Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Θέλει θερμίδες η αυξητική

για άλλο λόγο το έβαλα , απο καρκίνο πεθαίνουν και υστερικοί της υγιεινής δεν έχει να λέει, απλά εκείνη η φωτογραφία π είναι στο πλάι με την φωτογραφία που ήταν καλά δείχνει τι είναι ο καρκίνος 

fucked up αρρώστια , μακριά κ αλάργα , αμα είναι να πεθάνω καλύτερα να δοκιμάσω bike stunt gta style απο καμια ταράτσα

Δημοσ.

Όταν μιλάω για ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της άσκησης (ηλεκτρολύτες κτλ), κάτι ξέρω... Έλεος, η γάμπα του είχε σπασμούς 2 μέρες μετά την προπόνηση λόγω αφυδάτωσης.

• Moderators
Δημοσ.

Όταν μιλάω για ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της άσκησης (ηλεκτρολύτες κτλ), κάτι ξέρω... Έλεος, η γάμπα του είχε σπασμούς 2 μέρες μετά την προπόνηση λόγω αφυδάτωσης.

καλα οι γαμπες γαμιουνται γενικα!! εγω ηταν περιοδος που ξυπνουσα στον υπνο απο κραμπες και ημουν φουλ στα υγρα, μαγνησιο διατροφη κτλ!! τις ειχα καψει ομως γενικα απο την προπονηση ειναι η αληθεια :P

Δημοσ.

Δικέφαλα στην τροχαλία παίζετε  ? τούμπανο μιλάμε τα κάνει !

• Like 7
Δημοσ.

Οταν τα φτύσεις,  δυο βήματα πισω και συνεχίζεις σφυριά !

• Like 1
Δημοσ.

Κανω drop set παντα οταν τα φτυσω τα εφτυσα game over

Ακόμη και drop set οταν τα φτύσεις στα δικέφαλα και τα χέρια σου να μην μπορείς να σηκώσεις , και με μια πλάκα να εχεις μεινει  ,  θα εχεις 4-5 ακόμη  για σφυριά γιατι ειναι πολυ πιο εύκολη δοκίμασε να δεις !

κανε δυο βήματα πίσω γύρισε τα χέρια σου και τράβα ..

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά , θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με παπούτσια για γυμναστήριο . Απο την πρώτη φορά που έκανα squat και άρσεις φορώντας παπούτσι με αερόσολα ( Nike Lunar ) , μου φαινόταν οτι πατούσα πάνω σε "Kinto Un" και απο τότε κάνω πολυαρθρικές με σταράκια low-top . Μιας και έχω ανεβάσει αρκετά τα κιλά πλέον σε αυτές τις ασκήσεις θα ήθελα κάτι που να μου παρέχει περισσότερη ασφάλεια . Να πάω σε παπούτσι τύπου Crossfit ή PL ( Ππχ http://www.skroutz.gr/s/6719278/Reebok-R-Crossfit-Lifter-Plus-2-0-M45044.html )

ή πάλι σε σταράκι ( που όντως η χαμηλή και flat σόλα που προσφέρει πολυ καλό πάτημα ) , αλλα low-top για εξτρα προστασία των αστραγάλων ;

Ευχαριστώ !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...