Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ έτσι νόμιζα και είχα 2-3 χρόνια να πιω καφέ. Τώρα πίνω 2, πρωί - απόγευμα, κι άμα σηκώθω στις 7 το πρωί όπως συνηθίζω, στις 11 πέφτω ξερός.

Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και το μυαλό καμιά φορά επηρεάζει με τρόπους που δεν μπορούμε να φανταστούμε.

------------------

Ωραία η συζήτηση για τον πόνο στη μέση. Εγώ έχω ένα πόνο ανάμεσα στα κωλομέρια με τα νέα μέτρα. Καμιά θεραπεία υπάρχει γι αυτό ή ου;  :-D

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ελπίζω με τα αντιφλεγμονώδη να παίρνετε προηγουμένως χάπι προστασίας των τοιχωμάτων του στομαχιού, αλλιώς...καλώς ήλθες έλκος!

• Moderators
Δημοσ.

Τη κατάρα μου γκαντέμηδες. Πίσω πάνω από τη μέση στα πλάγια(εκεί που έχω φτερό στο τατουάζ) βγήκα οφφ από μια κίνηση.

Δημοσ.

Ωραία η συζήτηση για τον πόνο στη μέση. Εγώ έχω ένα πόνο ανάμεσα στα κωλομέρια με τα νέα μέτρα. Καμιά θεραπεία υπάρχει γι αυτό ή ου;  :-D

Airline-tickets.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Λυπάμαι τη δουλειά που έχω ρίξει στο σπίτι/κτήμα, έχει γίνει πολύ όμορφο μέρος να ζεις. Αλλιώς θα είχα φύγει εδώ και καιρό Άλεξ.

• Like 1
Δημοσ.

Λυπάμαι τη δουλειά που έχω ρίξει στο σπίτι/κτήμα, έχει γίνει πολύ όμορφο μέρος να ζεις. Αλλιώς θα είχα φύγει εδώ και καιρό Άλεξ.

Εγώ δεν λυπήθηκα τίποτα, το σπίτι στην Χαλκιδική το βλέπω 3 μέρες το χρόνο. Η Ελλάδα δεν μας έχει λυπηθεί καθόλου..

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ δεν λυπήθηκα τίποτα, το σπίτι στην Χαλκιδική το βλέπω 3 μέρες το χρόνο. Η Ελλάδα δεν μας έχει λυπηθεί καθόλου..

Πας Γαλλία μόνιμα; 

Δημοσ.

Πας Γαλλία μόνιμα; 

Μακάρι να πήγαινα Γαλλία ή σε οποιοδήποτε πολιτισμένο μέρος. Κύπρο μένω μόνιμα εδώ και 5 χρόνια.

Εντάξει στην Γαλλία κατουράνε όπου βρούνε μεν αλλά υπάρχει και το la Defence.

meliaparisladefense-carrusel1.jpg

• Like 1
Δημοσ.

ξέρει κανεις 5 γραμμάρια σκόνης πόσο αντιστοιχεί σε ml(είναι μάζα vs όγκος το ξέρω)

1 rounded teaspoon λέει αλλά όλα τα κουταλάκια του γλυκού που έχω στο σπίτι είναι 10ml

Η ζυγαριά που έχω πάει ανα 25γραμμάρια οπότε δε κάνει

έχω επίσης σύριγγα που χωράει 5ml και κάτι καπάκια από φάρμακα που πάνε έως 20ml

edit:

στου google μου βγάζει μόνο για teaspoon και όχι tablespoon(του γλυκού)

Δημοσ.

Αφού ξέρεις ότι δεν μπορεί να γίνει αντιστοιχία, τι το ρωτάς; Πάνε πάρε ενα παγωτό κύπελλο και χρησιμοποίησε το κουταλάκι που θα σου δώσουν να κανεις τη δουλειά σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...