Fotis13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Το γκομενακι σε αγωνιστικη κατασταση ειναι νταλικιερης δεν θα μπορουσε να ηταν αλλιως .Μολις χανει σε μυικοτητα γιατι παραεχει , ξαναγινεται θηλυκο . Αυτο . Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2015 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Το γκομενακι σε αγωνιστικη κατασταση ειναι νταλικιερης δεν θα μπορουσε να ηταν αλλιως .Μολις χανει σε μυικοτητα γιατι παραχει , ξαναγινεται θηλυκο . Αυτο . Γ Κ Ε Ι ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Γ Κ Ε Ι ! κεικ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 κεικ ! και χοντρος και πουστης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 και χοντρος και πουστης χαχαχαχα και πρεζακιας ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 105x8 στην τροχαλια καθιστος (πλατη) first time ever 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Πολλα ρε 105 μπραβο με σταθερο κορμο η΄ εσπαγες μεση στην προσπαθεια? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 δεν σπαω μεση καθολου σε αυτη την ασκηση Φωτη. Στις last 2 reps ισως να πηγα λιγο πισω να βγουνε, αλλα μπροστα καθολου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Ωραιος, εγω 105 δεν ειχα φτασει ποτε ουτε στα πολυ καλα μου βασικα εχει αρκετη καταπονηση αυτη η ασκηση και δεν πιεζα ποτε παρα πολυ . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Εγω την γουσταρω ειναι η κυρια ασκηση για πλατη. Κλειστη λαβη ομως οχι ανοιχτη. Καταπονει μεση αν πας μπρος πισω γιαυτο δεν παω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 εμενα μου φαινετε οτι οταν σπαω την μεση μπροστα με πιανει καλυτερα πιανει μεγαλυτερο ευρος της πλατης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Σωστα σου φαινεται. Οταν δοκιμαζα με ταλαντωση τσιμπησά μια μερα ενα πιασιμο του θανατου και ειπα ποτε πια. Με ταλαντωση πιανει και χαμηλα πλατη ενω χωρις πιανει μονο λατς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 80 κοιλιακοί σήμερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 ^ δυνατός ! -------------- θηρίο αλεξ μπράβο ! φτάνει όμως μην πας παραπάνω μια χαρά είσαι εκεί , δεν έχουμε μόνο μύες , έχουμε τένοντες , αρθρώσεις , κόκαλα μην τα πας στο κόκκινο .. έχουμε και μια ηλικία εμεις δεν είμαστε πιτσιρικάδες 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Maus μηχάνημα είναι ρε συ, δεν το θεωρώ και τόσο επικίνδυνο και δεν κάνω καγκουριές νομίζω καλά την εκτελώ την άσκηση. Δεν πέφτω κάτω από 8 reps, για να μην φορτώνω πολύ, αλλά στις 8 να πάω όσο πάει. Shameless selfies με το pump που τσίμπησα 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις