alex_000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Αν μου λες ότι εσύ βλέποντας έναν υπέρβαρο και πολύ περισσότερο βλέποντας κάθε υπέρβαρο, "τον ξέρεις", απορώ τι παραπάνω χρειάζεται να πω. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο ούτε είπα κάτι τέτοιο. Αυτό που σου λέω είναι ότι όταν βλέπω κάποιον ότι δεν έβγαλε φλας και πήρε μια απότομη στροφή σκέφτομαι ότι είναι κακός οδηγός. Το ίδιο σκέφτεσαι και εσύ φαντάζομαι - αν και εσύ μου λες ότι σκέφτεσαι ότι είναι η γυναίκα του έγκυος στο διπλανό κάθισμα και σπάσανε τα νερά πχ (απειροελάχιστη πιθανότητα, και εξαίρεση στον κανόνα) Αυτό δεν σημαίνει ότι ισχυρίζομαι ότι "τον ξέρω" σαν άνθρωπο προφανώς.
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 βασικά οι περιπτώσεις που όντως η παχυσαρκία θα οφείλεται σε πρόβλημα υγείας και θα είναι τρομερά δύσκολο να ελεγχθεί χωρίς την βοήθεια ιδικού δεν ειναι 0 αλλα είναι ΣΠΑΝΙΕΣ , καμία σχέση με αυτό που συμβαίνει να λένε όλοι οτι έχουν πρόβλημα και δεν ξέρω τιτο έχω ξαναπεί , ήμουν τουλάχιστον 135 κιλά , εκεί τερμάτιζε η ζυγαριά , ε τότε νόμιζα οτι τρώω normal κ κάτι δεν πάει καλά , αυτό όμως ηταν το 10% του προβλήματος (φάρμακα + έλλειψη άσκησης) , το άλλο 90% ηταν οτι έτρωγα σαν ζώο , πρέπει να έτρωγα τουλ 7-8 χιλιάδες θερμίδες τη μέρα χωρίς πλάκα κ είμαι 1,70κάτι. με 0 άσκηση .well. προσωπικά αν δω κάποιον-κάποια τσιποτούλιδες ή με λίιγα κιλάκια δεν μου κακοφαίνεται ούτε καν αυτό που δεν αντέχω ειναι να βλέπω άτομα κ ιδικά μικρά παιδιά σε extreme καταστάσεις , ειναι άρρωστο 5
SlimData Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 δεν ειναι θεμα αντιληψης ειναι θεμα φυσης. Επιβεβαιωσε το μονος σου. ΓΙα 2 βδομαδες τρωγε ενα σαντουιτς τη μερα και μετρησου βαρος πριν και μετα καθως και διαστασεις και μετα για αλλες δυο βδομαδες τρωγε ολη μερα μακαρονια,σοκολατες,πιτες,πατατακια,παγωτα και σε μεγαλες ποσοτητες και μετρησου ξανα και πες μας τα αποτελεσματα Αν τρώμε όλοι μας εδώ μέσα δυο εβδομάδες τα ίδια και μετά άλλες δυο εβδομάδες τα ίδια, θα πάρουμε και θα χάσουμε το ίδιο; Την ξέρω την απάντηση.
alex_000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Οι διαφορές στην μεταβολή του βάρους θα είναι ελάχιστες του στυλ +/- ένα κιλό. Δεν ισχύει ότι ο ένας θα είναι 80 κιλά και ο άλλος 125 ενώ κάνουν την ίδια διατροφή όπως θέλουν να πιστεύουν μερικοί. 1
SlimData Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δεν ισχύει κάτι τέτοιο ούτε είπα κάτι τέτοιο. Αυτό που σου λέω είναι ότι όταν βλέπω κάποιον ότι δεν έβγαλε φλας και πήρε μια απότομη στροφή σκέφτομαι ότι είναι κακός οδηγός. Το ίδιο σκέφτεσαι και εσύ φαντάζομαι - αν και εσύ μου λες ότι σκέφτεσαι ότι είναι η γυναίκα του έγκυος στο διπλανό κάθισμα και σπάσανε τα νερά πχ (απειροελάχιστη πιθανότητα, και εξαίρεση στον κανόνα) Αυτό δεν σημαίνει ότι ισχυρίζομαι ότι "τον ξέρω" σαν άνθρωπο προφανώς. Αδερφέ εγώ προσωπικά, αν και είπα πριν να μην το γράψω, πριν 10 χρόνια ήμουν 80 με 82 κιλά. Ύψος 190. Γυμνασμένος χωρίς να έχω πάει ποτέ σε γυμναστήριο. Είχα ένα ατύχημα, 7 κατάγματα. Έκανα να περπατήσω 5 μήνες. Έκανα να περπατήσω χωρίς πόνο σχεδόν δυο χρόνια. Έφτασα 125 κιλά. Αν με έβλεπες στον δρόμο, θα έλεγες όσα είπες πριν. Και απλά θα ήσουν λάθος. Γιατί όπως πολύ απλά σου είπα κι εγώ πριν, οι γενικότητες είναι καταδικασμένες να είναι λάθος. Και αυτό είναι νόμος. Μια ένδειξη είναι απλά ένδειξη και όχι απόδειξη. Εγώ δεν θέλω να πιάσω το άλλο άκρο, δεν θέλω να δικαιολογήσω κάποιες καταστάσεις. Θέλω απλά να σου εξηγήσω πόσο λάθος είναι να κρίνεις χωρίς να ξέρεις. Σε πολλά θέματα, όχι μόνο στην παχυσαρκία. Οι διαφορές στην μεταβολή του βάρους θα είναι ελάχιστες του στυλ +/- ένα κιλό. Δεν ισχύει ότι ο ένας θα είναι 80 κιλά και ο άλλος 125 ενώ κάνουν την ίδια διατροφή όπως θέλουν να πιστεύουν μερικοί. Ένα κιλό σε δυο εβδομάδες. Και μισό κιλό σου λέω εγώ. Δεν χρειάζεται να κάνουμε τις πράξεις
margaritagr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Εφοσον ησουν στο κρεββατι τοσο καιρο αρα δεν εκαιγες τιποτα θα επρεπε να κανεις αναλογη υποθερμιδικη διατροφη για να το μπαλατζαρεις.. Εκανες; Επισης αυτη η περιπτωση ειναι 1 στις τοσες... 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Αδερφέ εγώ προσωπικά, αν και είπα πριν να μην το γράψω, πριν 10 χρόνια ήμουν 80 με 82 κιλά. Ύψος 190. Γυμνασμένος χωρίς να έχω πάει ποτέ σε γυμναστήριο. Είχα ένα ατύχημα, 7 κατάγματα. Έκανα να περπατήσω 5 μήνες. Έκανα να περπατήσω χωρίς πόνο σχεδόν δυο χρόνια. Έφτασα 125 κιλά. Αν με έβλεπες στον δρόμο, θα έλεγες όσα είπες πριν. Και απλά θα ήσουν λάθος. Γιατί όπως πολύ απλά σου είπα κι εγώ πριν, οι γενικότητες είναι καταδικασμένες να είναι λάθος. Και αυτό είναι νόμος. Μια ένδειξη είναι απλά ένδειξη και όχι απόδειξη. Εγώ δεν θέλω να πιάσω το άλλο άκρο, δεν θέλω να δικαιολογήσω κάποιες καταστάσεις. Θέλω απλά να σου εξηγήσω πόσο λάθος είναι να κρίνεις χωρίς να ξέρεις. Σε πολλά θέματα, όχι μόνο στην παχυσαρκία. Ένα κιλό σε δυο εβδομάδες. Και μισό κιλό σου λέω εγώ. Δεν χρειάζεται να κάνουμε τις πράξεις δεν εβαλε 45 κιλα επειδη εσπασες το ποδι σου εβαλες 45 κιλα επειδη ετρωγες παρα πολυ
Mikeasdf Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Αδερφέ εγώ προσωπικά, αν και είπα πριν να μην το γράψω, πριν 10 χρόνια ήμουν 80 με 82 κιλά. Ύψος 190. Γυμνασμένος χωρίς να έχω πάει ποτέ σε γυμναστήριο. Είχα ένα ατύχημα, 7 κατάγματα. Έκανα να περπατήσω 5 μήνες. Έκανα να περπατήσω χωρίς πόνο σχεδόν δυο χρόνια. Έφτασα 125 κιλά. Αν με έβλεπες στον δρόμο, θα έλεγες όσα είπες πριν. Και απλά θα ήσουν λάθος. Γιατί όπως πολύ απλά σου είπα κι εγώ πριν, οι γενικότητες είναι καταδικασμένες να είναι λάθος. Και αυτό είναι νόμος. Μια ένδειξη είναι απλά ένδειξη και όχι απόδειξη. Εγώ δεν θέλω να πιάσω το άλλο άκρο, δεν θέλω να δικαιολογήσω κάποιες καταστάσεις. Θέλω απλά να σου εξηγήσω πόσο λάθος είναι να κρίνεις χωρίς να ξέρεις. Σε πολλά θέματα, όχι μόνο στην παχυσαρκία. Ένα κιλό σε δυο εβδομάδες. Και μισό κιλό σου λέω εγώ. Δεν χρειάζεται να κάνουμε τις πράξεις Εννοειται οτι υπαρχουν και οι εξαιρεσεις, οπως στην περιπτωση σου π.χ το οποιο δεν το επελεξες εσυ.Λεμε για τα ατομα τα οποια ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ να κανουν αυτη τη ζωη και μετα χρησιμοποιουν 1002 δικαιολογιες για να νιωσουν καλυτερα και σου "τη λενε" και απο πανω.
dimitra_m3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 γιατί έφτασες στα 125; συγγενής μου, έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας έμεινε παράλυτος. έγινε παχύσαρκος επειδή έτρωγε, όχι επειδή έμεινε παράλυτος.
ADHD Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ξεκινησα ξανα εδω και 2 εβδομαδες(placebo για το καλοκαιρι αλλα εχω σκοπο να πηγαινω 2 φορες τουλαχιστον και το χειμωνα) μετα απο αρκετο καιρο, οι επιδοσεις απογοητευτικες ουτε 70kg δεν μπορουσα να βγαλω παγκο 4x10 ενω παλια τα ειχα για ζεσταμα. Γενικα πολυ πεσμένος και σε θεμα αντοχης full προγραμμα απο τα παλια μου δεν βγαζω με τιποτα και με λιγοτερα κιλα καπου στο τελος νιώθω ερείπιο. Τωρα τι να κανω κανα 5x5 strength πρόγραμμα μονο με ελευθερα λεω μπας και επανελθω λιγο, καμια γνωμη.?? Πρωτεινη παιρνω την gold standard κλασσικα και σκεφτομαι και λιγο για κρεατινη ενα μηνα συγκεκριμενα κre-alkalyne τι λετε?
Fotis13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Πραγματικά δεν μπορώ να σου απαντήσω. Είναι θέμα αντίληψης και μου φαίνεται τόσο αυτονόητο που στο δικό μου μυαλό δεν χρειάζεται καν επιχείρημα. Αν μου λες ότι εσύ βλέποντας έναν υπέρβαρο και πολύ περισσότερο βλέποντας κάθε υπέρβαρο, "τον ξέρεις", απορώ τι παραπάνω χρειάζεται να πω. Το υπερβολικό πάχος δείχνει έλλειψη πειθαρχίας, όντως. Επίσης μπορεί να δείχνει οργανική ανωμαλία, μπορεί να δείχνει κακό γονίδιο, μπορεί να δείχνει κακή (διατροφικά) ανατροφή, μπορεί να δείχνει και πολύ σοβαρότερα ψυχολογικά θέματα από την έλλειψη πειθαρχίας. Τέλος μπορεί να δείχνει και συνειδητή επιλογή. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Αυτές οι αόριστες γενικεύσεις είναι καταδικασμένες να είναι πάντα απολύτως λάθος Eσυ παλι κανεις το ιδιο λαθος απο την αναποδη , συμμετεχεις σε μια συζητηση αναφεροντας την εξαιρεση που ειναι η πολυ σπανια περιπτωση ο υπερβαρος να εχει παθηση η' γονιδιακο ελατωμα σαν επιχειρημα. Οταν ο κανονας που αφορα την συντριπτικη πλειοψηφια ειναι ατομα παχυσαρκα διοτι πολυ απλα τρωνε μονο σαβουρες χωρις μαλιστα να κανουν μια στοιχειωδη βασικη ασκηση οπως ειναι το περπατημα . Και μαλιστα περιμενεις να γινει και δεκτο αυτο ... 3
alex_000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Αδερφέ εγώ προσωπικά, αν και είπα πριν να μην το γράψω, πριν 10 χρόνια ήμουν 80 με 82 κιλά. Ύψος 190. Γυμνασμένος χωρίς να έχω πάει ποτέ σε γυμναστήριο. Είχα ένα ατύχημα, 7 κατάγματα. Έκανα να περπατήσω 5 μήνες. Έκανα να περπατήσω χωρίς πόνο σχεδόν δυο χρόνια. Έφτασα 125 κιλά. Αν με έβλεπες στον δρόμο, θα έλεγες όσα είπες πριν. Και απλά θα ήσουν λάθος. Γιατί όπως πολύ απλά σου είπα κι εγώ πριν, οι γενικότητες είναι καταδικασμένες να είναι λάθος. Και αυτό είναι νόμος. Μια ένδειξη είναι απλά ένδειξη και όχι απόδειξη. Εγώ δεν θέλω να πιάσω το άλλο άκρο, δεν θέλω να δικαιολογήσω κάποιες καταστάσεις. Θέλω απλά να σου εξηγήσω πόσο λάθος είναι να κρίνεις χωρίς να ξέρεις. Σε πολλά θέματα, όχι μόνο στην παχυσαρκία. Κοίτα όταν βλέπεις τον ουρανό γεμάτο μαύρα σύννεφα λες "θα βρέξει" και δεν είναι λάθος διαπίστωση παρόλο που υπάρχει 1% πιθανότητα να μην βρέξει. 1
SlimData Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Σε ότι με αφορά, ασφαλώς και έτρωγα. Όσο πολύ και όσο απρόσεχτα έτρωγα και πριν. Δεν άλλαξα την ήδη κακή διατροφή μου. Άλλαξαν οι υπόλοιπες συνθήκες. Και δεν προσαρμόστηκα όσο γρήγορα έπρεπε. Σίγουρα όμως ούτε αλκοολικός έγινα ούτε πρεζάκι. Eσυ παλι κανεις το ιδιο λαθος απο την αναποδη , συμμετεχεις σε μια συζητηση αναφεροντας την εξαιρεση που ειναι η πολυ σπανια περιπτωση ο υπερβαρος να εχει παθηση η' γονιδιακο ελατωμα σαν επιχειρημα. Οταν ο κανονας που αφορα την συντριπτικη πλειοψηφια ειναι ατομα παχυσαρκα διοτι πολυ απλα τρωνε μονο σαβουρες χωρις μαλιστα να κανουν μια στοιχειωδη βασικη ασκηση οπως ειναι το περπατημα . Και μαλιστα περιμενεις να γινει και δεκτο αυτο ... Εμένα η λογική μου λέει πως όταν τσουβαλιάζω, βάζω μέσα κάποιους που δεν εξίζουν να είναι εκεί. Είναι σα να το πάρω από την ανάποδη, όποιος φουσκώνει στο γυμναστήριο χαπακώνεται. Για κάθε 9 που όντως χαπακώνονται, υπάρχει ένας maus που παλεύει χρόνια και χρόνια. Δεν είναι μαλακία να τον τσουβαλιάσω; Τέλος πάντων, εξακολουθεί να μου φαίνεται αυτονόητο και νομίζω κακώς έγραψα για την δική μου εμπειρία. Ακριβώς γιατί, στο δικό μου μυαλό, είναι αυτονόητο. Τέλος πάντων, προσωπικά αυτό που ήθελα να πω το είπα, την αφήνω τη συζήτηση να επανέλθει ontopic. 1
margaritagr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Κατι εχασα; Αφου ετρωγες οπως πριν γιατι σε αναφερεις ως παραδειγμα;; Παχος=φαι . Μπορει καποιος λογω μεταβολισμου ή να χανει πιο δυσκολα αλλα απαξ και προσεχει χανει. Επισης κανενας που προσεχει τι και ποσο τρωει δε βαζει κιλα ανεξελεγκτα. Δε ξερω αν υπαρχει περιπτωση ασθενειας που να προσεχεις τι και ποσο τρως και παρολαυτα να παχαινεις. Κι αν υπαρχει σε σχεση μ αυτους που βλεπουμε εξω θα ναι 1 στους 10. Ξερω και χοντρος και παχυσαρκους κανενας απο αυτους δεν προσεχει. Η ξαδερφη μου εχει την ταση να παιρνει ευκολα βαρος, ολο της το σοι απ τη πλευρα του μπαμπα της ηταν χοντροι, αλλα οταν κανει διαιτα μια χαρα χανει. 1
Mikeasdf Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Σε ότι με αφορά, ασφαλώς και έτρωγα. Όσο πολύ και όσο απρόσεχτα έτρωγα και πριν. Δεν άλλαξα την ήδη κακή διατροφή μου. Άλλαξαν οι υπόλοιπες συνθήκες. Και δεν προσαρμόστηκα όσο γρήγορα έπρεπε. Σίγουρα όμως ούτε αλκοολικός έγινα ούτε πρεζάκι. Εμένα η λογική μου λέει πως όταν τσουβαλιάζω, βάζω μέσα κάποιους που δεν εξίζουν να είναι εκεί. Είναι σα να το πάρω από την ανάποδη, όποιος φουσκώνει στο γυμναστήριο χαπακώνεται. Για κάθε 9 που όντως χαπακώνονται, υπάρχει ένας maus που παλεύει χρόνια και χρόνια. Δεν είναι μαλακία να τον τσουβαλιάσω; Τέλος πάντων, εξακολουθεί να μου φαίνεται αυτονόητο και νομίζω κακώς έγραψα για την δική μου εμπειρία. Ακριβώς γιατί, στο δικό μου μυαλό, είναι αυτονόητο. Τέλος πάντων, προσωπικά αυτό που ήθελα να πω το είπα, την αφήνω τη συζήτηση να επανέλθει ontopic. Αυτο δεν εχει σχεση.Ενας που χαπακωνεται θα εχει πιο γρηγορα αποτελεσματα απο καποιον που ειναι νατουραλ.Αυτο δε σημαινει οτι ο φυσικος δε θα φτασει αυτο το σημειο του user σωματικα.Απλα θα αργησει περισσοτερο και θα χρειαστει να καταβαλλει μεγαλυτερη προσπαθεια (αν και αυτο ειναι αμφιρροπο). Αυτο που θελω να πω ειναι οτι κανοντας γυμναστικη ειτε φυσικα ειτε με χημεια, μπορεις να φτασεις σε ενα Α επιπεδο και αυτο διαφερει με την παχυσαρκια το οποιο εχει να κανει ΚΑΘΑΡΑ με το αν θα φας παραπανω απο οσο πρεπει η οχι.Υπαρχουν και εξαιρεσεις, ξαναλεω. Peace
Προτεινόμενες αναρτήσεις