Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θα ηθελω να ρωτησω το εξης υπαρχουν ασκησεις για το σπιτι που να βοηθανε στην αλλαγη του σωματος ενταξει οχι τεραστιες αλλαγες αλλα να μπορει καποιος να τις κανει και στο σπιτι εκτως απο το γυμναστηριο στειλτε μ καποιο λινκ που να τις δειχνουν αμα υπαρχει ευχαριστω

Δες αυτό

http://www.simplefit.org/workout.html

Είναι αρκετά καλό πρόγραμμα για γυμναστική στο σπίτι. Άμα είσαι συνεπής, θα έχεις αρκετά καλά αποτελέσματα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα pull up bar που μπαίνει στη πόρτα. Γκούγκλαρε τα ονόματα των ασκήσεων για να δεις πως γίνονται.

Δημοσ.

Νταξει η περιγραφη του σπεκτ ηταν γενικη. Θεωρω οτι απαξ κ μια γυναικα επιλεξει βαρη θα τα κανει σωστα αλλιως θα ναι απ αυτες τις κλασσικες που παιζουν με τα ροζ βαρακια.

Καποιοι μη το περνατε στο ντουκου τη διαφορα του φυλου. Οι γυναικες βαζουμε λιπος πιο ευκολα κ χανουμε πιο δυσκολα

Παντα μια γυναικα θα παιξει σε διαφορετικα stats σε σχεση μ εναν αντρα.

σωστό όμως μην ξεχνάμε και τα γενικά στάνταρντς , γιατι με χ μυς και λίπος μια γυναίκα ειναι τούμπανη και γραμμωμένη, κορυφή κλπ και με την ίδια αναλογία λίπους/μυών ένας άντρας ειναι απλά ένας τύπος που γυμνάζεται και ίσως ακούει και σχόλια φάση "μπακαλιάρος etc" . με λίγα λόγια μπορεί μια γυναίκα να θέλει διπλάσια προσπάθεια απο ένα άντρα να πάει απο το 1 στο 2 αλλα ο στόχος που χτυπάει έχει max το 4

ενώ ένας άντρας θα πάει με μισό κόπο απο το 1 στο 2 αλλα δεν θα έχει max το 4 , θα έχει το 10++ (και πάει κ παραπάνω μιας και τα αναβολικά και όχι μόνο είναι κάτι σύνηθες άσχετα αν δεν το παραδέχεται το 99% των χρηστών , κάτι που ανεβάζει τα στάνταρντς ακόμα περισσότερο και ακριβώς επειδή δεν το παραδέχονται χαλάει την πιάτσα , δημιουργείται η εντύπωση πως ο χ-υ έγινε έτσι natural , άρα οι άλλοι ειναι άχρηστοι, δεν δίνουν το 100% η δεν ξέρουν τι κάνουν (με κάποιες λίγες εξαιρέσεις) 

Φαντάσου έναν τύπο που γυμνάζεται λίγο και χωρίς να ζορίζεται σε ένα κόσμο με τούμπανα και φαντάσου και τον ίδιο σε ένα κόσμο που όλοι πάσχουν απο ασθένειες μυικής ατροφίας, τα στάνταρντς θα τον είχαν για olympia 

να πω την αλήθεια μου έχω δει εκατοντάδες προς χιλιάρα αθλούμενους μεταξύ τους και πολλές γυναίκες και το ποσοστό που κάνει πραγματικά δυνατή προπόνηση ειναι πολύ μικρό σε σχέση με τους άντρες και ίσως γιαυτό και δεν δίνεται και η πρέπουσα προσοχή στο οτι όντως οι γυναίκες έχουν περισσότερη δυσκολία λόγο διαφορετικής ορμονικής φύσεως γιατι κυριαρχεί η άποψη οτι απλά δεν ζορίζονται.  

δηλαδή θέλω να πω πως οκ ισχύει αυτό αλλα να λέμε κ την άλλη πλευρά του νομίσματος 

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα, ειχα παρει μερικα κιλά περυσυ λογω εντατικης δουλειάς για τη πτυχιακή και το τελευταιο διμηνο επανήλθα ξεκινώντας σιγα σιγα και λιγη γυμναστική... Τα απογεύματα παω και περπατάω/ τρέχω καμια ώρα σε ένα κοντινό γήπεδο ωστόσο τις τελευταιες δύο βδομάδες όταν παω να τρέξω πονάνε οι μυς πίσω στις γάμπες και ορισμένες φορές οταν πατάω δυνατα και μπροστα το καλάμι...

Πρέπει να σταματήσω το βάδιν για μερικές μέρες;

• Moderators
Δημοσ.

αυτο θα το δεις μονος σου! δεν χρειαζονται ολη το ιδιο. Οπως και να χει μην πηγαινεις καθε μερα ωστε να ξεκουραζεται το  σωμα σου και να μην εχεις τετοια θεματα

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά, εσείς που τα ξέρετε καλύτερα από μένα, κάντε μου μια χάρη: Πηγαίνετε εδώ, δείτε τη φωτογραφία και πείτε μου: Είναι φυσικοί/φυσιολογικοί αυτοί οι τετρακέφαλοι (ειδικά του τύπου) ή παίζει φάρμακο;

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θα ηθελω να ρωτησω το εξης υπαρχουν ασκησεις για το σπιτι που να βοηθανε στην αλλαγη του σωματος ενταξει οχι τεραστιες αλλαγες αλλα να μπορει καποιος να τις κανει και στο σπιτι εκτως απο το γυμναστηριο στειλτε μ καποιο λινκ που να τις δειχνουν αμα υπαρχει ευχαριστω

Δες το βιβλίο στην υπογραφή μου.

• Moderators
Δημοσ.

η φλεβα μπορει να ειναι και γενετικο τα μπαλαρισματα να κοιτας.

σιγουρα ειναι και γενετικο αλλα και παλι νομιζω -χωρις να μαι σιγουρος γιατι δεν εχω ασχοληθει πολυ- οτι με φαρμακο κανει λιγο παραπανω μπαμ η φλεβα. 

ΔΗλαδη αναγκαζεται να διασταλει η φλεβα λογο αυξημενης κυκλοφοριας. Οπως πχ κανει και το νιτρικο

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...