aekoriginal21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Συμφωνώ μαζί σου Σωκράτη. Σκέφτομαι ωστόσο να το πάω κανά δυό μήνες ακόμα έτσι και τότε να κόψω. Τώρα που είμαι με τους δικούς μου, κι είναι και καλοκαίρι όλο και κάτι παραπάνω θα τσιμπήσω, απο Σεπτέμβρη Οκτώβρη που θα 'μαι μόνος μου θα το πάω για cut, και σταδιακά φυσικά. Αυτό που φοβάμαι είναι οι ζαλάδες που ενδεχομένως να έχω κατα την διάρκεια της άσκησης κατά την οποία ακόμα και τώρα μερικές φορές με πιάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Τωρα γιατι εχεις ζαλάδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Η αλήθεια είναι πως πάει καιρός απο την τελευταία φορά. Πριν το καλοκαίρι φάση, και καμία σχέση με εκείνα που είχα τους πρώτους μήνες που δεν μπορούσα να βγάλω το session. Εξετάσεις κλπ κομπλέ. Απλά το φοβάμαι το να πάω υποθερμιδικά στο φούλ και θα κατέβω πολύ σιγά σε θερμίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Κοιτα οπως λες κι εσυ δε χρειαζεται να το πας αποτομα. Θα μειώσεις σταδιακά και θα φροντίζεις παντα να χεις ενα γευμα πριν την προπονηση μη πηγαινεις δηλαδη και αδειο στομαχι, πολλες ωρες νηστικός. Επισης μπορεις ενδοπροπονητικα να βοηθήσεις με καποιο συμπληρωμα, πολλοι του χώρου σε περιοδο cutting παιρνουν αμινοξεα. Συγκεκριμενα εγω μπορω να σπυ προτεινω το amino last το οποιο πραγματικα κανει καλη δουλειά. Εγω που χα ζαλάδες κ αποδείχθηκε οτι ηταν απο αναιμια κ υποθυρεοειδισμό, αν δεν ειχα το aminolast δε θα βγαζα προπονηση. Κ ακομα δηλαδη το πινω μεχρι να ισιωσω γιατι αυτα για ν ανέβουν θελουν καιρο.. Αντε εσυ θα κοψεις κι εγω θα προσπαθησω να φορτώσω φαϊ και να κοψω μετα, να δουμε τι θα βγει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Εξετάσεις κλπ κομπλέ. Απλά το φοβάμαι το να πάω υποθερμιδικά στο φούλ και θα κατέβω πολύ σιγά σε θερμίδες. Η εύκολη λύση είναι να κόψεις απλά ~250 cals από το διατροφικό πρόγραμμα σου κυρίως από υδατάνθρακες(σαβουρίτσες που λογικά τρως που και που ). Η σωστή ίσως θα ήταν να αναδιαμορφώσεις πλήρως το διατροφικό σου πρόγραμμα,να κάνεις IF etc. Άποψη μου είναι να τα δοκιμάσεις όλα και να κρατήσεις ότι σου ταιριάζει.Είναι μια διαδικασία που παίρνει καιρό και εκτός των αποτελεσμάτων πρέπει να νιώθεις και εσύ άνετα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Ας επανέλθουμε στο μασαζάκι γιατί οι αλτήρες που σηκώνεται με κάνουν να αισθάνομαι άσχημα.(20kg here) Καλά ρε παλιομπίπ, παίζει στο θρεντ μασάζ και δε μιλάς; ου να μου χαθείς να χάνεσαι.. Τi σου 'χω πει; ΣΠΙΚ Κοίτα ο άλλος στο μπυροθρεντ τι μπύρα μου πρότεινε http://www.insomnia.gr/topic/196187-mmmmmbeer/?p=54167638 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Καλά ρε παλιομπίπ, παίζει στο θρεντ μασάζ και δε μιλάς; ου να μου χαθείς να χάνεσαι.. Τi σου 'χω πει; ΣΠΙΚ Κοίτα ο άλλος στο μπυροθρεντ τι μπύρα μου πρότεινε http://www.insomnia.gr/topic/196187-mmmmmbeer/?p=54167638 Semi offtopic είσαι .Αυτά στο thread που έχει κλείσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Εισαι ο μονος εδω μεσα που δεν εχει δικαιωμα να παραπονιεσαι! Και ο αλεξ δεν παει πισω δηλαδη γιατι τελευταια φορα ακουσα κατι για καραιβικη και παρισι! Ελατε να κραξουμε ολοι τον Αlex Eγω την Καραιβικη μονο σε ταινιες την εχω δει ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 χαχαα μην με ξενερωνεις και δουλευω ποοοοο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 .l. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Πήρα μείγμα για παγωτό από το super market. είναι καλή ιδέα να βάλω ασπράδια για να το δυναμώσω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 λογικα αηδια θα βγει δεν θα τρωγετε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Protein powder βάλε ρε, τι ασπράδια εξαρτάται τι εννοείς μείγμα... έχει συνταγές παγωτού που έχουν αυγό μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Protein powder βάλε ρε, τι ασπράδια εξαρτάται τι εννοείς μείγμα... έχει συνταγές παγωτού που έχουν αυγό μέσα. μου τελείωσε και είμαι στο χωριό. θα βάλω 10ριά ασπράδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις