουλες ειναι! Εγω φετος στις διακοπες θα παρω τελειως οφ. Βασικα οφ απο βαρη, η γυμναστικη μου θα ναι καθε μερα κολυμπι. Αλλα δε παιζει να κουβάλησω οπως περυσι στρώματα λαστιχα κλπ. Τωρα 27 γυρναω και με περιμενει το αγγουρι τις εξεταστικης .. Κ απ ολα αυτα που χουμε περασει οικογενειακώς θελω χαλάρωση θα λείπω και άλλες 5 την επόμενη, από 24/8 ξανά νορμάλ βδομάδες. τώρα το μενού έχει πόδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις