Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Αλεξ παιζει ρολο το IF στο πως φαινεσαι κατα τη διαρκεια της ημερας? Ξυπναω και λεω πως ειμαι ετσι ρε πουστη μου, αδυναμο definition και κοιλια πρησμενη και οσο προχωραει η μερα σαν να γεμιζω εκει που πρεπει και να πεφτει και το gut Σπεκτ ανεβαζε ρε σε κανα youtube να σε παρακολουθουμε πιο ευκολα η εστω συμπιεζε και λιγο. Αλλιως αν συνεχισεις στα 150mb για ενα λεπτο αρχειο βαλε και ενα σωστο τιτλο Spect.Chronicles.S02e14.The.Bench.Press.1080p.DD.5.1.x264-GyM εχουμε 2015 με dsl! χεσε μας
bosei Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Και για τους στραβούς: http://postimg.org/image/ne2bl1fn1/ 6
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 περιμενω σχολια σου μπος http://www.insomnia.gr/topic/251324-das-fitness-thread/?p=54101090
bosei Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 περιμενω σχολια σου μπος http://www.insomnia.gr/topic/251324-das-fitness-thread/?p=54101090 Αχ βρε σπεκτ. Καταρχάς η λαβή σου ξέρεις ότι λέγεται suicide grip ε ? Βάζε τον αντίχειρα γύρω από την μπάρα ρε. Τα περισσότερα fail που θα δεις στον πάγκο από γλίστρημα μπάρας είναι με την λαβή σου. Μετά, θέλεις να κατεβάζεις τα κιλά μέχρι το στήθος ρε συ. Τελείως τυχαία είδα σήμερα στο fb αυτό από έναν: Δεν πάει προσωπικά (όχι ότι έχεις τέτοια θέματα εσύ): Reasons for not touching the bar all the way down to your upper chest during barbell presses to the front, seated or standing: 1.) You're hurt. 2.) You have serious flexibility issues. 3.) Your arms and shoulders are world-class gigantic and literally get in the way. 4.) You're a little bitch and wanna play with big boy weights without putting in the work to get strong first. Give that list a good once-over and make sure you're not in #4. Or just get more bros to spot your half presses! Either way you're having fun! 2
Mau-Maus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μετά, θέλεις να κατεβάζεις τα κιλά μέχρι το στήθος ρε συ. Τελείως τυχαία είδα σήμερα στο fb αυτό από έναν: Δεν πάει προσωπικά (όχι ότι έχεις τέτοια θέματα εσύ): έλεγα να στο γραψω και γω σπεκτ αλλα λεω ασε μην μας βγει παρεξηγησιαρης και αυτος ! τις κάνεις σχεδον μισες , να ανεβάζεις τα κιλα μολις ακουμπήσει - γλύψει η μπαρα το στηθος σου ! 3
therock Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 εχουμε 2015 με dsl! χεσε μας Ναι απο ελληνικους παροχους, τρεμε Dial-up Αχ βρε σπεκτ. Καταρχάς η λαβή σου ξέρεις ότι λέγεται suicide grip ε ? Βάζε τον αντίχειρα γύρω από την μπάρα ρε. Τα περισσότερα fail που θα δεις στον πάγκο από γλίστρημα μπάρας είναι με την λαβή σου. Μετά, θέλεις να κατεβάζεις τα κιλά μέχρι το στήθος ρε συ. Τελείως τυχαία είδα σήμερα στο fb αυτό από έναν: Δεν πάει προσωπικά (όχι ότι έχεις τέτοια θέματα εσύ): Reasons for not touching the bar all the way down to your upper chest during barbell presses to the front, seated or standing: 1.) You're hurt. 2.) You have serious flexibility issues. 3.) Your arms and shoulders are world-class gigantic and literally get in the way. 4.) You're a little bitch and wanna play with big boy weights without putting in the work to get strong first. Give that list a good once-over and make sure you're not in #4. Or just get more bros to spot your half presses! Either way you're having fun! Αυτο που δεν ακουμπαει τη μπαρα στηθος ηθελα να το σχολιασω και γω, αλλα λεω ασε μαλλον ειναι επειδη παιζει τα πολλα κιλα
manzah80 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 και μην την τερματιζεις πανω χαλαρωνει εστω και λιγο το στηθος λιγο ποιο κατω για να ειναι σε συνεχη πιεση 4
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Αχ βρε σπεκτ. Καταρχάς η λαβή σου ξέρεις ότι λέγεται suicide grip ε ? Βάζε τον αντίχειρα γύρω από την μπάρα ρε. Τα περισσότερα fail που θα δεις στον πάγκο από γλίστρημα μπάρας είναι με την λαβή σου. Μετά, θέλεις να κατεβάζεις τα κιλά μέχρι το στήθος ρε συ. Τελείως τυχαία είδα σήμερα στο fb αυτό από έναν: Δεν πάει προσωπικά (όχι ότι έχεις τέτοια θέματα εσύ): Reasons for not touching the bar all the way down to your upper chest during barbell presses to the front, seated or standing: 1.) You're hurt. 2.) You have serious flexibility issues. 3.) Your arms and shoulders are world-class gigantic and literally get in the way. 4.) You're a little bitch and wanna play with big boy weights without putting in the work to get strong first. Give that list a good once-over and make sure you're not in #4. Or just get more bros to spot your half presses! Either way you're having fun! μπος ειναι θεμα συνηθεια η λαβη! δεν θυμαμαι ποτε σταματησα την αλλη ειχα δοκιμασει μια δυο φορες με κλειστο δαχτυλο αλλα δεν με βολευει! έλεγα να στο γραψω και γω σπεκτ αλλα λεω ασε μην μας βγει παρεξηγησιαρης και αυτος ! τις κάνεις σχεδον μισες , να ανεβάζεις τα κιλα μολις ακουμπήσει - γλύψει η μπαρα το στηθος σου ! γενικα ετσι τις κανω αλλα εχω θεματα με τον δεξι ωμο και αν τα κατεβασω πιο κατω τρωει πολυ πιεση και αρχιζει να με ποναει. Γενικα οσες φορες εχω κατεβασει πιο χαμηλα παντα μετα με πιανει ο ωμος μετα και εχω ηδη θεματα ευλιγισιας στον δεξι ωμο! γενικα γαμιεται ωμος! και μην την τερματιζεις πανω χαλαρωνει εστω και λιγο το στηθος λιγο ποιο κατω για να ειναι σε συνεχη πιεση θα το χω στα υποψη μου! απο δευτερα που εχει παλι στηθος! ψανχω λιγο για το suicide grip και βλεπω σχολιο "Going for a bench press... turned out to be a dead lift." 1
Mikeasdf Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 μπος ειναι θεμα συνηθεια η λαβη! δεν θυμαμαι ποτε σταματησα την αλλη ειχα δοκιμασει μια δυο φορες με κλειστο δαχτυλο αλλα δεν με βολευει! γενικα ετσι τις κανω αλλα εχω θεματα με τον δεξι ωμο και αν τα κατεβασω πιο κατω τρωει πολυ πιεση και αρχιζει να με ποναει. Γενικα οσες φορες εχω κατεβασει πιο χαμηλα παντα μετα με πιανει ο ωμος μετα και εχω ηδη θεματα ευλιγισιας στον δεξι ωμο! γενικα γαμιεται ωμος! θα το χω στα υποψη μου! απο δευτερα που εχει παλι στηθος! ψανχω λιγο για το suicide grip και βλεπω σχολιο "Going for a bench press... turned out to be a dead lift." Και γω το ιδιο θεμα ειχα και αλλαξα τη γωνια που κατεβαζα τους αγκωνες μου με τη μπαρα.Δηλαδη οσο πιο οριζοντια και παραλληλα τους ειχα στο εδαφος οταν κατεβαζα τη μπαρα τοσο πιο πολυ μου πηδουσε τους ωμους.Αλλαξα το κατεβασμα ελαφρα προς τα μεσα και ειμαι κομπλε! Οσο για το suicide grip, δε ξερω γιατι, αλλα μου δινει την εντυπωση πως κανω καλυτερο contract το στηθος μου ετσι, αν και πιο επικινδυνο.Ισως ειναι και delusion, who knows!
wizzy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ρε παιδιά, εσείς που τα ξέρετε καλύτερα από μένα, κάντε μου μια χάρη: Πηγαίνετε εδώ, δείτε τη φωτογραφία και πείτε μου: Είναι φυσικοί/φυσιολογικοί αυτοί οι τετρακέφαλοι (ειδικά του τύπου) ή παίζει φάρμακο; φυσικοι ειναι! ποδηλατης ειναι τι περιμενεις? Δεν ξερω δυσκολο να σου πω απο την φωτο.Φοραει και εφαρμοστο και φαινετε μεγαλυτερο. Έστειλα την ίδια ερώτηση σε φίλο, πρώην αθλητή ποδηλασίας. Μου απάντησε το εξής: "Είναι απολύτως φυσιολογικοί για έναν σπρίντερ πίστας. Οι ποδηλάτες αυτοί θέλουν αποκλειστικά δύναμη κι εκρηκτικότητα, όποτε και η προπόνησή τους είναι προσαρμοσμένη στις μυϊκές ίνες ταχείας συστολής που σηκώνουν πολύ υπερτροφία. Αν έχουν και γενετική προδιάθεση στο μέγεθος, τότε μπορεί να γίνουν άκρως εντυπωσιακοί. Ψάξε για τον Robert Forstemann..." Δικό μου σχόλιο: OMG, θέλω κι εγώ τέτοιους τετρακέφαλους! Φυσικά, θα πρέπει να φοράω 4 νούμερα μεγαλύτερο παντελόνι, για να χωράνε στα παντζάκια, αλλά σιγά τα ωά! 5
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 μπος ειναι θεμα συνηθεια η λαβη! δεν θυμαμαι ποτε σταματησα την αλλη ειχα δοκιμασει μια δυο φορες με κλειστο δαχτυλο αλλα δεν με βολευει! γενικα ετσι τις κανω αλλα εχω θεματα με τον δεξι ωμο και αν τα κατεβασω πιο κατω τρωει πολυ πιεση και αρχιζει να με ποναει. Γενικα οσες φορες εχω κατεβασει πιο χαμηλα παντα μετα με πιανει ο ωμος μετα και εχω ηδη θεματα ευλιγισιας στον δεξι ωμο! γενικα γαμιεται ωμος! θα το χω στα υποψη μου! απο δευτερα που εχει παλι στηθος! ψανχω λιγο για το suicide grip και βλεπω σχολιο "Going for a bench press... turned out to be a dead lift." Παντως στα 110 κιλα μια χαρα τα πηγες,ισως λιγο ακομα καλυτερα μπορουσες,αλλα ησουν στα ορια σου ειναι λογικο.Ενταξει τα 120 δεν σου βγηκαν,κλαιν.
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 στα 120 με ενοχλησε ο ωμος αρκετα! δεν γαμιεται την επομεη φορα 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 και εσυ πας και μου παιζεις δυναμη καλοκαιριατικο :-D 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις