Mau-Maus Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Το ξέρα ότι θα το πεις. Προβλέψιμοι έχουμε γίνει εδώ! Έτσι όπως πας θα με περάσεις ρε φίλε, το ρεκόρ μου είναι 140 / 2 φορές στον επικλινη! Παλιά βέβαια στις καλές μου όχι τώρα, τώρα τις βγάζω μόνο με χαλασμένο βίντεο Μαργαρίτα βάζε 1,2 κουταλιές μέλι σε ένα μπουκάλι νερό χτυπά το καλά να διαλυθεί και πίνε το στην προπόνηση..
gatokoritso Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Λοιπον!! Maus και ολοι οι εμπειροι.. Για πειτε μες τη προπονηση τι μπορω να εχω να πινω για υποταση;; Ειχα καποια περιστατικα με θολωμα στα ματια και σημερα μου πε ο γιατρος οτι ειναι υποτασικα επεισοδια. Περα απο καλο φαι λοιπο, φρουτα, λιγο παραπανω αλατι κλπ.. Μεσα στη προπονηση τι θα βοηθουσε; Εχω aminolast να παιρνα κατι να προσθετα εκει; μερικές φορές μέσα στις ζεστές π με επιανε μια χάνομαι φαση είχα προνοήσει για λίγο γάλα κοντά ή λίγη σοκολάτα υγείας. με είχε βοηθήσει.σταματάμε λίγο reboot κ πάλι από την αρχή. δν γνωρίζω ποσό θα βοηθήσει στη περίπτωση σ.
margaritagr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δε το εχω κοψει απλα χρησιμοποιω λιγο στο μαγειρεμα και μετα δε βαζω εξτρα Ηλεκτρολυτες θα βοηθουσαν; Μαους η γλυκια γευση μες τη προπονηση, δ εξερω ρε συ μου φαινεται καπως!
manzah80 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 καφε δεν πινεις?Ειχα και εγω υποταση πριν παρω ροιντς μετα μεταλαχτηκα δεν ξερω τι εγινε.Με πολυ καφεινη το αντιμετωπιζα το καλοκαιρι.Βαλε και ηλεκτρολυτες ναι. 1
margaritagr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Πινω καφε οχι καθε μερα αλλα τις περισσοτερες μερες θα πιω εναν το πρωι
gatokoritso Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 επίσης κ αρκετό νερό βοηθαει πριν ξεκινησεις το work out. 2
manzah80 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Και κατα την διαρκεια εγω πινω 3 λιτρα νερο σε καθε προπονηση 1
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Καλύτερο φαγητό, οι θολούρες είναι από το χαμηλό θερμιδικό ισοζύγιο!!!! συν αλάτι και συν ηλεκτρολύτες 1
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 α δεν ηξερα οτι κανει και διαιτα. δεν μετράει για να ξέρει το θερμιδικό της ισοζύγιο, κινείται στο φλου. ε συνήθως εμείς οι γυναίκες όταν είμαστε στο φλου είμαστε αρκετά υποθερμιδικά
margaritagr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Αμα ημουν υποθερμιδικα θα χα χασει! Αρα λογικα δεν ειμαι αφου δεν εχει μεταβληθει η ζυγαρια μου Την αναιμια σκεφτομαι μηπως εχει εμφανιστει παλι, θα κανα εξετασεις ετσι κ αλλιως μες το μηνα για tsh οποτε θα πεταξω και μια γενικη/σιδηρο/φεριτινη.
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Αμα ημουν υποθερμιδικα θα χα χασει! Αρα λογικα δεν ειμαι αφου δεν εχει μεταβληθει η ζυγαρια μου Την αναιμια σκεφτομαι μηπως εχει εμφανιστει παλι, θα κανα εξετασεις ετσι κ αλλιως μες το μηνα για tsh οποτε θα πεταξω και μια γενικη/σιδηρο/φεριτινη. τα παθολογικά σου αίτια τα ξέρεις καλύτερα από μας. ούτε καν μας ανέφερες ότι έχεις και αναιμία. Ναι να το κοιτάξεις για φερριτίνη και αιματοκρίτη κυρίως. καλά αποτελέσματα και να τρέφεσαι σωστά και επαρκώς
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μαους οριστε και το βιντεο! https://www.dropbox.com/s/oxddxzvfdpeml8x/20150706_5266.mp4?dl=0 ΥΓ: οι σφιχτηδες απο πισω σε 1 χρονο αν συνεχισουν να κανουν αυτο που κανουν τωρα θα ναι σακαταμενοι 7
revolver1990 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μαους οριστε και το βιντεο! https://www.dropbox.com/s/oxddxzvfdpeml8x/20150706_5266.mp4?dl=0 ΥΓ: οι σφιχτηδες απο πισω σε 1 χρονο αν συνεχισουν να κανουν αυτο που κανουν τωρα θα ναι σακαταμενοι Αγάπη <3 8 μήνες τώρα ούτε ένα τραυματισμό.Φτου μου να μην με ματιάσω . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις