Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλεξ μπορει να ειμαι ¨"προχωρημενος" στο κομματι γυμναστικης αλλα δεν ημουν προχωρημενος απο την αποψη οτι ημουν στα τρελα κιλα. Ειναι οπως και το αδυνατισμα. Απο τα 150 στα 100 θες 3μηνες και απο τα 100 στα 95 αλλους τοσους. Ε το ιδιο ειναι και στον ογκο απλα αναποδα απο τα 70 στα 80 θες 5 μηνες και απο τα 80 στα 85 αλλους τοσους (τυχαια νουμερα)

βαζω ευκολα σου λεω απλα εχω ξεσκηστιστει στη γυμναστικη. Αν δεν εκανα τοσο γυμναστικη θα μουν μια τροφαντη μπαλιτσα :D

κάτσε ρε 1.70 και 70 κιλά ήσουν.. στο ύψος ήσουνα δεν ήσουν πετσί και κόκαλο. Τα 10 κιλά που έβαλες είναι τρελό νούμερο και συνήθως θέλει πολλά χρόνια για τέτοια αλλαγή. 

Ο περισσότερος κόσμος μπορεί να βάλει 2-3 μυικά κιλά το χρόνο και αυτό εφόσον τα κάνει όλα τέλεια (προπόνηση και διατροφή). Οι τυχεροί να βάλουν 3-4. 7-8 που έβαλες εσύ είναι εκτός κλίμακας..

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

αλεξ εγω γενικα τα κιλα που επαιζα ηταν 73-76

στα 70 που ημουν ηταν οταν ειχα καει απο προπονησεις τρεξιμο κτλ

δηλαδη το by default μου ειναι σατ 75 πανω κατω

• Like 2
Δημοσ.

οκ θυμάμαι εκείνες τις εποχές με το τρέξιμο τότε.. ίσως ήταν 2 χρόνια πριν. 

και τα 5 σωστά κιλά που έβαλες είναι μεγάλο θέμα πάντως μπράβο. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

πιστεψε μ λιβε αν δεν ειχα σκισει τα γονατα μου θα μουν ακομη στα 70 κιλα και θα ετρεχα στον μοντ μπλανκ

τωρα ειμαι στα 80 και τρεχω για κατουρηα στην καλυτερη :P

wizzy που εισαι εσυ?

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/06/blog-post_9298.html

Δημοσ.

γαμάτος spect
και να φανταστείς οτι άλλοι μπαίνουν φάρμακο για τέτοια αλλαγή 

mind-blowing.jpg

• Moderators
Δημοσ.

νικο εγω το εχω πει ο νουμερο 1 φοβος του κοσμου ειναι το λιπος!

φοβουνται να βαλουν λιπος για αυτο τρωνε λιγο και για αυτο δεν μεγαλωνουν ποτε

και ετσι ημουν το γεναρη του 14

https://www.dropbox.com/s/2rjz2v29v36qbo2/CameraZOOM-20140102184111445.jpg?dl=0

για να φανει η διαφορα

• Like 1
Δημοσ.

αυτό που λες ισχύει μερικές φορές (σε κάτι ατροφικούς Πακιστανούς που λέει και ο μάους) αλλά σαν γενικό κανόνα όχι.. Όταν κάποιος πάει να κάνει όγκο βάζει 3-4 κιλά και αφού τα βάλει είναι σαν λουκουμάς, πώς να σκεφτεί να βάλει άλλα 6 μετά?

• Like 1
Δημοσ.

Καλά σπεκτ έχω αναλάβει εγώ τον Άλεξ εξ αποστάσεως, ανέβασε φώτο τώρα, θα ανεβάσει και σε έναν χρόνο ακριβώς και θα σου πω εγώ διάφορες !! Δεν θα το πιστεύετε ότι είναι αυτός και δεν κάνω πλάκα μιλάω σοβαρά! Άλεξ πάμε γερά να τα σκίσουμε τα γατάκια??

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

αλεξ οι περισσοτεροι φοβουνται να βαλουν και αυτα τα 3-4 που λες.

γενικα αυτο που εχω προσεξει ειναι οτι οι πλειοψηφια ειτε δεν τρωει σωστα ειτε δεν γυμναζεται σωστε και πολλες φορες κανει και τα δυο λαθος :P

δηλαδη το οτι πας γυμναστηριο δεν σημαινει οτι θα δεις και αποτελεσμα

Δημοσ.

Φίλε, η τύπισσα είναι αθλήτρια και την διαδρομή την κάνει solo και σε - ίσως - απλησίαστες ταχύτητες για μη αθλητές. Για καλό σκοπό το κάνει και μπράβο της, αλλά δεν κάλεσε κάποιον να τη συνοδεύσει. Το πρώτο κομμάτι της διαδρομής, αυτό του Σαββάτου (20/06) το "είχα" άνετα, αλλά δεν θα γινόμουν "τσιμπούρι" με το στανιό!

Δημοσ.

Καλά σπεκτ έχω αναλάβει εγώ τον Άλεξ εξ αποστάσεως, ανέβασε φώτο τώρα, θα ανεβάσει και σε έναν χρόνο ακριβώς και θα σου πω εγώ διάφορες !! Δεν θα το πιστεύετε ότι είναι αυτός και δεν κάνω πλάκα μιλάω σοβαρά! Άλεξ πάμε γερά να τα σκίσουμε τα γατάκια??

λολ πάντα γερά παω εγώ. Αντε να δούμε γιατί είχα αρχίσει να βαριέμαι το ίδιο στυλ. Όπως και να έχει το να βάλω εγώ ένα δεκάκιλο και να μείνω ίδιο λίπος είναι αδύνατον.. έχουμε και κάπια ηλικία..

Δημοσ.

Σπεκτ, παντως στην δευτερη φαση εισαι πολυ πιο καλος..

Αυτο που πες με το cut και την απωλεια δυναμης ισχυει, αν πεσεις και στην παγιδα εκανα τοσα θα τα ξανακανω, ειναι μεγα λαθος.

Χτες πηγα εκανα σκουοτ, ηξερα οτι σε αλλη φαση τα εκατο ταχα για δυο επαναληψεις στανταρ, αλλα κρατησα το εαυτο μου στα 90 με τεσσερης επαναληψεις μαζι με ντροπ σετ...

Δημοσ.

Σπεκτ, παντως στην δευτερη φαση εισαι πολυ πιο καλος..

Αυτο που πες με το cut και την απωλεια δυναμης ισχυει, αν πεσεις και στην παγιδα εκανα τοσα θα τα ξανακανω, ειναι μεγα λαθος.

Χτες πηγα εκανα σκουοτ, ηξερα οτι σε αλλη φαση τα εκατο ταχα για δυο επαναληψεις στανταρ, αλλα κρατησα το εαυτο μου στα 90 με τεσσερης επαναληψεις μαζι με ντροπ σετ...

Εκανα τη μαλακια να το πιστευω αυτο οταν εχασα τα 15 κιλα σε 3 βδομαδες και απογοητευτηκα παρα πολυ, αλλα μετα εκτιμησα τις θερμιδες και τη διατροφη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...