Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

τέσπα δεν το συνεχίζω γιατί έχω ήδη νεύρα και φοβάμαι μη γράψω τίποτα και γαμηθεί ο διας 

βασικά μην μας συγκρίνεται με σας. άλλο φύλο άλλο επίπεδο ορμονών άλλα ποσοστά λίπους κτλ κτλ 

ΑΝ εχει νευρα ξυδι ,εναλλακτικα υπαρχουν και οι τοιχοι για αυτη την δουλεια ριχνεις μια κουτουλια και ηρεμεις...Το πιασες?

• Like 1
Δημοσ.

τι επαναληψεις κανεις μαργαριτα και σε τι ποσοστο των μαξ κιλων σου παιζεις στα σετ?

10 επαναληψεις μ.ο σε 3 σετ

Κοιλιακους/ραχιαιους περισσοτερες

Αυτο με τα μαξ κιλα δε το καταλαβα τι εννοεις

Δημοσ.

ΑΝ εχει νευρα ξυδι ,εναλλακτικα υπαρχουν και οι τοιχοι για αυτη την δουλεια ριχνεις μια κουτουλια και ηρεμεις...Το πιασες?

δεν θέλω να καταστρέψω τους τοίχους μου 

Δημοσ.

τα τοπ κιλα που μπορεις να παιξεις 2-3 επαναληψεις(σωστα).Μπορει να σε βοηθησει το να κανεις παραπανω σετ. 3 σετ χ 10 δεν ειναι τιποτα καντα 4 και μετα 5.Σημασια εχει το συνολικο εργο που παραγεις μεσα σε μια προπονηση για να χεις υπερτροφια.

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα στα 3 αυτα σετ παιζω παντα τα μαξ κιλα που μπορω. αν θελω να δοκιμαω ν ανεβασω κανω το πρωτο στα ιδια σαν "ζεσταμα" το δευτερο με τα παραπανω, και αν βγαινει και το τριτο αλλιως επιστρεφω εκει που μπορω.

Αν ηθελα να προσθεσω σετ θα πρεπε ν αφαιρεσω κιλα, οπως το κανω δλδ ειμαι οριακα να μη κλαταρω κοκκινιζω ξεφυσαω κλπ :P

Δημοσ.

Δεν νομιζω και ο Alex ελεγε αυτα τα ακαταλαβιστικα που  ειναι  ανουσια αν δεν τρως σωστα και ετρωγε μισο κιλο παγωτο την μερα  . Κοιτα   πως ηταν(οχι οτι ηταν κακος ) και κοιτα πως θα τον κανει ο Μαυς σε λιγο .

Φώτη δεν ξέρω από που βγήκε αυτό το συμπέρασμα αλλά η διατροφή μου ήταν και είναι πολύ αυστηρή.  Πρώτους 12 μήνες δεν έκανα ούτε ένα cheat meal, στους επόμενους 12 το μισό κιλό παγωτό που λες το άρχισα μόνο όταν φτάσω στο τέλος του cut και έχω χάσει ήδη τα 4-5 κιλά που θέλω και μόνο το Σαβατοκύριακο.. μιλάμε για 4 σαββατοκύριακα τον χρόνο τώρα (και αυτό για το γαμώτο γιατί είτε τα φάω είτε όχι δεν είχε διαφορά).

Το δικό μου "λάθος" το κατάλαβα και μόνος μου. Στον όγκο όλα πάνε οκ γίνομαι διπλάσιος και καλά κιλά δεν βάζω πάρα πολύ λίπος.. Το πρόβλημα μου όπως είπα είναι στο cut που φαίνεται σαν να φεύγει πολύ περισσότερο μυική μάζα.. Ε δεν είναι πυρηνική φυσική. Προφανώς είναι γιατί η πρωτεΐνη είναι πιο χαμηλά από ότι θα έπρεπε λόγω χαμηλών θερμίδων, οπότε ξεκίνησα δοκιμαστικά ένα συμπλήρωμα για να δω αν θα κάνει διαφορά. Εντάξει πρώτη φορά ασχολήθηκα να κάνω bulk / cut κτλ δεν περίμενα να πάει να γίνουν όλα τέλεια.

Επίσης 2 χρόνια είναι που ασχολούμαι, δεν γίνεται να είμαι το ίδιο με κάποιον που ασχολείται 7-10.. Όταν ημουν μικρός που έκανα κάποια χρόνια το έκανα συμπληρωματικά στις πολεμικές τέχνες.. ποτέ δεν ασχολήθηκα με διατροφές κτλ..

Σε εμένα το recomp πάντως δούλευε τέλεια, αλλά είναι και πιο εύκολο γιατί απλά τρως συγκεκριμένο αριθμό θερμίδων.. 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

να πω και γω τη γνωμη μου τωρα που τελειωσα!

Αυτο που εχω καταλαβει με τα χρονια και απο αυτα που εχω δει θα μιλησω και θα πω μερικα λαθη που κανουν παρα πολλοι νεο και παλιοι.

1. Νομιζουν οτι τρωνε

2. Νομιζουν οτι οσο πιο συχνα τοσο πιο καλα το οποιο ειδικα σε αρχαρια ειναι μεγα λαθος.

3. Λιγη ξεκουραση

4. Νομιζουν οτι κανουν προπονηση. Αλλο το να πας γυμναστηριο και αλλο το να κανεις σοβαρη προπονηση.

5. Τεχνικη

6. Λαθος στοχοι

7. Φοβουνται να φανε

8. Δεν πιεζονται οσο πρεπει

9. Διαβαζουν πολυ και δεν ακουνε το σωματους

10. Βρισκουν δικαιολογειες ειτε για να χασουν προπονηση ειτε για να φανε κατι παραπανω κτλ

11. Δεν εχουν υπομονη

αυτα μου ηρθαν για την ωρα . Αν θυμθηω κατι αλλο θα προσθεσω

• Like 1
Δημοσ.

Μην συγκρινεις αντρες με γυναικες σπεκτ ειναι τραγικα διαφορετικες οι προυποθεσεις.Οσο για αυτα που λες ειναι τα εξης πραγματα για εμενα 1)γενετικα,2)δεν τρωνε)τρωνε αλλα δεν ξερουν να τρωνε.3)φοβουνται το λιπος 4)λαθος τεχνικη 5)αμα δεν αγαπας τα βαρη και το κανεις μονο για την παραλια δεν θα δεις σοβαρα αποτελεσματα.

• Like 2
Δημοσ.

να πω και γω τη γνωμη μου τωρα που τελειωσα!

Αυτο που εχω καταλαβει με τα χρονια και απο αυτα που εχω δει θα μιλησω και θα πω μερικα λαθη που κανουν παρα πολλοι νεο και παλιοι.

1. Νομιζουν οτι τρωνε

2. Νομιζουν οτι οσο πιο συχνα τοσο πιο καλα το οποιο ειδικα σε αρχαρια ειναι μεγα λαθος.

3. Λιγη ξεκουραση

4. Νομιζουν οτι κανουν προπονηση. Αλλο το να πας γυμναστηριο και αλλο το να κανεις σοβαρη προπονηση.

5. Τεχνικη

6. Λαθος στοχοι

7. Φοβουνται να φανε

8. Δεν πιεζονται οσο πρεπει

9. Διαβαζουν πολυ και δεν ακουνε το σωματους

10. Βρισκουν δικαιολογειες ειτε για να χασουν προπονηση ειτε για να φανε κατι παραπανω κτλ

11. Δεν εχουν υπομονη

αυτα μου ηρθαν για την ωρα . Αν θυμθηω κατι αλλο θα προσθεσω

καλή λίστα αλλά 1 και το 7 είναι το ίδιο :P.. Εγώ το μεγαλύτερο λάθος που βλέπω είναι ότι δεν πιέζονται πολύ στην προπόνηση. Εκεί ξεκινούν και τελειώνουν όλα..

----------------------------

επίσης είμαι με το manzah σε στη συζήτηση σας, νομίζω ότι είναι λάθος οι άντρες να δίνουν συμβουλές σε γυναίκες directly, οι γυναίκες δεν μπορούν να φορτώσουν μυς το ίδιο λόγω των χαμηλών επιπέδων ανδρικών ορμονών. Αυτό σχετίζεται άμεσα και με τις ποσότητες που πρέπει να τρώνε και πόσο από αυτές θα γίνουν μυς ή λίπος.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

το 1 και το 7 είναι το ίδιο :P

οχι Alex. Fixed

Το δεν τρωνε σημαινει οτι τρωνε πολυ λιγες θερμιδες

το φοβουνται να φανε σημαινει οτι αποκλειουν τροφες που τους κανουν καλο γιατι φοβουνται οτι θα τους παχυνουν κτλ

Μανο σιγουρα εχουν διαφορες σε πολλα πραγμαατα οπως πχ στις διατροφικες αναγκες πχ αλλα αυτο δεν αλλαζει κατι απο αυτα που λεω. Προφανως στο καθε φυλλο ειναι προσαρμοσμενα στις αναγκες τους

Οσο για τα γενετικα για εμενα παιζουν μεχρι ενα βαθμο. Δηλαδη εγω εχω καλα γενετικα πχ και μπορεσα μεσα σε ενα χρονο να κανω την αλλαγη αυτη. Ο αλεξ μπορει να μην εχει το ιδιο καλα με εμενα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να το κανει. Οχι σε ενα χρονο αλλα σε 1.5 ή 2 οπως καποιος αλλος μπορει σε λιγοτερο.

Για μενα τα γενετικα ειναι δικαιολογια πρωτον γιατι ολοι μπορουν να καταφερυν αυτο που θελουν και δευτερον γιατι ο καθε ενας προσπαθει παντα το καλυτερο που μπορει με βαση τα δικα του δεδομενα οχι του αλλου.

Αν εγω πχ λεω θελω να γινω σαν τον αλεξ που ειναι 1.80 προφανως δεν γινεται γιατι ειμαι 1.70 οποτε θα κανω το καλυτερο που μπορω με αυτα που εχω!

• Like 1
Δημοσ.

Αν εγω πχ λεω θελω να γινω σαν τον αλεξ που ειναι 1.80 προφανως δεν γινεται γιατι ειμαι 1.70 οποτε θα κανω το καλυτερο που μπορω με αυτα που εχω!

Κάπου 1.83-184 είμαι μη με κόβεις :D

Τα γενετικά παίζουν μεγάλο ρόλο μεν αλλά συμφωνώ απόλυτα ότι για τον περισσότερο κόσμο είναι απλά δικαιολογία για να τα ξύνει. 

• Moderators
Δημοσ.

τα γενετικα παλα θα σου γλυτωσουν χρονο.

ειναι οπως το ταλεντο. Αν εχεις ταλεντο σε κατι και δεν το προπονεις θα ρθεις ο αλλος χωρις ταλεντο αλλα με σκληρη δουλεια και θα σε σκισει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...