Jethro Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Εγω πιστευω και σε φαση διαιτας μπορεις να κανεις προγραμμα δυναμης αλλα.με καποιες παραχωρησεις, οπως μην περιμενεις να ανεβεις τρελα, ουτε αυτα που εβγαζες σε εξι επαναληψεις με λιγο ζορι να ναι το ιδιο.. Θα στρεσαρεται πιο πολυ το νευρικο σου συστημα. Δεν πρεπει να κανεις ολες τις ασκησεις εξι ή λιγοτερες επαναληψεις παρα μονο τις βαριες βασικες .. Αρσεις Σκουοτ Κωπηλατικη Στρατιωτικες Πιεσεις στηθους Αυτες κατα την γνωμη μου μονο... Τις αλλες 8+ αναλογα την ασκηση και τα σετ Κατσε πολλα εχουμε ακουσει, πχ αλλοι την μπαρα δεν την μετρανε καθολουν. Μαζι με την μπαρα τοσα; Μου φαινεται λιγο κουλο να ζορισεσαι σε αυτην τρελα να τα δινεις ολα και μετα να χεις ορεξη στις αλλες για παραπανω. Την κανεις σωστα; ποσες επαναληψεις σετ; μειωσε τις επαναληψεις να δεις τι γινεται ναι μαζι με μπαρα, το θεμα ειναι πχ στο μηχανημα πεκ ντεκ εχω φτασει στα 68 κιλα, στο πουλ οβερ (μηχανημα) 55, επικλινης (με βαρακια) στα 15ρια και εκει τα ιδια γαμωκιλα και ξενερωνω αφανταστα..σετακια 10-8-8-6, δυο παραπανω κιλα να βαλω και δεν...κρασαρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 ναι μαζι με μπαρα, το θεμα ειναι πχ στο μηχανημα πεκ ντεκ εχω φτασει στα 68 κιλα, στο πουλ οβερ (μηχανημα) 55, επικλινης (με βαρακια) στα 15ρια και εκει τα ιδια γαμωκιλα και ξενερωνω αφανταστα..σετακια 10-8-8-6, δυο παραπανω κιλα να βαλω και δεν...κρασαρω ωραια καντα ολα με αλτηρες ή μπαρα οσαα μπορεις! καμια σχεση το μηχανημα με τα ελευθερα βαρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 συμφωνω οτι δεν εχουν καμια σχεση αλλα απο την αλλη καμια λογικη να ανεβαζω βαρος ακομα και στο μηχανημα και στη μπαρα νιετ. και γω βαρακια σκεφτομαι αντι για μπαρα, θα εχει ιδια ομως δουλεια? ωραια καντα ολα με αλτηρες ή μπαρα οσαα μπορεις! καμια σχεση το μηχανημα με τα ελευθερα βαρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Κράνος πήρες; όχι ακόμα xD...θα πάρω όμως Νικομ, εισαι σε καποιο κυκλο "υποστηριξης"? όχι , αν μπω φάρμακο θα σας το πω δεν έχω πρόβλημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ήταν μια καλή προπόνηση σήμερα , ανέβασα το αρασέ μου στο 42,5 κιλά και το επολέ στα 70. Ε ρε δόξες. Μου το αφιερώνω, και στο φίλο που δεν ανεβαίνουν τα βαράκια Γύρισα από το γυμναστήριο 9:40, έφαγα μια γαβάθα μακαρόνια με κιμά και τυρί, λίγο χυμό ρόδι, και μισό λίτρο νερό και κοντεύω να σκάσω. Το παγωτό στην κατάψυξη για να μην έχω πολύ insouline spike να το χτυπήσω κατά τις 11μιση ή τώρα καπάκια? SOS. Δώστε ρε μια συμβουλή να μετριάσετε τις τύψεις. Αφήστε τα likes 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Να ρωτήσω κάτι, όσον αφορά το form στα squat, τι συμβαίνει κινησιολογικά αν σηκώνεται η φτέρνα και γιατί πρέπει να αποφεύγεται; @Dakon ωραία άσκηση το αρασέ, έχεις και προπονητή/spotter για το form; Ο κυριότερος λόγος που αποφεύγω τη μπάρα είναι αυτός, χθες πχ ανέβηκα στα 15κιλά / αλτήρα και στο curl & press κάτι μου λέει ότι η εκτέλεση ειδικά στο press κομμάτι ήταν ψιλοχάλια αλλά δεν είναι εύκολο να το παρακολουθώ & να διορθώνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Να ρωτήσω κάτι, όσον αφορά το form στα squat, τι συμβαίνει κινησιολογικά αν σηκώνεται η φτέρνα και γιατί πρέπει να αποφεύγεται; @Dakon ωραία άσκηση το αρασέ, έχεις και προπονητή/spotter για το form; Ο κυριότερος λόγος που αποφεύγω τη μπάρα είναι αυτός, χθες πχ ανέβηκα στα 15κιλά / αλτήρα και στο curl & press κάτι μου λέει ότι η εκτέλεση ειδικά στο press κομμάτι ήταν ψιλοχάλια αλλά δεν είναι εύκολο να το παρακολουθώ & να διορθώνω. Φυσικά, πήγα άρση βαρών στον Πανελλήνιο. Το curl and press κάτι μου λέει πως δε θέλω να ξέρω τι είναι. Για το squat, το απλούστερο είναι πως αν σηκώνονται οι φτέρνες, το πιθανότερο είναι πως σπρώχνεις με τα δάχτυλα, και σε κάποια φάση (ποια φάση , από τώρα) θα αρχίσεις να φεύγεις μπροστά και για να το σταματήσεις θα σηκώνεις με τη μέση ή θα αρχίσεις να κόβεις βόλτες με μια μπάρα στο σβέρκο. Και θα μάθεις και λάθος την άσκηση. Εντάξει, δε μιλάτε, το σκοτώνω τώρα το παγωτό , το insouline spike στο λαιμό σας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Ο παλιος ντακον... Εκανε ενα διαλλειμα με το crossfit αλλα τωρα κομπλε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Φυσικά, πήγα άρση βαρών στον Πανελλήνιο. Το curl and press κάτι μου λέει πως δε θέλω να ξέρω τι είναι. Για το squat, το απλούστερο είναι πως αν σηκώνονται οι φτέρνες, το πιθανότερο είναι πως σπρώχνεις με τα δάχτυλα, και σε κάποια φάση (ποια φάση , από τώρα) θα αρχίσεις να φεύγεις μπροστά και για να το σταματήσεις θα σηκώνεις με τη μέση ή θα αρχίσεις να κόβεις βόλτες με μια μπάρα στο σβέρκο. Και θα μάθεις και λάθος την άσκηση. Εντάξει, δε μιλάτε, το σκοτώνω τώρα το παγωτό , το insouline spike στο λαιμό σας. φάε τώρα που μπορείς και έχεις λεφτά άντε και στα δικά μας οι λεύτερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Τελικά αφού έλιωσα στο ψάξιμο (όσον αφορά τις γεύσεις) πήρα την gold standard στην "extreme milk chocolate" που φημολογείται ότι είναι η καλύτερη. Είναι η μόνη που μπορώ να βρώ εύκολα στα περισσότερα μαγαζιά της κύπρου, και always in stock. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Τελικά αφού έλιωσα στο ψάξιμο (όσον αφορά τις γεύσεις) πήρα την gold standard στην "extreme milk chocolate" που φημολογείται ότι είναι η καλύτερη. Είναι η μόνη που μπορώ να βρώ εύκολα στα περισσότερα μαγαζιά της κύπρου, και always in stock. ποσο την εχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Παίζουν οι τιμές από 47 ευρώ μέχρι 58 ευρώ. Εγώ την πήρα 58 από ένα σχετικά αξιόπιστο κατάστημα, που είχε και στοκ την γεύση που ήθελα (η συγκεκριμέη βγαίνει σε πααααρα πολές γεύσεις) Το προηγούμενο που δεν πίνεται το είχα πάρει 95 .. κάτι τέτοιο (ίδιο βάρος 2.2 κιλά) οπότε τζάμπα μου φαίνεται η on. Από physical κατάστημα όμως όχι Online. To πρώτο pvl που μου άρεσει (iso gold) ήταν 85. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Η optimum ειναι πολυ καλη. Εμενα η γευση που οηρες δε μου αρεσε τοσο και πηρα την double rich chocolate μετα. Την επομενη φορα θα θελα να σοκιμασω κατι σε μοκα, ή ισως αλλαξω μαρκα και δοκιμασω musclepharm ή dymatize Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 ειναι η καλυτερη δεν φημολογειτε νουμερο ενα μπραντ νειμ στην αμερικη δεκαετιες τωραΤωρα για γευσεις δεν ασχολουμαι καν εγω θελω να πηγαινουν κατω 24γρ πρωτεινη ας εχει γευση και αντιβιωσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Η optimum ειναι πολυ καλη. Εμενα η γευση που οηρες δε μου αρεσε τοσο και πηρα την double rich chocolate μετα. Την επομενη φορα θα θελα να σοκιμασω κατι σε μοκα, ή ισως αλλαξω μαρκα και δοκιμασω musclepharm ή dymatize Ο περισσότερος κόσμος λέει ότι η double rich είναι περισσότερο σαν άγλυκη σοκολάτα, ενώ αυτή που πήρα όπως είναι το nesquik ξέρω γω. ότι και να είναι σαν το τελευταίο σίχαμα δεν θα είναι που αναγκάζομαι να βάλω ένα κουτάλι στέβια για να κατέβει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις