Fotis13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 παίδες και γω έτρωγα κανα 170αρη πρωτεϊνη και η μάζα που έβαλα ήταν ισχνή... μόνο η ουρία ανέβαινε, ευτυχώς εντός ορίων φ/τ Ναι αλλα δεν ετρωγες φαγητο εσυ ,νομιζες οτι ετρωγες ...
manzah80 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 δεν σε εχω δει καν ρε δεν ξερω τι σωματοτυπο και τι υποδομη εχεις.Τα ειχα με μια καποτε που εβαζε ευκολα μυικη μαζα και επαιζε και καλα κιλα για γυναικα.Αλλα ηταν επιθετικη γενικα ειχε και καλο ντιρεκτ
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ναι αλλα δεν ετρωγες φαγητο εσυ ,νομιζες οτι ετρωγες ... είμαι όσο πρέπει να είμαι για recomp φίλτατε. 5 γεύματα με ζυγίσματα. Μια χαρά ξέρω τι έκανα και τι κάνω. σωματότυπο skinny fat υποδομή αρχαρίου, θέλω δουλειά με ακατάπαυστο ιδρώτα και κόπο
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 είμαι όσο πρέπει να είμαι για recomp φίλτατε. 5 γεύματα με ζυγίσματα. Μια χαρά ξέρω τι έκανα και τι κάνω. σωματότυπο skinny fat υποδομή αρχαρίου, θέλω δουλειά με ακατάπαυστο ιδρώτα και κόπο Δεν νομιζω και ο Alex ελεγε αυτα τα ακαταλαβιστικα που ειναι ανουσια αν δεν τρως σωστα και ετρωγε μισο κιλο παγωτο την μερα . Κοιτα πως ηταν(οχι οτι ηταν κακος ) και κοιτα πως θα τον κανει ο Μαυς σε λιγο . Με λιγα λογια για να βαλετε κιλα πρεπει να τρωτε ,για να βαλετε κιλα στοχευμενα πρεπει να τρωτε πολυ ,καθαρα και πρωτεινικα . Τα recomp και τις μπουρδες εγω δεν τα καταλαβαινω .Η Μαργαριτα πρεπει να βαλει κιλα ΚΑΤΑΡΧΗΝ τα αλλα στην πορεια . Εσυ οτι και να λες δεν τρως σωστα και τραγουδα οσο θες αυτα που τρως ειναι αερας για ατομα που θελουν να χασουν κιλα και λιπωδη ιστο . 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Φώτη Εγώ το έγραψα πιο πίσω. Φοβούνται το λίπος. 1
manzah80 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ε δεν τις αδικω που φοβουνται το λιπος γυναικες ειναι.Εγω νομιζω οτι ειναι κατα πολυ γενετικο στις γυναικες και κυριως ορμονικο.Σου λεω η αλλη εβαζε αερα. 1
margaritagr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Παλι στα κιλα μου αναφερομαστε, χαχα ρε ετσι και βαλω κ δε μ αρεσω θα σας κυνγαω ολους! Φωταρα δε θελω απλα να βαλω κιλα, το να βαλεις κιλα ειναι το πιο ευκολο. Επειδη εχω πολυ λιπος ακομα στον κατω κορμο (και πως να μην εχω αφου κ γενετικα εκει τα παιρνω κυριως αλλα και τοσους μηνες δεν κανω αεροβια) αν παω επιθετικα να φαω ενα διαολο, θα καταληξω απλα μ εναν μεγαλο κωλο. Εγω αυτο που θελω ειναι αυξηση μυικης μαζας το οποιο οντως στο δικο μου σωματοτυπο ειναι δυσκολο, και αυτο μου το οενε κ ανθρωποι του χωρου που ενα χρονο τωρα με βλεπουν συνεχεια. Δεν ειναι ακατορθωτο αλλα οπως λετε θελει (κι αλλο) ιδρωτα και φαι. Γιαννη μου αυτα που περιγραφεις τα εκανα παλια οπως εχω πει, ημουν παντα αδυνατη γιατι ετρωγα λιγο κ αν ετρωγα μια σαβουρα τ απογευμα το βραδυ ξερω γω δεν ετρωγα τιποτα. Αυτες τις τεχνικες τις εχω κοψει πολυ καιρο τωρα, σχεδον απ οταν ξεκινησα. Οτι δε μπορω να φαω μεγαλες ποσοτητες ισχυει, γενικα τρωω μετρια εκτος απο κατι μερες που μου βγαινει και πειναω φουλ. 3 γευματα κανω καθε μερα , εκει που παλευω ειναι να βαλω και τα δυο ενδιαμεσα τα οποια δε μου βγαινουν παντα. Το σωμα μου δεν ειχε καθολου μυικη μαζα ημουν αδυνατη αλλα με μονο λιπος. Σημερα οπως εχω ξαναπει ειμαι στα ιδια κιλα με περυσι αλλα με διαφορετικη εικονα, εχοντας πετυχει ανασυσταση. Αυτο θελω να συνεχιστει αλλα και να παει σε πιο εντονους ρυθμους. Χτες στο τζιμ ειχα μια συζητηση με τη διατροφολογο και το σκεφτομαι μετα την εξεταστικη του σεπτεμβρη μηπως ξεκινουσα μαζι της, εστω για τις αρχες να βαζα ενα τποβαθρο κ απο κει κ περα να συνεχιζα μονη μου. 2
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 παίδες και γω έτρωγα κανα 170αρη πρωτεϊνη και η μάζα που έβαλα ήταν ισχνή... μόνο η ουρία ανέβαινε, ευτυχώς εντός ορίων φ/τ To θεμα γενικα ηταν ποσες θερμιδες εβαζες.Γενικα θες 300-500 θερμιδες παραπαω απο τα κιλα συντηρησης σου για να βαλεις κρεας πανω σου[Για γυναικες δεν ξερω].Δεν πα να φας 500 γραμμαρια πρωτεινης την ημερα,αν τρως υποθερμιδικα δεν προκειτε να βαλεις κρεας επανω σου γιατι πολυ απλα αδυνατιζεις[μικραινεις] 1
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 τέσπα δεν το συνεχίζω γιατί έχω ήδη νεύρα και φοβάμαι μη γράψω τίποτα και γαμηθεί ο διας βασικά μην μας συγκρίνεται με σας. άλλο φύλο άλλο επίπεδο ορμονών άλλα ποσοστά λίπους κτλ κτλ
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Παλι στα κιλα μου αναφερομαστε, χαχα ρε ετσι και βαλω κ δε μ αρεσω θα σας κυνγαω ολους! Φωταρα δε θελω απλα να βαλω κιλα, το να βαλεις κιλα ειναι το πιο ευκολο. Επειδη εχω πολυ λιπος ακομα στον κατω κορμο (και πως να μην εχω αφου κ γενετικα εκει τα παιρνω κυριως αλλα και τοσους μηνες δεν κανω αεροβια) αν παω επιθετικα να φαω ενα διαολο, θα καταληξω απλα μ εναν μεγαλο κωλο. Ετοτε δοκιμασε να πεσεις οσο το δυνατον πιο χαμηλα σε λιπος τωρα[μεσα σε ενα 2μηνο],και απο σεμπτεμβρη ξεκινας καλο ογκο απο την αρχη με χαμη΄λο ποσοστο λιπους.
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 To θεμα γενικα ηταν ποσες θερμιδες εβαζες.Γενικα θες 300-500 θερμιδες παραπαω απο τις θερμίδες συντηρησης σου για να βαλεις κρεας πανω σου[Για γυναικες δεν ξερω].Δεν πα να φας 500 γραμμαρια πρωτεινης την ημερα,αν τρως υποθερμιδικα δεν προκειτε να βαλεις κρεας επανω σου γιατι πολυ απλα αδυνατιζεις[μικραινεις] Μαζί με το κρέας μπαίνει και το λίπος. Πας με recomp και κινείσαι εκ του ασφαλούς. Ο Nicoc89 θα στα εξηγήσει καλύτερα 500γρμ πρωτείνης τα αποβάλλεις με τα ούρα σου (άζωτο) Το σώμα σου θα κρατήσει όσα θέλει και τα άλλα θα τα κατουρήσεις. Γύρω στα 155γρμ είναι το high level protein των γυναικών
manzah80 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 ξεκολατε ρε μην τσακωνομαστε και εδω μεσα που ειναι το μονο μερος που μιλας σαν ανθρωπος
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 ξεκολατε ρε μην τσακωνομαστε και εδω μεσα που ειναι το μονο μερος που μιλας σαν ανθρωπος εγώ θέλω να δείρω τώρα αλλά δεν κάθεται κανένας. Θα βγάλω πάντως ωραία προπόνηση σήμερα. 1
margaritagr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ετοτε δοκιμασε να πεσεις οσο το δυνατον πιο χαμηλα σε λιπος τωρα[μεσα σε ενα 2μηνο],και απο σεμπτεμβρη ξεκινας καλο ογκο απο την αρχη με χαμη΄λο ποσοστο λιπους. Κοιτα θεωρητικα οπως ξερουμε ολοι για να πεσεις σε λιπος θες υποθερμιδικη και αΕροβιες (εκτος απ τα βαρη) . Εγω δε μπορω να κανω υποθερμιδικη γιατι θα γινω σαν πακιστανακι και αεροβιες γιατι το γονατο μου ακομα γ@μιεται (8/7 εχω ραντεβου στο γιατρο) . Οποτε αυτο που κοιταω να κανω ειναι να συνεχιζω τα βαρη μου και να τρωω (οσο αντιστεκομαι ) καθαρα ωστε τουλαχ να μη λιπωσω αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις