Liverpool89 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μανο εσυ και ο μαους ειστε αλλη κατηγορια, ο καλος λογος ενοειται παντα για τα τουμπανα
GreekMonkey Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μάνο το κατάλαβες πως άμα δεν τους έλεγες εσύ δεν θα σε έλεγαν τίποτα έ; Δες πως άρχισαν αμέσως όλοι.
Fotis13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μανο εσυ και ο μαους ειστε αλλη κατηγορια, ο καλος λογος ενοειται παντα για τα τουμπανα Ο μαους ειναι τσιχλας και γατακι και ασχετος με την γυμναστικη αχ0χα00χα0α 6
revolver1990 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 κερατάδες θα κλείσουν το γυμναστήριο 10 μέρες και μας το είπανε τελευταία στιγμή. Πρέπει να σκάσω τώρα ένα κάρο λεφτά για να πάρω βάρη να κάνω τουλάχιστον χέρια-ώμους. και πάνω που είχα ανεβάσει πάγκο..... No offence αλλά μόνο εμένα μου φαίνεται παράλογο? Για 10 μέρες που δεν θα πας γυμναστήριο θα καταστραφεί ο κόσμος? Στην τελική κάνε κάτι σε bodyweight. Ακόμα θυμάμαι το ποστ σου σε άλλο thread που ανέφερες ότι δεν κάνεις σχέση etc γιατί η ζωή σου είναι τα βάρη. 15 ώρες γυμνάζεσαι? Λογικευτείτε γιατί χανόμαστε 4
manzah80 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Καθολου παραλογο πληρωσε 30 μερες οχι 20 εγω μπορει να θελω να κανω καθε μερα να μου το πεις απο την αρχη να παω σε αλλο γυμναστηριο δεκα μερες ειναι πολλες βγαινεις εντελως εκτος ρυθμου
revolver1990 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 δεκα μερες ειναι πολλες βγαινεις εντελως εκτος ρυθμου 10 μέρες αν κάνεις πρωταθλητισμό ίσως...(εδώ ακόμα και αθλητές κάνουν παύσεις).
wizzy Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 10 μέρες αν κάνεις πρωταθλητισμό ίσως...(εδώ ακόμα και αθλητές κάνουν παύσεις). Διαφωνώ. Σήμερα που μιλάμε έχει ακριβώς 10 μέρες να ανέβω στο ποδήλατο. Εάν προσπαθήσω να κάνω μια μέση/συνηθισμένη απόσταση (~80χλμ), το πιο πιθανό είναι να "τα φτύσω" στα μισά - εκτός ρυθμού εντελώς. 4
revolver1990 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Διαφωνώ. Σήμερα που μιλάμε έχει ακριβώς 10 μέρες να ανέβω στο ποδήλατο. Εάν προσπαθήσω να κάνω μια μέση/συνηθισμένη απόσταση (~80χλμ), το πιο πιθανό είναι να "τα φτύσω" στα μισά - εκτός ρυθμού εντελώς. Συμφωνώ.
alex_000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Για 10 μέρες που δεν θα πας γυμναστήριο θα καταστραφεί ο κόσμος? 10 μέρες είναι πολλές για κάποιον ασχολείται σοβαρά, και η σοβαρή ενασχόληση με κάτι δεν σημαίνει ότι είσαι επαγγελματίας αθλητής η πρωταθλητής. Ο κόσμος δεν θα καταστραφεί ακόμα και αν σταματήσουμε να πηγαίνουμε τελείως. Big boss ο πιο φτηνός τρόπος να την βγάλεις αν δεν βρεις άλλο gym και για να μην γεμίσεις το σπίτι βάρη και μπάρες είναι τα λάστιχα. Μην τα υποτιμάς. 1
Mau-Maus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Ρε αφήστε τα αυτά - ποιος μαους, τουμπανα ειστε ολοι και ο αλεξ και ο σπεκτ και ο νικος και ο φωτης , -καλα αυτος και αν ειναι τούμπανο απλά δεν ανεβάζει φώτο μην τον ματιάσουμε - Τσα ! είπα να κάνω ενα ζεσταματακι κουκλος εχω βγει χαχαχααχα αν δεν ήμασταν μονο άντρες εδω δεν παίζει να ανέβαζα με την καμια 9
Fotis13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Ρε αφήστε τα αυτά - ποιος μαους, τουμπανα ειστε ολοι και ο αλεξ και ο σπεκτ και ο νικος και ο φωτης , -καλα αυτος και αν ειναι τούμπανο απλά δεν ανεβάζει φώτο μην τον ματιάσουμε - Τσα ! είπα να κάνω ενα ζεσταματακι 1σδσδς.jpg κουκλος εχω βγει χαχαχααχα αν δεν ήμασταν μονο άντρες εδω δεν παίζει να την ανέβαζα με την καμια Εγω η αληθεια ειναι οτι δεν ανεβαζω πλεον γιατι με εχουν φαει χα0χα00χα0χ 1
bosei Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Είμαι από κινητό διακοπές οπότε δεν έχω link εύκαιρο αλλά υπάρχουν δεδομένα ότι είναι μια καλή στρατηγική η μερική παύση για τα μακροχρόνια gains. Ειδικά 10 μέρες είναι ότι πρέπει. Έχει να κάνει με ένα φαινόμενο που λέγεται repeated bout effect που ουσιαστικά είναι το πόσο προσαρμοζομαστε σε ένα stimulus. Μετά από μεγάλες περιόδους έντονης προπόνησης λιγοστεύουν τα adaptations της προπόνησης και άρα τα gains. Εννοείται χρειάζεται και το κατάλληλο planning για να ειναι το αποτέλεσμα θετικό στο Ηράκλειο. Nerd mode off. Μάνο αλεξ ωραίοι. 3
GreekMonkey Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Προγραμματιστή να ακούσεις να μιλάει, λιγότερους όρους θα χρησιμοποιήσει. Τσίλαρε δικέ μου, για γυμναστική μιλάς, δεν θα στείλεις πύραυλο στο διάστημα. 1
yannis27gr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 κερατάδες θα κλείσουν το γυμναστήριο 10 μέρες και μας το είπανε τελευταία στιγμή. Πρέπει να σκάσω τώρα ένα κάρο λεφτά για να πάρω βάρη να κάνω τουλάχιστον χέρια-ώμους. και πάνω που είχα ανεβάσει πάγκο..... Πλάκα κανεις, έτσι; Για 10 μέρες άνετα κανεις σοβαρή δουλειά με body weight ασκήσεις.
bosei Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μαϊμού και βαριέμαι να αλλάζω συχνά στα αγγλικά από το κινητό 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις