Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μαργαριτα ενα εχω να πω αν δεν ειχες το θεμα με το γονατο, επειδη μαλλον εχεις σωστες υποδομες θα μας εκανες να τριβουμε τα ματια μας... χωρις πλακα, χωρις να θελω να σε προσβαλω.. Το καλο ειναι οτι δεν τα παρατας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Εχω να παω 15 μερες gym μαου-μαου τι λες να κανω πρωτη μερα σημερα ?Γιατι δεν πρεπει να πιαστω πολυ εχω να περασω σχολειο απο βδομαδα. καντα ολα απο δυο-τρια σετακια Φωτη και αυτα που σου ειπε ο σπεκτ και χερια - ποδια ακομη αν εχεις χρονο , χαλαρα χωρις πολυ ζορι και εισαι κομπλε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Λιβε δε προσβαλομαι γιατι να προσβληθω. Με τα γονατΑ θες να πεις γιατι και τα δυο βλαμμενα ειναι απλα το ενα περισσοτερο. Βλεπω και εγω οτι το σωμα μου παιρνει , ανταποκρινεται καλα και ναι το πιστευω οτι αν μπορουσα να παιξω full power τωρα θα μου πολυ πιο καλα. Αλλα ναι δε τα παραταω, μπορει να μου παρει πιο πολυ καιρο αλλα θα φτασω εκει που θελω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 καντα ολα απο δυο-τρια σετακια Φωτη και αυτα που σου ειπε ο σπεκτ και χερια - ποδια ακομη αν εχεις χρονο , χαλαρα χωρις πολυ ζορι και εισαι κομπλε ! Ποδια δεν κανω με την καμμια δεν θα μπορω να περπατησω την Δευτερα , τα αλλα ολα θα τα κανω ετσι οπως ειπες απο 1-2 σετακια ,παραπανω δεν βγαινει θα νυχτωσουμε αν κανω ολες τις μυικες ομαδες 2-3 σετ γιατι εχω και διαδρομο μετα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Πήγα σήμερα στις 6:30 για cardio και ακόμα και τότε είχε μωρά. Τρελαίνομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μην τεμπελιαζουμε! Ξεσκονισα και το iron gym στο υπνοδωματιο και του δινω και καταλαβαινει οσο αντεχω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δεν τεμπελιάζουμε αλλά προπόνηση με 32 βαθμούς δεν παλευεται. Λίγες, πλυαρθρικες άσκησης, ίσα ίσα για συντήρηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δεν τεμπελιάζουμε αλλά προπόνηση με 32 βαθμούς δεν παλευεται. Λίγες, πλυαρθρικες άσκησης, ίσα ίσα για συντήρηση. πρέπει να πάρεις αυτό τον ανεμιστήρα που έχουν στα beach bar που πετάει και ψιλό νερό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Εγώ τώρα που γύρισα χωριό θα δοκιμάσω τρίαθλο. Τρέξιμο μέχρι ένα σημείο, βγάζω και κρύβω κάπου παπούτσια, μπλούζες και τα σχετικά, κολύμπι μέχρι πίσω στο χωριό και μετά παίρνω το ποδήλατο και πάω και παίρνω τα πράγματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Εγώ τώρα που γύρισα χωριό θα δοκιμάσω τρίαθλο. Τρέξιμο μέχρι ένα σημείο, βγάζω και κρύβω κάπου παπούτσια, μπλούζες και τα σχετικά, κολύμπι μέχρι πίσω στο χωριό και μετά παίρνω το ποδήλατο και πάω και παίρνω τα πράγματα παντα πρωτο το κολυμπι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Γιατί αυτό; Καλά δεν με βολεύει αυτό + του ότι κλάιν μάιν γυμναστική θα είναι, πιο πολύ για την εμπειρία θα το κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 δεν χαμπαριαζω μια και με 40 βαθμους κανω προπονηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 τους νιώθω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δεν τεμπελιάζουμε αλλά προπόνηση με 32 βαθμούς δεν παλευεται. Λίγες, πλυαρθρικες άσκησης, ίσα ίσα για συντήρηση. Ή πολύ πρωί ή βράδυ.Εφόσον γυμνάζεσαι σε εξωτερικό χώρο δεν νομίζω να υπάρχει άλλη λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Ναι 7.30 καλη ωρα, με την τσιμπλα στο ματι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις