revolver1990 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ορεκτικό ντομάτα. Μετά τα πεπόνια για να πάρεις μια πρώτη δροσιά γιαούρτι με μέλι που είναι αφροδισιακό(αν έχεις και καρύδια χώσε) και αρχίζεις τις τρέλες με τις μπανάνες και τα αγγούρια. Δεν υπάρχει συνδυασμός. Φάε πρώτα λαχανικά και μετά φρούτα. 2
Mikeasdf Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 φιτνεσσάδες αυτήν την στιγμή στο ψυγείο έχω πεπόνι, γιαούρτι, μέλι, μπανάνες, ντομάτα, αγγούρια, τι τρελό συνδιασμό μπορώ να κάνω; από αυτούς που κάνετε κατά καιρούς αλλά ποτέ δεν έδινα σημασία; Να συνδυασεις ολα τα παραπανω με ενα πιτογυρο και να κρατησεις μια μπανανα για μια κρεπα με νουτελα μετα.
Liverpool89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Το πιτογυρο μαλλον πρεπεο να μπει στην διατροφη μου. Θα το δοκιμασω, εχω πανω απο δυο χρονια να φαω..σκετο χωρις πατατες μονο ντοματα κρεμμυδι.. Σημερα τρεις μπαλες παγωτο, cookies, στρατσιατελα και βανιλια μπισκοτο .μετα γυμναστικη... τωρα δεν νιωθω την πλατη μου
Mikeasdf Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Το πιτογυρο μαλλον πρεπεο να μπει στην διατροφη μου. Θα το δοκιμασω, εχω πανω απο δυο χρονια να φαω..σκετο χωρις πατατες μονο ντοματα κρεμμυδι.. Σημερα τρεις μπαλες παγωτο, cookies, στρατσιατελα και βανιλια μπισκοτο .μετα γυμναστικη... τωρα δεν νιωθω την πλατη μου :shock: 4
Liverpool89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Ναι και κοκα κολλα το ιδιο, βασικα ολα τα αναψυκτικα.. Αν φαω τωρα θα το φαω σαν ανθρωπος των σπηλαιων 3
Mikeasdf Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Ναι και κοκα κολλα το ιδιο, βασικα ολα τα αναψυκτικα.. Αν φαω τωρα θα το φαω σαν ανθρωπος των σπηλαιων Αναψυκτικα και γω εχω να πιω 2-3 χρονια και κοκα κολα αλλα 5 γιατι δε μαρεσει κιολας.. Μονο καμια φορα με αλκοολ αν τα συνδυασω που κ αυτο σπανια.
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Ορεκτικό ντομάτα. Μετά τα πεπόνια για να πάρεις μια πρώτη δροσιά γιαούρτι με μέλι που είναι αφροδισιακό(αν έχεις και καρύδια χώσε) και αρχίζεις τις τρέλες με τις μπανάνες και τα αγγούρια. Well played u kinky boy, well played... 5
king2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Εγώ απλά θέλω να τις ανεβασω την ψυχολογία με όλα αυτά που περνάει με τα γόνατα. Αν τα σάπια dude. Η μαργαρίτα έχει κάνει σωματαρα είναι και κούκλα και βρήκες ευκαιρία. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Αν τα σάπια dude. Η μαργαρίτα έχει κάνει σωματαρα είναι και κούκλα και βρήκες ευκαιρία. Καμάκι alert. 1
yannis27gr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Νταξ, το χέσατε. Η επόμενη φώτο της Μαργαρίτας θα είναι με ράσο. 4
Jethro Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Food updates παμε για το 12τιανο! Συντομα και εικονα απο το μεσημεριανο ελα να ποσταρουμε και αλλοι να παιρνουμε μεταξυ μας ιδεες ! Η διατροφη ειναι το πιο σημαντικο!\ Εντιτ:με μεσημεριανο ! Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2015 από Jethro 2
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Ποναει ο κωλος μου, 30 κιλα δισκους για αρσεις. Αντε κ απο βδομαδα στα 40. εκανα σουμο σκουωτ με αθλια τεχνικη κ τσιμπησα πιασιματακι στη μεση (ειχα καθετα τν κορμο μου με οχι τουρλωτο κωλο οπως στα κανονικα σκουωτ) 2
Zaknafein Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Εγώ ξεχαρβάλωσα ώμους - στήθος μετά τη χθεσινή προπόνηση... το φταίξιμο το ρίχνω σε κάποιον Yannis (με 2 n) που ανέφερε λίγο πιο πίσω τα plank push ups, με αποτέλεσμα να βρω στο youtube τα σχετικά workouts. @Jethro, αυτό μετράει σαν ιδέα; (με σπιτική ζύμη + αυγό παραγωγής μας ε, όχι delivery) 3
yannis27gr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Α, έτσι λέγονται; Τι ασκησαρα ρε φίλε, για λίγους όμως (και δεν είμαι σε αυτούς). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις