wizzy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Spect και manzah80, έχω δει από κοντά ενεργούς αθλητές ποδηλασίας και τα πόδια τους δεν ήταν έτσι. Τι να πω, προσωπικά μου φαίνονται κομματάκι "υπερβολικά" ανεπτυγμένοι. Όπως και να έχει το πράγμα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Spect και manzah80, έχω δει από κοντά ενεργούς αθλητές ποδηλασίας και τα πόδια τους δεν ήταν έτσι. Τι να πω, προσωπικά μου φαίνονται κομματάκι "υπερβολικά" ανεπτυγμένοι. Όπως και να έχει το πράγμα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. ε νταξει ειναι και λιγο στον ανθρωπο ! αλλα γενικα δεν φαινονται για φαρμακωμενα
SlimData Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 σιγουρα ειναι και γενετικο αλλα και παλι νομιζω -χωρις να μαι σιγουρος γιατι δεν εχω ασχοληθει πολυ- οτι με φαρμακο κανει λιγο παραπανω μπαμ η φλεβα. ΔΗλαδη αναγκαζεται να διασταλει η φλεβα λογο αυξημενης κυκλοφοριας. Οπως πχ κανει και το νιτρικο Μέχρι τα 17-18 με 5 λεπτά ζέσταμα μου πεταγόντουσαν οι φλέβες ακόμα και στο στέρνο. Περίπου 80 κιλά τότε, τσίχλας δεν ήμουν, και δεν ήξερα καν η πρωτείνη πως μοιάζει. Μετά από αρκετά χρόνια απραξίας και έχοντας φτάσει 120 κιλά, ξεκινήσα τον οκτώβρη σιγά-σιγά να γυμνάζομαι ξανά. Τώρα είμαι στα 102 και ήδη σε χέρια, ώμους, μηρούς και λίγο γάμπες πετάνε φλέβες. Εξακολουθώ να μην ξέρω πως είναι η πρωτείνη. Θέλω να πω, είναι και στον κάθε οργανισμό Ξέχωρα από αυτό και μιας και γράφω, ηθικό δίδαγμα από εμένα και γενική παρατήρηση για όσους το ακούνε αλλά δεν του δίνουν την προσοχή που πρέπει, το παν είναι η διατροφή. Δεν μετράω μερίδες, δεν μετράω ποσότητες, δεν ζυγίζω, δεν ξέρω καλά-καλά τι έχει υδατάνθρακες και τι έχει πρωτείνες, τίποτα από όλα αυτά. Και να είμαι ειλικρινής, όταν συζητάτε για διατροφές δεν καταλαβαίνω καν τι λέτε. (όχι ότι διαφωνώ, απλά δεν θέλω να μπω σε τόση λεπτομέρεια, δεν το ψάχνω και έτσι αδυνατώ να παρακολουθήσω) Απλά σταμάτησα να τρώω πολύ junk και όταν τρώω, θα το προσέξω λίγο παραπάνω. Επίσης πολύ βασικό, αντικατέστησα τα περισσότερα γλυκά με φρούτα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 το ειπα και πριν παιζει ρολο και ο ανθρωπος στο να φαινεται η φλεβα αλλα ειναι αλλο αυτο και αλλο αυτο οσο για το φαγητο δεν χρειαζεται να ξερεις τα παντα και λεπτομερειες αλλα καποια βασικα ολοι πρεπει να τα ξερουν! 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 ο φρανκ μακ γκραθ ειναι ο δευτερος εγω νομιζα οτι ηταν απο το google maps 3
manzah80 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 ναι αστο δεν υπαρχει ο πηχης του μπουκετο και μνημοσυνο
bosei Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Εγώ παιδιά όπως βλέπετε είμαι γενετικά προικισμένος σε αυτό το θέμα. Άντε μην ανεβάσω και καμία γάμπα και σας κάνω όλους κομπλεξικούς 2
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Εδω εχει στην κεφαλα του ,δεν θα εχει στα χερια ,λες και τον χτυπησε κεραυνος στην μαπα ειναι.
therock Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Εγώ παιδιά όπως βλέπετε είμαι γενετικά προικισμένος σε αυτό το θέμα. Άντε μην ανεβάσω και καμία γάμπα και σαν κάνω όλους κομπλεξικούς Δε βγαινει, για ξανανεβασε ειμαι περιεργος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις