Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

yummy βάζω λίγο κακάο σκόνη στο whey banoffee pie μου και το πίνω πιο ευχάριστα το πρωί 
θέλω να γλείψω και τον ουρανίσκο μου από την τέλεια γεύση που αποκτά..

btw Πονάνε τα κωλο%#@$ρια μου 

Δημοσ.

Ίσα ίσα, τα ασπράδια όταν τα χτυπάς παγιδεύουν αέρα μέσα.

Κάτι μου λέει ότι θα γίνει αηδία το παγωτό ( :P )

Με τόσα αυγά καλύτερα να φτιάξεις καμιά μεγάλη μαρέγκα που είναι και πιο εύκολη. :)

Δημοσ.

Λοιπόν, θα γράψω κάποιες θετικές εμπειρίες που είχε η γυμναστική που κάνω εδώ και 1 εβδομάδα. Την γυμναστική δεν την ξεκίνησα σκόπιμα αλλά εντελώς τυχαία (ήμουν μόνος στο σπίτι δεν είχα τι να κάνω και θυμήθηκα όταν ήμουν μαθητής και μας έλεγε η γυμνάστρια οτι αν δεν κάνουμε αυτές τις ασκήσεις όταν τελειώσουμε το σχολείο και μεγαλώσουμε θα έχουμε θέματα, ε λέω ας ξεκινήσω λίγο).

Είχα κάποια προβλήματα σκολίωσης στην πλάτη εκ γενετής και είχα κάνει διορθωτική επέμβαση πριν πολλά χρόνια η οποία ήταν μεγάλη δύσκολη και επώδυνη, τα προβλήματα πέρασαν αλλά τα τελευταία 6 χρόνια παρατήρησα μια αργή και σταθερή επιδείνωση των προβλημάτων.

Από την 1η ημέρα που έκανα τις ασκήσεις διαπίστωσα θεαματικά αποτελέσματα και αποφάσισα να τις κάνω κάθε μέρα πλέον. Το βασικό είναι να ξαπλώσω ανάσκελα στο πάτωμα του σπιτιού. Μετά από 1 λεπτό αναμονής, ξεκινάω κοιλιακούς, όσους αντέχω, ξεκίνησα με 20 την πρώτη ημέρα τώρα έφτασα τους 40, οι κοιλιακοί είναι η σημαντικότερη άσκηση που με βοηθάει κατά 90%. Την 1η φορά έκαναν κράκ κάτι κόκαλα στην μέση, τώρα σταμάτησαν. Οι κοιλιακοί είναι χαλαροί και ήπιοι οχι σαν κάτι κοιλιακούς που το σώμα πρέπει να φτάσει σε ορθή γωνία στο τέλος του κοιλιακού, περίπου στο μισό το κάνω εγώ, (40-45μοίρες). Μετά κάνω 2 ασκήσεις με την μέση και γυρνάω δεξιά αριστερά 40 φορές ανά άσκηση. Τόσο στους κοιλιακούς όσο και στην άσκηση με την μέση, τα 2 χέρια μου τα βάζω και τα πιάνω πίσω από το κεφάλι, αυτό βοηθάει στην εκγύμναση της πλάτης.

Μετά από αυτά κάνω κάτι ασκήσεις με τα χέρια και στο τέλος κάνω μια άσκηση σαν pushapps αλλά οχι ακριβώς pushapp, γυρνάω μπρούμυτα και στερεώνομαι οχι με την παλάμη αλλά με το τμήμα του χεριού μεταξύ αγκώνα και καρπού, μετά κατεβάζω λίγο το σώμα μου και το ανεβάζω περίπου 12 φορές όσο αντέξω δηλαδή. Αυτό το κάνω σαν εναλλακτικό pushapp γιατί το κανονικό pushapp θέλει πολύ δύναμη και πέραν του οτι δεν μπορώ να το κάνω φοβάμαι μην πάθω τίποτε στα μάτια από την πίεση γιατί έχω και εκεί προβλήματα.

Όλα αυτά πάνω από 1 τέταρτο δεν παίρνουν.

Τα θετικά αποτελέσματα σε εμένα.

1. Άρχισε να ισιώνει η πλάτη και να φεύγει μια έντονη καμπούρα που είχα, κάθε μέρα και καλύτερα.

2. Περπατάω γρηγορότερα έξω σε κάποια σημεία που είχα αδυναμία.

3. Έφυγαν κάτι περίεργα κρακ που έκανε κάποιο κόκαλο της μέσης και συνοδευόταν και από πόνο, αυτό γινόταν κάθε βράδυ όταν έπεφτα για ύπνο στο κρεβάτι και ήμουν ανάσκελα για 15-20 λεπτά, μετά από αυτό το διάστημα γινόταν το κράκ μαζί με πόνο.

Επίσης διαπίστωσα οτι μάλλον θέλει άλλαγμα το στρώμα του κρεβατιού σε κάτι σκληρότερο, έχει βυθιστεί στο κέντρο.

Μια μέρα που θα λείπει η μάνα μου από το σπίτι θα κοιμηθώ στο πάτωμα ανάσκελα, ισιώνει απίστευτα την πλάτη και είναι οτι πρέπει για το πρόβλημα που έχω.

• Like 3
Δημοσ.

Την δεύτερη βδομάδα σκέψου τί έχει να γίνει!! Χαμός :)

Ωραίος..

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

36 δευτερολεπτα!  πρεπει να χει ξενερωσει η ροντα. Κανει τοσο προπονηση για 1 λεπτο δουλεια :P 

Δημοσ.

Πήγα, που λέτε, σήμερα να τρέξω το συνηθισμένο μου 25-30' στο διάδρομο. Όνειρο θερινής...ημέρας! Περπάτησα για ζέσταμα 5', έτρεξα 15' και τέλος. Περπάτησα αλλά 10' για αποθεραπεία και πάπαλα. Ζέστη και υγρασία, τρελός συνδυασμός! Απόδοση στο 1/2 και πάλι καλά να λέω.

• Super Moderators
Δημοσ.

36 δευτερολεπτα!  πρεπει να χει ξενερωσει η ροντα. Κανει τοσο προπονηση για 1 λεπτο δουλεια :P

είχε και "χειρότερα" νομίζω, 14-15 secs :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...