Liverpool89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μπορει να μην γουσταρει χαχαχα .... θα ξαναδοκιμασω Εδω ανεβηκαν...οποια διορθωση δεκτη... 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 ο μπος οταν κανει τα PR ¨ 4
bosei Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μπα...είναι πιο πολύ mental σε εμένα. Λιβε αφού θα κάνεις κλασικό Σπλιτ κάτσε παίξε ελευθερα...have fun. Μια χαρά είσαι
Liverpool89 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ελεγα να το κανω ετσι... να δω... Κανονικα εκανα upper lower split 1
bosei Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Α άκυρο αλλά χτες με λέει η κοπέλα ότι τα κακαρωσε ένας φίλος της 19 χρονών. Με είπε ότι τσίμπαγε και αναβολικα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 και εδω ακουσα για ενα τυπο ο οποιος τρυπιεται χροοονια τωρα (εχει κατεβει και σε αγωνες ο μανος και ο μαους παιει να τον ξερουν ) επαθε ανακοπη ή εγκεφαλικο δεν θυμαμαι
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 ε καλα δεν ειναι και κριμα απο την αποψη οτι ξερει τι βαζει στο σωμα του τοσα χρονια 1
bosei Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Εγώ πάντως το πρώτο πράγμα που είπα ήταν "ε τον καθυστερημενο". Σκεφτείτε τι κατάχρηση χρειαζόταν. Ψήφος βέβαια και σε αυτούς που τα σπρώχνουν γιατί Άντε τώρα 19 χρονών να έχεις κάνει υπεύθυνη επιλογή Ψοφος όχι ψήφος κωλο auto correct
king2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Εγώ πάντως το πρώτο πράγμα που είπα ήταν "ε τον καθυστερημενο". Σκεφτείτε τι κατάχρηση χρειαζόταν. Ψήφος βέβαια και σε αυτούς που τα σπρώχνουν γιατί Άντε τώρα 19 χρονών να έχεις κάνει υπεύθυνη επιλογή Ψοφος όχι ψήφος κωλο auto correct Τουλάχιστον ο παραπάνω ας πούμε έπερνε αναβολικα γιατί τον είπαν ότι μόνο έτσι θα κάνει τούμπανο σώμα και το πιστεψε. Οι εκατομμύρια άλλοι που περνουν ναρκωτικά σε αυτές τις ηλικίες για πιο σκατα λόγο το κάνουν?
margaritagr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Τουλάχιστον ο παραπάνω ας πούμε έπερνε αναβολικα γιατί τον είπαν ότι μόνο έτσι θα κάνει τούμπανο σώμα και το πιστεψε. Οι εκατομμύρια άλλοι που περνουν ναρκωτικά σε αυτές τις ηλικίες για πιο σκατα λόγο το κάνουν? Κοιτα να δεις καποιοι ανθρωποι το κανουν για πιο γρηγορα αποτελεσματα, αλλοι γιατι δ εθελουν να πολυπιεστουν με γυμναστικη και διατροφη, αλλοι γιατι θεωρουν οτι εχουν φτασει τα φυσικα τους ορια....
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ναρκωτικά και αναβολικά είναι το ίδιο πράγμα απλά σε άλλο τομέα ;-)
Liverpool89 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δεν ξερω αλλα οταν δεν προσπαθεις για κατι δεν σου αρεσει και τοσο, ζητας το κατι παραπανω.... Κοιτα υπαρχουν αλλοι που πουλανε οπλα, αλλοι ναρκωτικα καθε μορφης αλλοι απλα φαγητο, ολα μπορουν να σε καταστρεψουν, η ουσια ειναι να μπορεις να σκεφτεις τι ναι το σωστο, αλλωστε αυτο μας διαφοροποιει απο τα ζωα, που μερικες φορες ειναι καλυτερα απο μας
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 ερωτηση για τους γνωστες. Ποσο ειναι η μυικη μαζα που μπορει να εχει καποιος σε κιλα για φυσικους μιλαω για καποιον πολυ στεγνο το ποσοστο που μπορει να χει θα ναι της ταξης του 25%? αρα για 100κιλα ανθρωπο θα χουμε 25κιλα καθαροι μυες? θεωρητικα. πρακτικα σε ρεαλστικα νομερα ποσο μπορει να παιξει καποιος?
bosei Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 ερωτηση για τους γνωστες. Ποσο ειναι η μυικη μαζα που μπορει να εχει καποιος σε κιλα για φυσικους μιλαω για καποιον πολυ στεγνο το ποσοστο που μπορει να χει θα ναι της ταξης του 25%? αρα για 100κιλα ανθρωπο θα χουμε 25κιλα καθαροι μυες? θεωρητικα. πρακτικα σε ρεαλστικα νομερα ποσο μπορει να παιξει καποιος? Πολύ παραπάνω σπεκτ. Σκέψου βγαίνουν κάτι μετρήσεις με DEXA που βγάζουν φάση 4 κιλά όλος ο σκελετός, το λίπος παίζει πολύ οπότε υπολόγιζε σε μας τους fit ξέρω γω 5-10 κιλά...τα όργανα δεν ξέρω πόσο βγαίνουν και μένουν και οι μυς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις