nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ετσι και αλλιως γαμουσα ρε ! πάει την ψώνισε αχαχαχχαχααχαχ jk thats the spirit "If the mind can conceive it, you will achieve it, because normal sucks"
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 πάει την ψώνισε αχαχαχχαχααχαχ jk thats the spirit "If the mind can conceive it, you will achieve it, because normal sucks" Εγώ το λεγα ότι είχα δύναμη και ότι παίρνω εύκολα μπροστά :-P
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Αυτα βλεπω κ εχω πειστει κ εγω να βαλω κανα κιλο Φαε ρε Μαργαριτα ! Καθημερινα οχι οταν βγαινεις μονο εξω και οχι σαβουρες φαε πολυ και καθαρα .Κριτηριο σου θα ειναι οταν θα αισθανεσαι χορτασμενη τοτε θα ξεκινας να τρως και βαλε πολυ πρωτεινη απο τις τροφες παρε και σκονη και πινε αναμεσα στα γευματα. Αχχχ και να ειχα το προβλημα σου χαχαχα η καλυτερη μου θα ηταν ! 3
therock Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Αλεξ παιζει ρολο το IF στο πως φαινεσαι κατα τη διαρκεια της ημερας? Ξυπναω και λεω πως ειμαι ετσι ρε πουστη μου, αδυναμο definition και κοιλια πρησμενη και οσο προχωραει η μερα σαν να γεμιζω εκει που πρεπει και να πεφτει και το gut Σπεκτ ανεβαζε ρε σε κανα youtube να σε παρακολουθουμε πιο ευκολα η εστω συμπιεζε και λιγο. Αλλιως αν συνεχισεις στα 150mb για ενα λεπτο αρχειο βαλε και ενα σωστο τιτλο Spect.Chronicles.S02e14.The.Bench.Press.1080p.DD.5.1.x264-GyM 2
yannis27gr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Και γω ξυπνάω με πρησμένη κοιλιά επειδή τρώω συνήθως φρούτα το απόγευμα στη θάλασσα και μια σαλατάρα για βραδινό. Σε κανα τρίωρο αφού έχω σηκωθεί και αφού προηγηθεί καφές και... άδειασμα, τα πράγματα επανέρχονται στα φυσιολογικά. Πολύ φθινοπωρινό μέχρι στιγμής το καλοκαίρι φέτος. Ιούμβριος! Καλά ρε Φώτη, θα τρώει αφού έχει χορτάσει η κοπέλα; Αυτό χρειάζεται για να βάλεις κιλά;! dear god... Εγώ είμαι απ' αυτούς τους πακιστανούς τσίου, που λέει κι ο Μάους, που ψιλοσιχαίνονται το πολύ φαί, γι αυτό έβαλα στόχο 7 κιλά σε 3 χρόνια
margaritagr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Αυτο το να μη πειναω κ να τρωω ειναι το χειροτερο! Πρωτεινη εχω, optimum, θα πεσει αρκετη χρηση. Και τωρα την εχω ξαναρχισει μεταπροπονητικα 1
yannis27gr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μλκ σπεκτ, άμα βάλω 10 κιλά σε λίγους μήνες όπως και συ τα 11 θα είναι λίπος. Δεν γκαστρώνομαι ξανά, ο νο, νο, νο
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δεν μιλάω να τα βάλεις σε ένα αλλά τα τρία είναι πολλά
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Καλά ρε Φώτη, θα τρώει αφού έχει χορτάσει η κοπέλα; Αυτό χρειάζεται για να βάλεις κιλά;! dear god... Εγώ είμαι απ' αυτούς τους πακιστανούς τσίου, που λέει κι ο Μάους, που ψιλοσιχαίνονται το πολύ φαί, γι αυτό έβαλα στόχο 7 κιλά σε 3 χρόνια Μαλιστα ... Ας το εξηγησω λοιπον ! Ολα αυτα τα ατομα που ειναι πολυ αδυνατα ειναι για πολυ συγκεκριμενους λογους που δεν εχουν να κανουν ουτε με τον μεταβολισμο ουτε με παρομοιες μπουρδες ,κυριως εχουν να κανουν με το οτι δεν τρωνε η' αυτα που τρωνε εχουν πολυ χαμηλο θερμιδικο ισοζυγιο .Ειναι το αντιθετο με την αλλη μαλακια που λενε οι χοντροι , δεν τρωω και παχαινω ...ΟΚ Οταν η Μαργαριτα και η καθε Μαργαριτα βγαινει μια μερα εξω και ποσταρει κρεπες και burgers ,ξεχναει να ποσταρει τις αλλες 6 μερες της εβδομαδας που τρωει σαν σπουργιτη η'ξεχναει να φαει το βραδυ π.χ. Οι ποσοτητες που τρωει ειναι πολυ μικρες γιατι εχει "λανθασμενο "αισθημα κορεσμου,επομενως δεν μπορει να ειναι κριτηριο το ποτε θα σταματησει το φαι οταν το συγκεκριμενο ατομο νιωθω χορτασμενο .Για αυτο ειπα πως πρεπει να συνεχιζει να τρωει ας αισθανεται πως εχει χορτασει . Τα εχουμε πει πιο αναλυτικα ξανα ολα αυτα σχετικα με τον μυθο των ατομων που τρωνε και δεν παχαινουν ειναι η δευτερη μεγαλυτερη μπουρδα στον πλανητη μετα το "τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια". Αυτα ! Υ.Γ σε διαφορετικη περιπτωση θα κανει μια δεκαετια να βαλει κιλα και αυτα θα ειναι λογω ηλικιας ,εδω λεμε να δει αμεσα και γρηγορα αποτελεσματα τυπου σε 1 χρονο μεσα . Εξαλλου αν βαλει 4 κιλα στοχευμενα θα ειναι κομπλε δεν ειπαμε να βαλει 20 . 3
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Γυναικα με αυξηση μυικης μαζας σε ενα χρονο μολις, με την καμια. Ας πουνε κ οι εμπειροτεροι. Καλυτερα με recomp και σταδιακα, παιζει εκ του ασφαλους μιας κ λεει οτι ο σωματοτυπος της ειναι skinny fat. Συν τη δυσλειτουργια στν μεταβολικο αδενα της.
yannis27gr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Θα φανεί αν τα 3 είναι πολλά το Σεπτέμβρη που θα ξαναμπώ σε όγκο. Προς το παρόν, κρατάω την μπάλα χαμηλά γιατί -και λόγω ηλικίας- λιπώνω πολύ εύκολα. Ίσως τώρα που θα τρώω σωστά -σωστά=πολύ πρωτείνη- και θα γυμνάζομαι σκληρά, να δω πολύ πιο γρήγορα αποτελέσματα. Είθε. Για τη Μαργαρίτα, όπως και τις περισσότερες κοπέλες, δεν είναι ζήτημα κορεσμού αλλά τάση να την πέσουν στα γλυκά και για να μην το κάνουν αυτό μπορεί και να μη φάνε τπτ απολύτως. Αν φτιάξει διατροφικό πλάνο με πρωινό-μεσημεριανό-βραδινό και το τηρεί απαρέγκλιτα θα δει σύντομα μεγάλη διαφορά. 2
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Γυναικα με αυξηση μυικης μαζας σε ενα χρονο μολις, με την καμια. Ας πουνε κ οι εμπειροτεροι. Καλυτερα με recomp και σταδιακα, παιζει εκ του ασφαλους μιας κ λεει οτι ο σωματοτυπος της ειναι skinny fat. Συν τη δυσλειτουργια στν μεταβολικο αδενα της. Εγω δεν μιλησα για αυξηση μυικης μαζας...Παπαρια μαντολες για τον αδενα της σε σχεση με το θεμα μας
manzah80 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ετσι οπως την κοβω την μαργαριτα θα βαλει δυσκολα μυικη μαζα θελει πολυ πρωτεινη και πολυ προσπαθεια. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 παίδες και γω έτρωγα κανα 170αρη πρωτεϊνη και η μάζα που έβαλα ήταν ισχνή... μόνο η ουρία ανέβαινε, ευτυχώς εντός ορίων φ/τ
Προτεινόμενες αναρτήσεις