bosei Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Ρε συνονόματε, κοντευεις τα 200 κιλά στο σκουωτ κι ακόμα έχεις chicken legs; Ναι @@ κοντεύω. Αλλά ναι, θα πω την κλασική δικαιολογία αλλά, genetics. Αν δεν έχεις την προδιάθεση δεν πα να κάνεις 160 κιλά και 3-4 φορές/βδομάδα squat όπως εγώ σκατά θα δεις. Όχι ότι με πειράζει...προφανώς και θα ήθελα μεγαλύτερα αλλά εφόσον ανεβαίνουν τα νούμερα (του παντελονιού ) έρχεται σε 2η μοίρα αυτό.
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Ναι @@ κοντεύω. Αλλά ναι, θα πω την κλασική δικαιολογία αλλά, genetics. Αν δεν έχεις την προδιάθεση δεν πα να κάνεις 160 κιλά και 3-4 φορές/βδομάδα squat όπως εγώ σκατά θα δεις. Όχι ότι με πειράζει...προφανώς και θα ήθελα μεγαλύτερα αλλά εφόσον ανεβαίνουν τα νούμερα (του παντελονιού ) έρχεται σε 2η μοίρα αυτό. ρε μπος θες τα ποδια μου? εκανα σημερα καθισματα και εβλεπα τα μπουτια μου και ελεγα ρε πουστη μου ποτε εγιναν ετσι !? τελικα ειμαι αναποδος ανθρωπος ολοι θελουν μεγαλτερα ποδια και εγω θελω μικροτερα!
Mau-Maus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Κάτι άλλο θέλουν μεγαλύτερο οι περισσότεροι, αν και από αυτό θες μικρότερο τότε είσαι άρχοντας 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Κάτι άλλο θέλουν μεγαλύτερο οι περισσότεροι, αν και από αυτό θες μικρότερο τότε είσαι άρχοντας πασας οχι αρχοντας!
Mau-Maus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Έτσι εξηγείται ή δουλειά που κάνεις τίποτα δεν είναι τυχαίο!
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Έτσι εξηγείται ή δουλειά που κάνεις τίποτα δεν είναι τυχαίο! Η φαση ειναι σπαλιαρας! 1
margaritagr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Χαχαχα εχετε ξεφυγει! In other news , γυρισα απ το γιατρο , τσίμπησα μια ωραια Αμυγδαλιτιδα
manzah80 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 μονο εμενα δεν μου φαινετε περιεργο το να χει παει με 4χιλιαδες γυναικες?Διασημος εινα γυμνασμενος κτλ γιατι οχι
bosei Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 μονο εμενα δεν μου φαινετε περιεργο το να χει παει με 4χιλιαδες γυναικες?Διασημος εινα γυμνασμενος κτλ γιατι οχι Ούτε εμένα μου φαίνεται περίεργο, ξέρω πολλούς που γαμάνε 11 χρόνια από 1 γυναίκα την ημέρα. Πες 5,5 χρόνια αν οι μισές ήταν παρτούζες
manzah80 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 ε ναι δεν καταλαβα γιατι τοσο χαμος ποιο πολυ ζηλια μου φαινετε ειναι ολη αυτη η μανουρα.Εχω φιλο που σταματησε να μετραει στις 1500 πριν 8 χρονια νομιζω και δεν ειναι και διασημος.Αλλα ασχολουταν ολη μερα με αυτο το πραγμα να περνει τηλ και να πηδαει δεν εκανε τιποτα αλλο και βολτες μονο
bosei Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 ε ναι δεν καταλαβα γιατι τοσο χαμος ποιο πολυ ζηλια μου φαινετε ειναι ολη αυτη η μανουρα.Εχω φιλο που σταματησε να μετραει στις 1500 πριν 8 χρονια νομιζω και δεν ειναι και διασημος Ti 1500 ? Ήταν από το χωριό να φανταστώ...δεν τις ξέρεις
manzah80 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Οχι ρε εδω αθηνα αμα τον αμβισβητουσες σου δειχνε τα μηνυματα τις φωτογραφιες τα παντα.Ηταν και δυο χρονια αμερικη οπου εκει ανεβασε πολυ το νουμερο.Τις επαιρνε και τηλ για να ακουσεις τι θα πει αν του λεγες οτι λες μαλακιες.Σου λεω ανετα εχει παει ο σπαλιαρας με πανω απο 3 χιλιαδες γκομενες θα πανε μαζι του μονο για να πουνε πηγα με τον σπαλιαρα αυτοι βαριουνται να γαμανε.Σου παιρνε και 5 τηλεφωνα στο δρομο σε μια ωρα αν του λεγες λες μαλακιες.Ταλεντο σου λεω αστο
bosei Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Οχι ρε εδω αθηνα αμα τον αμβισβητουσες σου δειχνε τα μηνυματα τις φωτογραφιες τα παντα.Ηταν και δυο χρονια αμερικη οπου εκει ανεβασε πολυ το νουμερο Για πλάκα το 'πα ρε. Site: δες εδώ
manzah80 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Ναι τα χω δει αλλα σου λεω ανετα το χει κανει οσοι τα λενε αυτα δεν ξερουν τι τους γινετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις