Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Τα μαλλιά γενικά συγκρατούν ιδρώτα και δεν τρέχει ποτάμι στο πρόσωπο. Όπως και τα φρύδια =ρ

Ε από του χρόνου τότε θα αρχίζω να τα μακραίνω για καλοκαίρι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Hell yeah!!το ειχα πει οτι πρωτη Αυγούστου θελω καλύτερα αποτελεσματα.ε λοιπόν αλλο ενα κιλο ποιο κατω.και με εμφανή διάφορα στο καθρέφτη.αυτα ειναι!!! Παω lidl να παρω το αθλητικό ρολοι.

Βαζω τον επομενο στοχο στο δεκαπενταυγουστο. :) :) :) :)

• Like 5

Get the puke bucket ready. ΑΠορώ πως ζεί αυτό το κορίτσι μετά από αυτό το barbell complex.

Απλή απόδειξη ότι οι γυναίκες μπορούν να κάνουν βάρη χωρίς να φοβούνται ότι θα αποκτήσουν όγκο και θα χάσουν τη θηλυκότητά τους. 

Η κοπελιά με τρώει λάχανο, πλάκα-πλάκα. 

Η αντοχη της κοπελιάς ειναι σε εξαιρετικά επίπεδα,αλλα κατα πασα πιθανότητα τα plates,απλα εχουν διαστασεις ολυμπιακων δίσκων,δεν ειναι 20κιλα.(κρινοντας και από την διαμετρο,μαλλον για 5 ή 10 κιλα μιλάμε,παρολα αυτά,σκυλι η τυπισσα)

• Like 1

Η αντοχη της κοπελιάς ειναι σε εξαιρετικά επίπεδα,αλλα κατα πασα πιθανότητα τα plates,απλα εχουν διαστασεις ολυμπιακων δίσκων,δεν ειναι 20κιλα.(κρινοντας και από την διαμετρο,μαλλον για 5 ή 10 κιλα μιλάμε,παρολα αυτά,σκυλι η τυπισσα)

Δύσκολα και τα καθίσματα. Η μπάρα δεν είναι κανα 15κιλο; Σε μηχάνημα έκανα μία από αυτές τις ασκήσεις, από 20-45 κιλά αλλά καμία σχέση, καθόμουν. Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά η μπάρα δεν είναι για προχώ άτομα σε γυμναστική; Άσχετα με τα κιλά. Εγώ έτσι ξέρω.

Η μπάρα είναι 20 κιλά. Εντάξει αν δεν έχεις κάνει ποτέ γυμναστική στη ζωή σου προφανώς δεν πας κατευθείαν να κάνεις με μπάρα, ακριβώς επειδή είναι 20 κιλά. Πολύ απλά δε θα μπορείς να τα σηκώσεις. Το προχώ είναι σχετικό - εγώ όταν ξεκίνησα με μπάρα θεωρώ ότι δεν ήμουν καθόλου προχώ. Και ακόμη δεν πιστεύω ότι είμαι.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά η μπάρα δεν είναι για προχώ άτομα σε γυμναστική; Άσχετα με τα κιλά. Εγώ έτσι ξέρω.

Όχι,καμια σχέση.Απλα στην συντριπτική πλειοψηφία των fitnessογυμναστηρίων,προάγεται αυτή η αποψη ως η επικρατουσα,είτε γιατί οι γυμναστες ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ και δεν μπορουν να εκτελεσουν ούτε μια βασική ασκηση σωστά,είτε γιατί η εκμαθηση της τεχνικης παιρνει καποιο χρονικό διαστημα σε σχεση με το να χρησιμοποιησεις για πρωτη φορα ενα μηχανημα!

Επίσης χρειαζεται,τουλαχιστον το πρωτο χρονικό διατημα επιβλεψη και διορθωμα της τεχνικης,πραγμα που δεν μπορει να γινει οταν εχεις εναν γυμναστη που ειτε θα πρεπει να πηγαινοερχεται σε 3 ορόφους,είτε θα πιανει συνεχως την παρλα με τα γκομενακια και τους νταγλαράδες!

• Like 2

Όχι,καμια σχέση.Απλα στην συντριπτική πλειοψηφία των fitnessογυμναστηρίων,προάγεται αυτή η αποψη ως η επικρατουσα,είτε γιατί οι γυμναστες ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ και δεν μπορουν να εκτελεσουν ούτε μια βασική ασκηση σωστά,είτε γιατί η εκμαθηση της τεχνικης παιρνει καποιο χρονικό διαστημα σε σχεση με το να χρησιμοποιησεις για πρωτη φορα ενα μηχανημα!

Επίσης χρειαζεται,τουλαχιστον το πρωτο χρονικό διατημα επιβλεψη και διορθωμα της τεχνικης,πραγμα που δεν μπορει να γινει οταν εχεις εναν γυμναστη που ειτε θα πρεπει να πηγαινοερχεται σε 3 ορόφους,είτε θα πιανει συνεχως την παρλα με τα γκομενακια και τους νταγλαράδες!

Έχω την εντύπωση ότι στα γυμναστήρια - μεταξύ άλλων - φοβούνται να πάρουν και την ευθύνη, ακριβώς επειδή η τεχνική θέλει δουλειά και μπορεί ο καθείς να κάνει του κεφαλιού του κτλ. Έχουν πιο ήσυχο το κεφάλι τους αν έχουν γενική τακτική να μην βάζουν άτομα σε ελεύθερα βάρη αν το σκεφτείς.

*Μπδγ, πολλοί από τους γυμναστές έχουν ειδικότητα σε άλλα πράγματα. Εμείς πχ. ένα φεγγάρι είχαμε έναν κολυμβητή (ήταν από αυτούς που μου είχαν πει να κάνω σκουατ σε ορθή γωνία). Οι τωρινοί δεν έχω ιδέα γιατί αποφεύγω να τους μιλάω =ρ

Οι γυμναστες πιστευω οτι επιλεγουν τα μηχανηματα για εναν αρχαριο..

Πχ δεν θα τον βαλουν να κανει πιεσεις στηθους με μπαρα σε επικλινη παγκο θα τον βαλουν στο μηχανημα που κανει την μιση δουλεια..

Γιατι αυτο; Γιατι τα ελευθερα βαρη κρυβουν πολλους τραυματισμους... Ενω τα μηχανηματα θα ανεβασει αντε και 10 κιλα.. Δεν θα μπορεσεις με την πρωτη να βγαλεις την επαναληψεις.. Με την μπαρα θα σου ερθει η στο κεφαλι ή στο στηθος.. Το ιδιο και με του αλτηρες... Αλλοι κανουν καμψεις δικεφαλλων σε μηχανημα, πιο ασφαλες απο να σαι ορθιος με την στραβομπαρα..

Σε βαζουν στα μηχανηματα και τελος

Στο βιντεο κανα 40κιλο ειναι ολο μαζι.Αρκετα καλα για γυναικα,αλλες κανουν μονο squat 40κιλα και μετα τις βλεπεις να μην μπορουν να περπατησουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...