Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Πρέπει να έπαθα μία ωραία υπογλυκαιμία μέσα στην προπόνηση σήμερα. Το έχεσα είναι η αλήθεια επειδή έφαγα για πρωινό 200γρ. παγωτό, μισό λίτρο γάλα με corn flakes και ένα scoop whey και μετά από μισή ωρίτσα gym. 

Αφού έβγαλα ότι έβγαλα καλά ήτανε. 

In other news τελευταία προπόνηση πριν τις διακοπές. Την κάνω αύριο και γυρνάω 20 Αυγούστου. Ακόμα δεν ξέρω αν θα πάω σε κανά gym εκεί. Το θέλω για 1 max 2 φορές την εβδομάδα για να κάνω practice τα lifts και να μην είμαι σαν noob-ας όταν γυρίσω και ψάχνομαι με τις κινήσεις. 

Δημοσ.

ε ρε μπος δεν ειναι πρωινο αυτο μην τα κανετε αυτα θα σας μαζευουν απο κατω.

τι πρέπει δλδ να τρώει κανα καλαμάκι;

Δημοσ.

Καλαμακι ενοεις το σουβλακι?Με κορν φλεικς και πρωτεινη δεν βγαζεις προπονηση απο που θα παρει ενεργεια θελει υδατανθρακα κανονικο.Γιαυτο δεν παω ποτε για προπονηση πρωι.Εγω πλεον επειδη εχω τρελες αναγκες σε θερμιδες κτλ τρωω μια πρωτεινομπαρα και μεσα στην προπονηση παντα.

Δημοσ.

ε ρε μπος δεν ειναι πρωινο αυτο μην τα κανετε αυτα θα σας μαζευουν απο κατω.

ναι ρε μαλακία έκανα. Κοιμήθηκα λίγο και λέω να φάω αυτά μπας και αντισταθμίσω τον λίγο ύπνο με μπόλικη ενέργεια.

υπεργλυκαιμικό σοκ πρέπει να έπαθε, έχει τα ίδια ακριβώς συμπτώματα με της υπογλυκαιμίας. 

Παίζει...τι να σε πω. Δεν το έχω ξαναπάθει κιόλας 

και πια ακριβώς ήταν τα συμπτώματα ? 

Άρχισα να ψιλοζαλίζομαι και έπαθα και ένα γενικό black out. 

Δημοσ.

και πια ακριβώς ήταν τα συμπτώματα ?

Δύσπνοια,Ατονία,Πόνος στην κοιλιά ,Αίσθημα δίψας, Συχνουρία, Αίσθημα κόπωσης

Βασικά στους αθλητές κύρια αίτια για υπεργλυκαιμία είναι τα στερεοειδή

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν βγαζω με τιποτα προπονηση χωρις κανα δυο καλα γευματα δεν τραβαει το σωμα μου με τιποτα ειδικα οταν ειμαι μεσα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν βγαζω με τιποτα προπονηση χωρις κανα δυο καλα γευματα δεν τραβαει το σωμα μου με τιποτα ειδικα οταν ειμαι μεσα.

Εγώ όταν δεν έχω πρωινές υποχρεώσεις πάντα πρωί πήγαινα με 1 γεύμα. Κι εγώ έτσι νόμιζα σαν και εσένα ότι δεν τραβάω χωρίς 2-3 καλά γεύματα αλλά έχουν τύχει διάφορα με ακραία ωράρια και δεν είχα θέμα...στο μυαλό μου ήτανε. 

• Like 1
Δημοσ.

Βρε οταν ημουν ποιο κατω σε κιλα εβγαινε ναι απο τα 100 και πανω δεν βγαινουν το οχημα θελει αρκετη βενζινη

Δημοσ.

Βρε οταν ημουν ποιο κατω σε κιλα εβγαινε ναι απο τα 100 και πανω δεν βγαινουν το οχημα θελει αρκετη βενζινη

Καλά το φαντάζομαι. Εγώ έτρωγα το 1/4 των θερμίδων πριν και 1/4 μετά. Σε μένα έβγαιναν ~750-800 θερμίδες, εσύ θα θες στάνι. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...