bosei Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 40-70 ανά προπόνηση έτσι,όχι όλη τη βδομάδα? Ναι. In other news μάτι δεν έχω κλείσει γαμώ. 1
Big Boss Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 και εγω κοιμήθηκα 2 και ξύπνησα πριν κανα μισαωρο ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις πάντως Οπότε μάλλον κάπως έτσι θα βγει: στήθος:4Χ3ΣΕΤΧ6 επαναλήψεις=72 χέρια-ώμοι:3χ3χ6 πλάτη μονόζυγο+4χ3χ6(μονόζυγο κάνω παραπάνω απο 6) ποδια χ3 σετ βγάινω και λίγο παραπάνω αλλά νομίζω είναι καλό
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 πρεπει επιτελους να σταματησει αυτο το αστειο με το ξυπνημα στις 8 ανεξαρτητα τι ωρα θα κοιμηθω..
bosei Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Εγώ δεν κοιμήθηκα καν ρε παιδιά...τι λέμε. Από το Σάββατο έχω κοιμηθεί 8 ώρες. + κάνα μισαωράκι σε ένα κωλό-club-ο που με σείρανε. Μεγάλο αφεντικό μην κολλήσεις μόνο σε ένα εύρος επαναλήψεων.
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Εγώ δεν κοιμήθηκα καν ρε παιδιά...τι λέμε. Από το Σάββατο έχω κοιμηθεί 8 ώρες. + κάνα μισαωράκι σε ένα κωλό-club-ο που με σείρανε. Μεγάλο αφεντικό μην κολλήσεις μόνο σε ένα εύρος επαναλήψεων. γιατι ετσι μπος? εμενα δεν με σερνει ευτυχως κανεις και πουθενα
Big Boss Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 ε εντάξει τώρα μιλάμε στο περίπου Μια θα κάνω περισσότερα μια λιγότερα. Εξάλου τώρα θέλω να χάσω λίπος ελαχιστοποιόντας το χάσιμο μυικής οπότε καλύτερα να φορτώνω κιλα. Δοκίμασα με πιο πολλές και έπεσα αμέσως. επικλεινή εβάζα 90-95 και τώρα 70 με το ζόρι(7-8 επ) οριζόντιο 100-105 και τώρα 80 με το ζόρι
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 ε εντάξει τώρα μιλάμε στο περίπου Μια θα κάνω περισσότερα μια λιγότερα. Εξάλου τώρα θέλω να χάσω λίπος ελαχιστοποιόντας το χάσιμο μυικής οπότε καλύτερα να φορτώνω κιλα. Δοκίμασα με πιο πολλές και έπεσα αμέσως. επικλεινή εβάζα 90-95 και τώρα 70 με το ζόρι(7-8 επ) οριζόντιο 100-105 και τώρα 80 με το ζόρι καλα σε περιοδο καθαρισμου λογικο ειναι να πεσεις σε δυναμη. Μην κανεις το λαθος και δεις τι εκανες πριν και τι κανεις τωρα και πας να πιεστεις παρα πανω.
bosei Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 γιατι ετσι μπος? εμενα δεν με σερνει ευτυχως κανεις και πουθενα Πτυχιακή και 2 παρουσιάσεις μέσα σε 3 μέρες. Με έχει πάει καλά...
Big Boss Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 To ξέρω αλλά θέλω να προσπαθήσω να διατηρήσω τη δύναμη όσο γίνεται. Έχω κόψει πολύ υδατάνθρακα και δεν έχω πλέον ενέργεια.
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Πτυχιακή και 2 παρουσιάσεις μέσα σε 3 μέρες. Με έχει πάει καλά... τελεια! ειμαι κατα του ξενυχτιου γενικα σε τετοιες καταστασεις γιατι απο ενα σημειο και μετατο μυαλο χαζευει και δεν αποδιδεις To ξέρω αλλά θέλω να προσπαθήσω να διατηρήσω τη δύναμη όσο γίνεται. Έχω κόψει πολύ υδατάνθρακα και δεν έχω πλέον ενέργεια. ε δεν γινεται ειναι σαν να λες βγαζω 400€ το μηνα ενω πριν εβγαζα 600€ και θελω να συνεχισω να χαλαω 600€ το μηνα ! απλα δεν γενικα αν δεν εισαι powerlifter μην σε νοιαζουν τα νουμερα! αρκε να δουλευει αυτο που κανεις! δηλαδη τι διαφορα εχει αν σηκωσεις 100 ή 120 κιλα στο παγκο. (δεν μιλαω απο αποψη δυναμης) 1
Big Boss Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Και κάτι ακόμα στο πρόγραμμα Push να βάλω μια στήθος-μια ώμους και μετά τρικέφαλα ή πρώτα στήθος μετά ώμους και μετά τρικέφαλα? + 1 τραπεζοειδής στο τέλος ίσως? edit: push(3χ6) πάγκος οριζόντιος ανοίγματα οριζόντιο πιέσες με αλτήρες ώμους πιέσες αλτήρες επικλεινής πλάγια ανοίγματα σε smith(με ίσια τα χέρια δεν ξέρω αν λέγεται έτσι) pullover προτάσεις skullcrusher πιέσεις τρικέφαλα με ανάποδη λαβή βυθίσεις τρ 1 τραπεζια Στο δεύτερο πρόγραμμα θα έχει άλλες ασκήσεις και όχι βυθίσεις ξανά. Πολύ volume ώμους? edit 2: pull:(3χ6) άρσεις θανάτου μονόζυγο τέρμα ανοιχτά χέρια αλτήρας άρσεις ανοιχτά χέρια Lat pull down chin ups στραβόμπαρα curl σε smith για αλλαγή σφυρά cross πήχεις μπάρα πάλι το δέυτερο πρόγρμμα θα έχει άλλες ασκήσεις και λιγότερα σετ Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2015 από Big Boss
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 γιατι δεν παιζει πχ στο 1 επικλυνη ισιο pull over πισεις arnold πιεσεις με μπαρα στραβομπαρ αν θες και shrugs και τρικεφαλο βαλε βυθισεις μπαρα κλειστη λαβη 1
bosei Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Αφεντικό δοκίμασε μία φορά το καμία φορά less is more. Κάτι προγράμματα του jay cutler μου θυμίζει αυτό το κατεβατό. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Θελω να αλλαξω τη σειρα των μυικων ομαδων που δουλευω εντος εβδομαδας εως τωρα παιζω 1)ωμοι τρικεφαλα 2)στηθος δικεφαλα 3)ποδια 4)πλατη Θελω το 3 να παραμεινει ως εχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις