Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ θέλω να δείρω τώρα αλλά δεν κάθεται κανένας. Θα βγάλω πάντως ωραία προπόνηση σήμερα.

Παντρέψου, θα έχεις πάντα κάποιον διαθέσιμο :)

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Μια ποδια μετα απο καιρο.Λιγο ακομα κοψιμο θελουν για να φανουν,φλεβες ακομα 0.

Μετά από προπόνηση ποδιών είσαι? 

τα άτιμα ξελιπώνουν πολύ αργά (τουλ σε μας τα κοριτσάκια) 

Παντρέψου, θα έχεις πάντα κάποιον διαθέσιμο :)

απαπαπα είμαι ανήλικο ακόμα  :shock:

Στο δεν προπονούνται επαρκώς, απλά γέλασα. 

Δημοσ.

Μετά από προπόνηση ποδιών είσαι? 

τα άτιμα ξελιπώνουν πολύ αργά (τουλ σε μας τα κοριτσάκια) 

απαπαπα είμαι ανήλικο ακόμα  :shock:

Στο δεν προπονούνται επαρκώς, απλά γέλασα. 

Οχι ,σημερα το πρωι την εβγαλα,αυτη την στιγμη ειμαι πολυ χαμηλα σε λιπος,τι παω gym τι οχι ,το ιδιο ειναι.

Δημοσ.

Οχι ,σημερα το πρωι την εβγαλα,αυτη την στιγμη ειμαι πολυ χαμηλα σε λιπος,τι παω gym τι οχι ,το ιδιο ειναι.

Ωραίες μάζες Σωκράτη, μπράβο 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μια ποδια μετα απο καιρο.Λιγο ακομα κοψιμο θελουν για να φανουν,φλεβες ακομα 0.

μπαινω στο φορυμ απο το κινητο και βλεπω τη μικρογραφια και χωρις να χω δει ονομα και λεω "ανεβασε ποδια η ΄δημητρα για αυτο που λεγανε πριν? και εκανε τετοια ποδια? :P"

ειχα λιγοτερο απο μερικα λεπτα που ειχα ξυπνησει :P

Δημοσ.

Νταξει η περιγραφη του σπεκτ ηταν γενικη. Θεωρω οτι απαξ κ μια γυναικα επιλεξει βαρη θα τα κανει σωστα αλλιως θα ναι απ αυτες τις κλασσικες που παιζουν με τα ροζ βαρακια.

Καποιοι μη το περνατε στο ντουκου τη διαφορα του φυλου. Οι γυναικες βαζουμε λιπος πιο ευκολα κ χανουμε πιο δυσκολα

Παντα μια γυναικα θα παιξει σε διαφορετικα stats σε σχεση μ εναν αντρα.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα παιδια θα ηθελω να ρωτησω το εξης υπαρχουν ασκησεις για το σπιτι που να βοηθανε στην αλλαγη του σωματος ενταξει οχι τεραστιες αλλαγες αλλα να μπορει καποιος να τις κανει και στο σπιτι εκτως απο το γυμναστηριο στειλτε μ καποιο λινκ που να τις δειχνουν αμα υπαρχει ευχαριστω

Δημοσ.

εγώ πάντως για τη νέα χρονιά θα μείνω και πάλι στο recomp αλλά στα cheats θα το ξεφτυλίσω. Τέρμα οι gay σπανακόπιτες και μακαρόνια με τυρί, πλέον λέμε ναι σε burger και pizza 
και καμιά κρέπα μερέντα μπισκότο προπονητικά έτσι για το insulin spike ρε γμτ 

Δημοσ.

λολ για μένα τα μακαρόνια με τυρί και οι σπανακόπιτα cheat είναι αν όντως παίζει διατροφή  :D

η σπανακόπιτα τίγκα στο λάδι και το τύρι είναι 40% λιπαρά αν είναι καμιά φέτα.. 

Δημοσ.

λολ για μένα τα μακαρόνια με τυρί και οι σπανακόπιτα cheat είναι αν όντως παίζει διατροφή  :D

η σπανακόπιτα τίγκα στο λάδι και το τύρι είναι 40% λιπαρά αν είναι καμιά φέτα.. 

κεφαλοτύρι σοχού 

ε ναι αλλά τα συγκρίνεις με burger και pizza? 

Δημοσ.

Εγω εχω να πω συντομες και γαματες προπονησεις καντε... φαγητο πολυ και να σας αρεσει...

Οχι με το ζορι...

Και ολα θα ερθουν, κανεις δεν εγινε σε μια νυχτα γαματος..

Δημοσ.

κεφαλοτύρι σοχού 

ε ναι αλλά τα συγκρίνεις με burger και pizza? 

Εντάξει η pizza είναι το max cheat αλλά το berger δεν είναι τόσο άσχημη τροφή (αν δεν φας τις τηγανιτές πατάτες που οκ, θα μου πεις τι το πήρα το burger τότε :D )

Δημοσ.

Εντάξει η pizza είναι το max cheat αλλά το berger δεν είναι τόσο άσχημη τροφή (αν δεν φας τις τηγανιτές πατάτες που οκ, θα μου πεις τι το πήρα το burger τότε :D )

τοτε θα ναι gay burger.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...