Mikeasdf Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Τι παιζει με τους ωμους μου.Τους λιωνω στην προπονηση αλλα την επομενη μερα δεν πιανονται ποτε, ενω κατα τη διαρκεια της προπονησης καινε και δε μπορω να τους κουνησω.. Η μονη μυικη ομαδα που δεν ειναι ποτε sore μετα το 12ωρο
dimitra_m3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Τι παιζει με τους ωμους μου.Τους λιωνω στην προπονηση αλλα την επομενη μερα δεν πιανονται ποτε, ενω κατα τη διαρκεια της προπονησης καινε και δε μπορω να τους κουνησω.. Η μονη μυικη ομαδα που δεν ειναι ποτε sore μετα το 12ωρο το θέμα δεν είναι στο "πιάσιμο" αλλά στον "όγκο"...δλδ να σε νοιάζει να μεγαλώνουν και να γεμίζουν ωραία. ότι πιο όμορφο το μπαλατζάρισμα τους !
Prozac Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Και σε μένα ώμοι και δικέφαλα δεν πιάνονται ποτέ.
Mikeasdf Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Θελουν και πολυ cut οι ατιμοι για να δειξουν..εχω δει διαφορα απο τοτε που τους κανω σοβαρη προπονηση αλλα νιωθω σαν να μη τους εχω γυμνασει την επομενη -.- Και σε μένα ώμοι και δικέφαλα δεν πιάνονται ποτέ. Τα δικεφαλα ουτε εμενα με πιαναν και αλλαξα προγραμμα..πλεον κανω καμια 5-6 ασκησεις με περισσοτερο volume-intensity και την αλλη μερα δε μπορω να τα τεντωσω 1
Mau-Maus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Είδα μια ωραία εικόνα σήμερα στην παραλία ,μου ηρθan στο μυαλό οι καλοφαγάδες από το διπλανό Thread και την τράβηξα! για να μην παρεξηγηθώ ότι γουστάρει κάνει ο καθένας βεβαία , επιλογή του είναι , όπως θέλει ζει την την ζωή ! μου άρεσε πάντως πολύ το σκεπτικό μιας γκόμενας που γνώρισα εδω (σούπερ δεν υπάρχουν το κορμί και η φάτσα της , θα ερωτευτώ μου φαίνεται και έχω να το πάθω αυτό από παιδάκι αχαχαχα) και μου είπε το εξής .. ''λενε οτι δεν παιζει ρολο η εμφανιση κτλ κτλ όμως εγώ δεν είμαι έτσι .. εγω δίνω μεγάλη σημασία στην εμφάνιση και σε όλη μου την ζωή κοιτάω μόνο όμορφους άντρες που προσέχουν και περιποιούνται τον εαυτό τους , για τον απλούστατο λόγο πως αν ένας δεν προσέχει δεν αγαπάει τον εαυτό και αφήνει το σωμα του σε χάλια κατάσταση τότε πως θα προσέξει πως θα αγαπήσει έμενα ? εδώ δεν αγαπάει , δεν σέβεται τον εαυτό του τον ίδιο ! σωστη την βρίσκω .. 7
dimitra_m3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 βάλτην στο άλλο και πες τους, έτσι θα γίνεται αν συνεχίσετε μονίμως στα junk 2
Mau-Maus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 μπααααα θα φαω τοση αναφορά όση δεν εχω φάει ολα τα χρονια που ειμαι εδω 2
Mikeasdf Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Είδα μια ωραία εικόνα σήμερα στην παραλία ,μου ηρθan στο μυαλό οι καλοφαγάδες από το διπλανό Thread και την τράβηξα! για να μην παρεξηγηθώ ότι γουστάρει κάνει ο καθένας βεβαία , επιλογή του είναι , όπως θέλει ζει την την ζωή ! P_20150625_125604_LL.jpg μου άρεσε πάντως πολύ το σκεπτικό μιας γκόμενας που γνώρισα εδω (σούπερ δεν υπάρχουν το κορμί και η φάτσα της , θα ερωτευτώ μου φαίνεται και έχω να το πάθω αυτό από παιδάκι αχαχαχα) και μου είπε το εξής .. ''λενε οτι δεν παιζει ρολο η εμφανιση κτλ κτλ όμως εγώ δεν είμαι έτσι .. εγω δίνω μεγάλη σημασία στην εμφάνιση και σε όλη μου την ζωή κοιτάω μόνο όμορφους άντρες που προσέχουν και περιποιούνται τον εαυτό τους , για τον απλούστατο λόγο πως αν ένας δεν προσέχει δεν αγαπάει τον εαυτό και αφήνει το σωμα του σε χάλια κατάσταση τότε πως θα προσέξει πως θα αγαπήσει έμενα ? εδώ δεν αγαπάει , δεν σέβεται τον εαυτό του τον ίδιο ! σωστη την βρίσκω .. Εγω δε μπορω να καταλαβω το εξης με αυτους τους ανθρωπους.Πως αφηνουν τον εαυτο τους να φτασει σε τετοιο σημειο? Βεβαια θα μου πεις δε ξερεις τι εχει περασει ο καθενας η τι περναει αλλα με "εκνευριζει" που τα χρησιμοποιουν ολα αυτα σαν δικαιολογιες.. Π.χ ειχα ενα φιλο οταν διναμε πανελλαδικες ο οποιος εβαλε 30-40 κιλα γιατι εκοψε το μπασκετ και ηταν κλεισμενος ολη μερα στο σπιτι και διαβαζε.Μετα ελεγε "εγω διαβαζα, γιαυτο πηρα κιλα" και την πιστευε και ο ιδιος αυτη τη δικαιολογια -.- 4
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 το ερωτημα ειναι πως ζουν ανικανοι να εκτελσουν καθημερινες δρηαστηριοτητες αν πεσει αυτος πχ μονος του δεν σηκωνεται 4
alex_000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Βασικά το υπερβολικό πάχος σε έναν άνθρωπο δείχνει έλλειψη πειθαρχίας και αδυναμία χαρακτήρα. Δεν βλέπω μεγάλη διαφορά μεταξύ χοντρών, αλκοολικών, ναρκομανών κτλ.. όλοι αυτοί έχουν θέματα που δεν μπορούν να ελέγξουν. Δεν χρειάζεται να είναι όλοι μοντέλα φυσικά.. για χοντρούς μιλάω. 6
SlimData Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Το υπερβολικό πάχος δείχνει έλλειψη πειθαρχίας, όντως. Επίσης μπορεί να δείχνει οργανική ανωμαλία, μπορεί να δείχνει κακό γονίδιο, μπορεί να δείχνει κακή (διατροφικά) ανατροφή, μπορεί να δείχνει και πολύ σοβαρότερα ψυχολογικά θέματα από την έλλειψη πειθαρχίας. Τέλος μπορεί να δείχνει και συνειδητή επιλογή. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Αυτές οι αόριστες γενικεύσεις είναι καταδικασμένες να είναι πάντα απολύτως λάθος
Mau-Maus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Τώρα χωρίς πλάκα θυμήθηκα μια φάση πέρυσι στην παραλία είχε σχετικά μεγάλο κύμα και όπως καθόμουν άκρη στην θάλασσα παρατηρούσα μια γυναίκα υπέρβαρη που προσπαθούσε να σηκώσει να βγει έξω αλλά δεν μπορούσε.. Μια, δυο άρχισε να κουράζεται και την έπαιρνε μέσα η θάλασσα τρέχω σφαίρα την πιάνω την τραβάω έξω και για να την σηκώσω στα πόδια της μου έφυγε πραγματικά ο κώλος ! Δεν το παίζω δυνατός όμως έχω πολύ περισσότερη δύναμη από κάποιος κανονικούς ανθρώπους ,δεν ξέρω αν τα κατάφερναν 2-3 τσιου μαζί , παρόλα αυτά Αλήθεια μου έφυγε πραγματικά ο κώλος ήταν σαν να έπαιζα 200 κιλά αρσεις με τα πόδια μου να βουλιάζουν στην άμμο!! Καλά το τι 'ευχαριστώ' άκουσα δεν περιγράφεται, μου λέει η γυναίκα σε μια στιγμή πίστεψα πως θα πνιγώ, πήγα να της πω να τρως λιγότερο γιατί θα έπνιγες και εμάς μαζί παρολίγον.. Slim Γι αυτό το πρώτο που είπα φίλε είναι πως όπως γουστάρει ζει ο καθένας την ζωή του, δικιά του είναι ότι θέλει την κάνει! 4
alex_000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Επίσης μπορεί να δείχνει οργανική ανωμαλία, μπορεί να δείχνει κακό γονίδιο, μπορεί να δείχνει κακή (διατροφικά) ανατροφή, μπορεί να δείχνει και πολύ σοβαρότερα ψυχολογικά θέματα από την έλλειψη πειθαρχίας. Τέλος μπορεί να δείχνει και συνειδητή επιλογή. Οχι φίλε, δεν είναι δυνατόν να παχύνει κανεις με αέρα οπότε οι οργανικές ανωμαλίες και τα κακά γονίδια είναι μπούρδες. Η καλή η κακή διατροφή είναι κάτι που ο καθένας μας το ελέγχει... Με την ίδια λογική μπορώ να σου πω και εγώ όποιος σνιφάρει κοκαίνη δεν είναι ναρκομανής απλά κάνει κακή διατροφή.. Η έλλειψη κατανόησης ότι αν τρως μόνο γλυκά και λαδερά και τρως υπερβολικές ποσότητες, θα παχύνεις δείχνει έλλειψη νοητικής ικανότητας (χειρότερο από την έλλειψη πειθαρχίας βασικά). Όσο για την συνειδητή επιλογή, εντάξει όχι μεταξύ μας αυτά. Το να είναι κάποιος συνειδητά χοντρός είναι το ίδιο με το να σου λέει ότι έκοψε το πόδι του γιατί συνειδητά θέλει να έχει ένα πόδι. Μπορεί ο κανένας να λέει ότι θέλει αλλά στην πράξη δεν ισχύουν, απλά τα λέει κάποιος για να νιώσει καλύτερα και να δικαιολογήσει τις αδυναμίες του. 5
SlimData Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Πραγματικά δεν μπορώ να σου απαντήσω. Είναι θέμα αντίληψης και μου φαίνεται τόσο αυτονόητο που στο δικό μου μυαλό δεν χρειάζεται καν επιχείρημα. Αν μου λες ότι εσύ βλέποντας έναν υπέρβαρο και πολύ περισσότερο βλέποντας κάθε υπέρβαρο, "τον ξέρεις", απορώ τι παραπάνω χρειάζεται να πω.
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Πραγματικά δεν μπορώ να σου απαντήσω. Είναι θέμα αντίληψης και μου φαίνεται τόσο αυτονόητο που στο δικό μου μυαλό δεν χρειάζεται καν επιχείρημα. Αν μου λες ότι εσύ βλέποντας έναν υπέρβαρο και πολύ περισσότερο βλέποντας κάθε υπέρβαρο, "τον ξέρεις", απορώ τι παραπάνω χρειάζεται να πω. δεν ειναι θεμα αντιληψης ειναι θεμα φυσης. Επιβεβαιωσε το μονος σου. ΓΙα 2 βδομαδες τρωγε ενα σαντουιτς τη μερα και μετρησου βαρος πριν και μετα καθως και διαστασεις και μετα για αλλες δυο βδομαδες τρωγε ολη μερα μακαρονια,σοκολατες,πιτες,πατατακια,παγωτα και σε μεγαλες ποσοτητες και μετρησου ξανα και πες μας τα αποτελεσματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις