manzah80 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 α νταξει καλη υπομονη εκει πανω και τραβα μερικες φωτογραφιες τον ηλιο θα ξεχασεις πως ειναι.
Fotis13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 δεν υποσχομαι τιποτα! καλα αστο θα ερθω να το χτυπησω μονος μου να μην σου εχω και υποχρεωση ! 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 χαχα!! θα σε ενημερωσω πριν ερθεις τι παιζει α νταξει καλη υπομονη εκει πανω και τραβα μερικες φωτογραφιες τον ηλιο θα ξεχασεις πως ειναι. στανταρ εχει κατι 19ωρα ηλιοφανεια εκει 1
manzah80 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 ναι μονο που ο ηλιος ειναι πεθαμενος καθεσε κατω απο τον ηλιο και δεν ανεβαζεις θερμοτητα
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 ναι μονο που ο ηλιος ειναι πεθαμενος καθεσε κατω απο τον ηλιο και δεν ανεβαζεις θερμοτητα τελεια 1
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 ο οργανισμός μου σταμάτησε να παράγει οιστρογόνα, αυτοroidαρομαι
manzah80 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Ναι συμβαινει σε πολλες γυναικες νομιζω εχει να κανει με το ποσοστο λιπους σου δεν πρεπει να ειναι απο ενα επιπεδο και κατω
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Ναι συμβαινει σε πολλες γυναικες νομιζω εχει να κανει με το ποσοστο λιπους σου δεν πρεπει να ειναι απο ενα επιπεδο και κατω και ο θυρεοειδής κάνει τέτοιες ζουζουνιές και το σοκ που παθαίνει όταν χάσει λίπος (έχω χάσει) είμαι στο ψάξιμο και στο ανέβασμα υδατάνθρακα
Liverpool89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Εγω τρωω τελευταια δυο στηθια κοτοπουλο και ενα μπουτι, χωρις πετσες κλπ, ψητα στο φουρνο...με πατατα η ρυζι και ντοματα. Ανα διαστηματα. Συν το πρωινο, το γιαουρτι το βραδυ και μιλκ σεικ μπανανα εναμιση σκουπ πρωτεινη λιγο γαλα
Zaknafein Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 ναι μονο που ο ηλιος ειναι πεθαμενος καθεσε κατω απο τον ηλιο και δεν ανεβαζεις θερμοτητα Εγκαύματα όμως μια χαρά και το βράδυ είναι λίγο ψυχεδέλεια να είναι πχ 3 και να έχει φως όπως στις 7 το πρωί εδώ. Κατά τ'άλλα μια χαρά το Ταλίν, θα καλοπεράσεις Σπεκτ
Jethro Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ανέβασα τα κου τζου στις πιεσεις και μπορω να πω οτι δεν το περιμενα ! Ειμαι σχεδον ετοιμος για παραλια !
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Χονδροπαθεια μαζι με τενοντιτιδα του επιγονατιδικου , double δηλαδη! Ρε ο γιατρος τι ειπε τελικα θα το κοψουμε το ποδι?
margaritagr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ρε ο γιατρος τι ειπε τελικα θα το κοψουμε το ποδι? Αυτο ρε! Εχω και τενοντιτιδα του επιγονατιδικου, μου πε οτι αρκετες φορες αυτα συνυπαρχουν Θα κανουμε ενεσεις υαλουρονικου σεπτεμβρη-οκτωβρη, και μεχρι τοτε ενδυναμωση.. Μου πε παλι οχι ποδηλατο & κατα τ αλλα να κανω οποια ασκηση θελω αρκει να μη μ ενοχλει. Επισης μου πε να κανω πελματογραφημα Αυταααα Εγω προχτες πονεσα αφου εκανα 1.5' διαδρομο στο 4.5 οποτε ακομα τρεξιμο δεν.. Αυρο που θα δοκιμασω αυριο ειναι πισινα
Jethro Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Αυτο ρε! Εχω και τενοντιτιδα του επιγονατιδικου, μου πε οτι αρκετες φορες αυτα συνυπαρχουν Θα κανουμε ενεσεις υαλουρονικου σεπτεμβρη-οκτωβρη, και μεχρι τοτε ενδυναμωση.. Μου πε παλι οχι ποδηλατο & κατα τ αλλα να κανω οποια ασκηση θελω αρκει να μη μ ενοχλει. Επισης μου πε να κανω πελματογραφημα Αυταααα Εγω προχτες πονεσα αφου εκανα 1.5' διαδρομο στο 4.5 οποτε ακομα τρεξιμο δεν.. Αυρο που θα δοκιμασω αυριο ειναι πισινα Εκφυση ανω πολου ή καταφυσης κατω πολου ? τενοντοπαθεια του επιγονατιδικου τενοντα πως το καταφερες? τι ειδους ασκηση κανεις ? θελει προσοχη παρε ναρθηκα για την συγκρατηση απότομων κινησεων του ποδιου θα βοηθησει, το ποδηλατο μπορεις αρκει να μην εισαι πολυ πισω και γινει πληρη αποκλιση του γονατου, χωρια που το ποδηλατο δεν εχει κραδασμους (γυμναστηριου). Θα σε ανακουφισει και πατος gel φτερνας θα απορροφήσει αρκετο κραδασμο στην καθημερινοτητα σου.
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Αυτο ρε! Εχω και τενοντιτιδα του επιγονατιδικου, μου πε οτι αρκετες φορες αυτα συνυπαρχουν Θα κανουμε ενεσεις υαλουρονικου σεπτεμβρη-οκτωβρη, και μεχρι τοτε ενδυναμωση.. Μου πε παλι οχι ποδηλατο & κατα τ αλλα να κανω οποια ασκηση θελω αρκει να μη μ ενοχλει. Επισης μου πε να κανω πελματογραφημα Αυταααα Εγω προχτες πονεσα αφου εκανα 1.5' διαδρομο στο 4.5 οποτε ακομα τρεξιμο δεν.. Αυρο που θα δοκιμασω αυριο ειναι πισινα Ασε τα γυμναστηρια και πηγαινε στο νησι εισαι τραυματιας ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις