margaritagr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Νικο με τετοια ζεστη παντου κλιματισμός παιζει! Τουλαχ πρόσεξε να καθεσαι εκει που δε χτυπαει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Νικο με τετοια ζεστη παντου κλιματισμός παιζει! Τουλαχ πρόσεξε να καθεσαι εκει που δε χτυπαει Μακαρι να μπορουσα , ακομα τραπεζα ειμαι κ εδω π περιμενω στη σειρα ορθιος χτυπαει ac, μπηκα με μικρη ενοχληση κ τωρα ν ερχεται να αρχισω να κοπαναω κοσμο, μα καλα 15 λεπτα τον καθε πελατη κ μονο 2 ταμεια wtf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Αληθεια ,κανετε προπονηση με τετοια ζεστη?Εγω 3 μερεες δεν εχω παει ,δεν παιζει να βγαλω προπονα με 40 βαθμους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Αφησα 2 μερες μπας και μου περασει αλλα @@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Αληθεια ,κανετε προπονηση με τετοια ζεστη?Εγω 3 μερεες δεν εχω παει ,δεν παιζει να βγαλω προπονα με 40 βαθμους. 5 μέρες και γω τώρα.Το θέμα είναι ότι τρώω και πολύ λιγότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Ανετα σιγα την ζεστη.Και με 45 κανω.Μονο ανεμιστηρα εχουμε στο τζιμ ακομα καλυτερα.Τιποτα δεν παθαινετε αρκει να πινετε νερο συνεχεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δεν νομίζω να έχασα προπόνηση μέσα στο 2015 αν εξαιρέσουμε τα ταξίδια. Ας πάει και 50. θέλει και λιγότερο ζέσταμα... το κρύο με χαλάει περισσότερο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μην σου πω οτι φτιαχνομαι εγω οσο ποιο πολυ ζεστη εχει ειμαι ψυχανωμαλος θελω να βλεπω τον ιδρωτα να σταζει ποταμιΕχω ενα φιλο που ειναι αρκετα σκληρος σε προπονησεις κτλ και αμα με δει και βαριεμαι οτιδηποτε με αρχιζει τι εγινε ρε φλωρεψες εγινες μαλθακος?Ε αμα ακουσω αυτο παω και με 60 βαθμους μεχρι να με παρουν με φορειο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Αληθεια ,κανετε προπονηση με τετοια ζεστη?Εγω 3 μερεες δεν εχω παει ,δεν παιζει να βγαλω προπονα με 40 βαθμους. αληθεια δεν κανετε προπονηση επειδη εχει ζεστη? πηγαινε πρωι πρωι ή αργα το βραδυ, πηγαινε με ενα μπουκαλι νερο να βρεχεσαι πηγαινε με το μαγιο οπως και να χει προπονηση χανουμε μονο για ταξιδι ή σοβαρο τραυματισμο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Ελα ρε οι αλλοι σκαβουνε σε ασφαλτο με 48 βαθμους και δεν παθαινουν τιποτα θεμα συνηθειας ειναι.Σκαψιμο ε δεκα φορες ποιο ζορικο απο το να σηκωνεις βαρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Εγω με αυτη την ζεστη 8 το απογευμα θα ειμαι Παρνηθα για προπονηση ,αλλα gym μεσα στο μεσημερι που κανω εγω συνηθως δεν παιζει να παω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Ο αλεξ που μενει κυπρο μπορει να σας πει τι σημαινει ζεστη πραγματικα.Απο τοτε που πηγα στρατο εκει πριν 16 χρονια ποσα ηταν δεν εχω καταλαβει τιποτα απο καυσωνες κτλ εκει περα ειναι κολαστηριο.Εμπειρια ζωης πραγματικα αυτη η ζεστη εκει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Εγώ απο τη προηγουμενη Τεταρτη εχω να παω, εκανα μια μικρή παυση να ισιωσω λιγο γιατι πεσανε πολλα μαζι και το συστημα υπερ φορτώθηκε... Θα ξαναρχισω το Σαββατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 βαζεις και κανα τετοιο αν βαριεσαι να πας και φευγεις τρεχοντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Θα ξαναρχισω το Σαββατο δεν θελουμε απειλες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις