Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ρε συνονόματε, κοντευεις τα 200 κιλά στο σκουωτ κι ακόμα έχεις chicken legs;

Ναι @@ κοντεύω. Αλλά ναι, θα πω την κλασική δικαιολογία αλλά, genetics. Αν δεν έχεις την προδιάθεση δεν πα να κάνεις 160 κιλά και 3-4 φορές/βδομάδα squat όπως εγώ σκατά θα δεις. Όχι ότι με πειράζει...προφανώς και θα ήθελα μεγαλύτερα αλλά εφόσον ανεβαίνουν τα νούμερα (του παντελονιού  :-D) έρχεται σε 2η μοίρα αυτό. 

• Moderators
Δημοσ.

Ναι @@ κοντεύω. Αλλά ναι, θα πω την κλασική δικαιολογία αλλά, genetics. Αν δεν έχεις την προδιάθεση δεν πα να κάνεις 160 κιλά και 3-4 φορές/βδομάδα squat όπως εγώ σκατά θα δεις. Όχι ότι με πειράζει...προφανώς και θα ήθελα μεγαλύτερα αλλά εφόσον ανεβαίνουν τα νούμερα (του παντελονιού  :-D) έρχεται σε 2η μοίρα αυτό. 

ρε μπος θες τα ποδια μου? εκανα σημερα καθισματα και εβλεπα τα μπουτια μου και ελεγα ρε πουστη μου ποτε εγιναν ετσι !? 

τελικα ειμαι αναποδος ανθρωπος ολοι θελουν μεγαλτερα ποδια και εγω θελω μικροτερα! :P

Δημοσ.

Κάτι άλλο θέλουν μεγαλύτερο οι περισσότεροι, αν και από αυτό θες μικρότερο τότε είσαι άρχοντας :)

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Κάτι άλλο θέλουν μεγαλύτερο οι περισσότεροι, αν και από αυτό θες μικρότερο τότε είσαι άρχοντας :)

πασας οχι αρχοντας!

Δημοσ.

Έτσι εξηγείται ή δουλειά που κάνεις τίποτα δεν είναι τυχαίο!

• Moderators
Δημοσ.

Έτσι εξηγείται ή δουλειά που κάνεις τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Η φαση ειναι σπαλιαρας! :P

• Like 1
Δημοσ.

μονο εμενα δεν μου φαινετε περιεργο το να χει παει με 4χιλιαδες γυναικες?Διασημος εινα γυμνασμενος κτλ γιατι οχι

Δημοσ.

μονο εμενα δεν μου φαινετε περιεργο το να χει παει με 4χιλιαδες γυναικες?Διασημος εινα γυμνασμενος κτλ γιατι οχι

Ούτε εμένα μου φαίνεται περίεργο, ξέρω πολλούς που γαμάνε 11 χρόνια από 1 γυναίκα την ημέρα. Πες 5,5 χρόνια αν οι μισές ήταν παρτούζες  :-D

Δημοσ.

ε ναι δεν καταλαβα γιατι τοσο χαμος ποιο πολυ ζηλια μου φαινετε ειναι ολη αυτη η μανουρα.Εχω φιλο που σταματησε να μετραει στις 1500 πριν 8 χρονια νομιζω και δεν ειναι και διασημος.Αλλα ασχολουταν ολη μερα με αυτο το πραγμα να περνει τηλ και να πηδαει δεν εκανε τιποτα αλλο και βολτες μονο

Δημοσ.

ε ναι δεν καταλαβα γιατι τοσο χαμος ποιο πολυ ζηλια μου φαινετε ειναι ολη αυτη η μανουρα.Εχω φιλο που σταματησε να μετραει στις 1500 πριν 8 χρονια νομιζω και δεν ειναι και διασημος

Ti 1500 ? Ήταν από το χωριό να φανταστώ...δεν τις ξέρεις  :whistle:  :-D

Δημοσ.

Οχι ρε εδω αθηνα αμα τον αμβισβητουσες  σου δειχνε τα μηνυματα τις φωτογραφιες τα παντα.Ηταν και δυο χρονια αμερικη οπου εκει ανεβασε πολυ το νουμερο.Τις επαιρνε και τηλ για να ακουσεις τι θα πει αν του λεγες οτι λες μαλακιες.Σου λεω ανετα εχει παει ο σπαλιαρας με πανω απο 3 χιλιαδες γκομενες θα πανε μαζι του μονο για να πουνε πηγα με τον σπαλιαρα αυτοι βαριουνται να γαμανε.Σου παιρνε και 5 τηλεφωνα στο δρομο σε μια ωρα αν του λεγες λες μαλακιες.Ταλεντο σου λεω αστο

Δημοσ.

Οχι ρε εδω αθηνα αμα τον αμβισβητουσες  σου δειχνε τα μηνυματα τις φωτογραφιες τα παντα.Ηταν και δυο χρονια αμερικη οπου εκει ανεβασε πολυ το νουμερο

Για πλάκα το 'πα ρε. Link.png Site: δες εδώ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...