dimitra_m3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Βασικα σκεψου τι τρωμε τα ζωα τρωνε απιστευτη ντοπα στα εκτροφεια πλεον και μετα ερχετε ο αλλος και σου λεει για την πρωτεινη την σκονη οτι ειναι βλαβερη.Που να ξερατε τι μας ταιζουν.Ξερω και τι τους βαρανε δηλαδη το χω ψαξει.Αν ειναι να ψαχτο τοσο, παει καταστραφηκα. Τρωω γιατι πρεπει να "μεγαλωσω", δν κοιταω τπτ. Μονο να χτισω μυες κ ας ειναι απο ντοπαρισμενο αυγο, κοτα, μοσχαρι ή μπακαλιαρο
manzah80 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Το ψαξεις δεν το ψαξεις τα γονιδια καθοριζουν τα παντα.Αλλοι κανουν τα χειροτερα και δεν παθαινουν τιποτα αλλοι παθαινουν με το παραμικρο.Οποτε φαε εκει και οτι γινει εγινε δεν θα ζησουμε και για παντα.
Xero1991 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Καλημέρα. Θα κάνω μια ερώτηση, ίσως newbie αλλά anw. Έστω ένας διάδρομος με μέγιστο βάρος χρήστη 100κιλά. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν πάει κάποιος, π.χ 120, δεν θα τον σηκώνει καν(δλδ θα ζορίζεται άπειρα, δεν θα ανοίγει etc.) ή ότι σε βάθος χρόνου(4-5 μήνες αν όχι λιγότερο) υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να χαλάσει?Υ.Γ ναι προφανώς για το παράδειγμα μπορεί να πει κάποιος(''ε ας αγοράσει στα 130κιλά''), η ερώτηση είναι γενικότερη. Αν σας βοηθάει σκεφτείτε ότι έχουμε Χ κιλά.
manzah80 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Νομιζω δεν θα κυλαει ομαλα και σιγα σιγα θα χαλασει.Εχω ανεβει σε διαδρομο που νομιζα οτι θα διαλυθει απλα καθε βημα ετρεμε ολοκληρο 1
Xero1991 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Νομιζω δεν θα κυλαει ομαλα και σιγα σιγα θα χαλασει.Εχω ανεβει σε διαδρομο που νομιζα οτι θα διαλυθει απλα καθε βημα ετρεμε ολοκληρο Ναι, και εγώ αυτό πιστεύω. Και ότι το χρονικό διάστημα που θα χαλάσει εξαρτάται από την κατασκευή( δλδ σε έναν βαθμό από το budget).
wizzy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Επίσης, το μοτέρ του διαδρόμου, μπορεί να μην "τραβάει" χρήστης βαρύτερο από 100 κιλά, οπότε θα πάθει ζημιά. Επιπλέον, οι (καλοί) διάδρομοι έχουν προστασία κατά των κραδασμών για να "προστατεύουν" τις αρθρώσεις (αστραγάλους, γόνατα, ισχύα) του χρήστη. Τα αντικραδασμικά υλικά έχουν κάποιες ανοχές, το όριο των οποίων ορίζεται από το μέγιστο βάρος του χρήστη. Εάν το βάρος του χρήστη ξεπερνάει το μέγιστο ανεκτό, τότε τα υλικά είτε φθείρονται πιο γρήγορα είτε δεν παρέχουν καμία προστασία είτε και τα δύο. 1
snow22 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Πήγα για λιπομετρηση και έβγαλε ένα χαρτί που λέει: Body type:standard Gender:male Age 16 Height 170 Weight 56,5 BMI 19,6 Bmr 1642kcal Fat 12,5% Fat mass 7,1 kg FFM 49,4Kg TBW 36,2kg Target bf 15% Predicted weight 58,2kg Predicted fat mas 8,8 kg Fat to gain 1,7 kg Τι πρέπει να διορθώσω;
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Απλά πρέπει να ανέβεις κιλά και Όσο μπορείς μυϊκά. Αλλά ακόμη είσαι μικρός οπότε ότι κανείς κάντο προσεκτικά
king2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Τελικά τι παίζει με τους κροκους βρε παιδιά? Διαβάζοντας το παρακατω http://www.bodybuilders.gr/forum/showthread.php?t=32611 Όπως και το link που έχει στο δεύτερο ποστ σκεφτομε πόσο λάθος κάνουμε που τρώμε μόνο το ασπραδια που έχει την πρωτεινη και πετάμε το υπόλοιπο αυγο.Τον τελευταίο μήνα τρώω 2 κροκους καθημερινά από τα 10 αυγά και λέω να τα αυξήσω στους 4-5. Χοληστερίνη πάντα ηταν σε 80-100. Εκτός από αυτά τα κορεσμενα λιπαρα δεν τρώω τίποτα άλλο οπότε 10γρ λιπος από τους κροκους δεν νομίζω να είναι θέμα. Επίσης κόπηκε και το γαλα τελείως. Πως το βλέπετε το παραπάνω οι ειδικοί? Είναι τόσο παρεξηγημενος ο κροκος του αυγου?
king2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Φάε... Το γάλα γιατί το έκοψες? Το γαλα(1.5%) με φουσκωνε αρκετα και ολη τη μερα ειχα καουρες κτλ. 1
Liverpool89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Εγω αυγα εχω να φαω καιρο.... Θα τα ξαναρχισω...
aekoriginal21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Τι θα προτείνατε για στήθος που να μην επηρεάζει και τόσο τον ώμο μου; Πιέσεις λέω να τις αφήσω προς το παρόν μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση. Ήδη είμαι καλύτερα και δεν πονάω όσο πόναγα αλλά για πρόληψη λέω να το προσέξω.
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Τι θα προτείνατε για στήθος που να μην επηρεάζει και τόσο τον ώμο μου; Πιέσεις λέω να τις αφήσω προς το παρόν μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση. Ήδη είμαι καλύτερα και δεν πονάω όσο πόναγα αλλά για πρόληψη λέω να το προσέξω. Ανοίγματα με λάστιχο ή τροχαλία
Προτεινόμενες αναρτήσεις