Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συμφωνώ μαζί σου Σωκράτη. Σκέφτομαι ωστόσο να το πάω κανά δυό μήνες ακόμα έτσι και τότε να κόψω.

Τώρα που είμαι με τους δικούς μου, κι είναι και καλοκαίρι όλο και κάτι παραπάνω θα τσιμπήσω, απο Σεπτέμβρη Οκτώβρη που θα 'μαι μόνος μου θα το πάω για cut, και σταδιακά φυσικά.

Αυτό που φοβάμαι είναι οι ζαλάδες που ενδεχομένως να έχω κατα την διάρκεια της άσκησης κατά την οποία ακόμα και τώρα μερικές φορές με πιάνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Η αλήθεια είναι πως πάει καιρός απο την τελευταία φορά.

Πριν το καλοκαίρι φάση, και καμία σχέση με εκείνα που είχα τους πρώτους μήνες που δεν μπορούσα να βγάλω το session.

Εξετάσεις κλπ κομπλέ. Απλά το φοβάμαι το να πάω υποθερμιδικά στο φούλ και θα κατέβω πολύ σιγά σε θερμίδες.

Κοιτα οπως λες κι εσυ δε χρειαζεται να το πας αποτομα. Θα μειώσεις σταδιακά και θα φροντίζεις παντα να χεις ενα γευμα πριν την προπονηση μη πηγαινεις δηλαδη και αδειο στομαχι, πολλες ωρες νηστικός.

Επισης μπορεις ενδοπροπονητικα να βοηθήσεις με καποιο συμπληρωμα, πολλοι του χώρου σε περιοδο cutting παιρνουν αμινοξεα. Συγκεκριμενα εγω μπορω να σπυ προτεινω το amino last το οποιο πραγματικα κανει καλη δουλειά.

Εγω που χα ζαλάδες κ αποδείχθηκε οτι ηταν απο αναιμια κ υποθυρεοειδισμό, αν δεν ειχα το aminolast δε θα βγαζα προπονηση.

Κ ακομα δηλαδη το πινω μεχρι να ισιωσω γιατι αυτα για ν ανέβουν θελουν καιρο..

Αντε εσυ θα κοψεις κι εγω θα προσπαθησω να φορτώσω φαϊ και να κοψω μετα, να δουμε τι θα βγει

• Like 1

Εξετάσεις κλπ κομπλέ. Απλά το φοβάμαι το να πάω υποθερμιδικά στο φούλ και θα κατέβω πολύ σιγά σε θερμίδες.

Η εύκολη λύση είναι να κόψεις απλά ~250 cals από το διατροφικό πρόγραμμα σου κυρίως από υδατάνθρακες(σαβουρίτσες που λογικά τρως που και που :P).

Η σωστή ίσως θα ήταν να αναδιαμορφώσεις πλήρως το διατροφικό σου πρόγραμμα,να κάνεις IF etc.

Άποψη μου είναι να τα δοκιμάσεις όλα και να κρατήσεις ότι σου ταιριάζει.Είναι μια διαδικασία που παίρνει καιρό και εκτός των αποτελεσμάτων πρέπει να νιώθεις και εσύ άνετα.

• Like 1

Ας επανέλθουμε στο μασαζάκι γιατί οι αλτήρες που σηκώνεται με κάνουν να αισθάνομαι άσχημα.(20kg here)

Καλά ρε παλιομπίπ, παίζει στο θρεντ μασάζ και δε μιλάς; ου να μου χαθείς να χάνεσαι.. Τi σου 'χω πει;

tatiana(1)-614x378.jpg

ΣΠΙΚ

Κοίτα ο άλλος στο μπυροθρεντ τι μπύρα μου πρότεινε   http://www.insomnia.gr/topic/196187-mmmmmbeer/?p=54167638 

Καλά ρε παλιομπίπ, παίζει στο θρεντ μασάζ και δε μιλάς; ου να μου χαθείς να χάνεσαι.. Τi σου 'χω πει;

tatiana(1)-614x378.jpg

ΣΠΙΚ

Κοίτα ο άλλος στο μπυροθρεντ τι μπύρα μου πρότεινε   http://www.insomnia.gr/topic/196187-mmmmmbeer/?p=54167638 

Semi  offtopic είσαι .Αυτά στο  thread  που  έχει κλείσει :P

Εισαι ο  μονος εδω μεσα που δεν εχει δικαιωμα να παραπονιεσαι! Και ο αλεξ δεν παει πισω δηλαδη γιατι τελευταια φορα ακουσα κατι για καραιβικη και παρισι!

Ελατε να κραξουμε ολοι τον Αlex   :P

Eγω την Καραιβικη μονο σε ταινιες την εχω δει ...

• Like 2

Protein powder βάλε ρε, τι ασπράδια :D

εξαρτάται τι εννοείς μείγμα... έχει συνταγές παγωτού που έχουν αυγό μέσα. 

μου τελείωσε και είμαι στο χωριό. θα βάλω 10ριά ασπράδια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...