Big Boss Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Έχω μία υποψία ότι ο maus θα σε πει για τα λάστιχα Δεν με αρέσει...πρέπει να ρίξεις ασκήσεις. Πρέπει να φύγεις από την λογική του βαράω μία φορά την βδομάδα μία ομάδα και την σκοτώνω στο volume. Εδώ έχεις να βγάλεις κι άλλη μία μέρα μέσα στην βδομάδα οπότε πρέπει να ρίξεις το volume (πρακτικά να ρίξεις τα σετ) και να μειώσεις τα σετ που πας σε failure. Όπου θες χώσε πήχεις, τραπς κτλπ... Δεν έχεις φάει την γλύκα της αυξημένης συχνότητας μου φαίνεται να κάνω δηλαδή πόσα set 4 πάγκο και 3 στα άλλα? Πάντα 4 έκανα έως τώρα
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Και επιμένεις σε 1 ομάδα/βδομάδα ? Εγώ παίζει να βάραγα ενέσεις τώρα με κανονικό split σαν αυτό που λένε πάνω τα παιδιά. Εκτός του ότι όταν τελείωνε ο κύκλος συνέχιζα οπότε κάθε βδομάδα μια μυϊκή ομάδα έβγαινε δύο φορές Έκανα βαριά προπόνηση κάθε φορά οπότε δεν είχα θέμα. Το καλό είναι ότι αναρρωνω γρήγορα
Big Boss Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 στήθος ώμοι ειναι κοντινές μυικές ομάδες στέλνεις αμέσως το αίμα από την μια στην άλλη όταν τις παίζεις μαζί ! πόδια την επόμενη μερα μόνα τους πάντα , ειναι το μισό σώμα μας τραβάνε πολύ ενεργια και δύναμη και πλάτη χέρια την επόμενη , αυτό εννοούσα εγώ ! 48ωρες αποκατάσταση από κάθε μυική ομάδα , τέλειο πρόγραμμα .. και αυτό μου ακούγεται ωραίο χέρια δισετ θα τελιώνω και γρήγορα Το θέμα είναι ότι αν κάνω τη 4 μέρα στήθος θα δουλέψω τους τρικέφαλους πάλι. Πρέπει να αφήσω τουλάχιστον μια μέρα.
Mau-Maus Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 και αυτό μου ακούγεται ωραίο χέρια δισετ θα τελιώνω και γρήγορα 20 χρόνια δοκιμασμένο , δεν το αλλάζω με τίποτα αχχααχαχαχ ψάξε να δεις πάνω σου τι δουλεύει καλυτερα φιλε , τι σε πιάνει καλύτερα ..
bosei Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 να κάνω δηλαδή πόσα set 4 πάγκο και 3 στα άλλα? Πάντα 4 έκανα έως τώρα Ναι το θέμα τώρα είναι πως αυξάνεις διπλασιάζεις την συχνότητα άρα και το volume. Δεν σου λέω να μην αυξηθεί γενικά το volume αλλά το να το διπλασιάσεις είναι άσκοπο, μιάς και με μικρότερη αύξηση θα υπάρξει πρόοδος. Το καλό είναι ότι αναρρωνω γρήγορα Αυτό έλλειπε με αυτά που κάνεις να μην αναρρώνεις και πιό γρήγορα.
Big Boss Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 έχω συνηθήσει σε διπλάσιο volume όμως,τους τελυεταίους μήνες το πήγαινα έτσι κάθε μέρα Απλώς τώρα με τα δισετ πιέσεις-ανοίγματα έχει πεθάνει ο ώμος μου. λοιπον μάλλον θα δοκιμάσω και τα δύο Θα βγάλω αύριο το πρωί 4 πρόγραμματα(2 για το καθένα) ΜεΙώνω τις ασκήσεις στο στήθος από 5 σε 4 και σε χέρια/ώμους από 4 σε 3 πλάτη μένει 5
bosei Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 έχω συνηθήσει σε διπλάσιο volume όμως,τους τελυεταίους μήνες το πήγαινα έτσι κάθε μέρα Απλώς τώρα με τα δισετ πιέσεις-ανοίγματα έχει πεθάνει ο ώμος μου. Ε τι να σου πω...κάντο έτσι όπως το θέλεις τότε.
Big Boss Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 έ ποσα να κάνω 2 σετ? Το θεωρώ αστείο μετά να κάνω μια άσκηση 1 λεπτό Να κάνω ξερω γω χέρια/ώμους 3Χ3 και στήθος 4χ4 ή πάλι είναι πολύ?
bosei Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 έ ποσα να κάνω 2 σετ? Το θεωρώ αστείο μετά να κάνω μια άσκηση 1 λεπτό Οκ...γι αυτό σου λέω κάντο όπως θες τελικά. Μην νομίζεις ότι υπο-προπονείσαι κιόλας.
margaritagr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Εγω περα απ τα προγραμματα θα λεγα να παρεις καποιες μερες οφφ για να ξεκουρασεις το πονεμενο σημειο. Καλυτερη η προληψη απο τη θεραπεια.. 1
Big Boss Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 θα κάνω μόνο πόδια αύριο και θα αφήσω τα αλλα για μερικές μέρες 1
bosei Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Το "σωστό" δηλαδή ποιο θα ήτανε? Είναι καθαρά εξατομικευμένο το σωστό. Πάντως είναι σίγουρα καλύτερο να δοκιμάσεις να κάνεις λιγότερο volume και εφόσον δουλεύει όταν υπάρξει stalling να το ανεβάσεις σιγά-σιγά παρά να αρχίσεις με ήδη ανεβασμένο volume. Δεν σου λέω ότι δεν θα δουλέψει απλά το θέμα είναι να κοιτάμε και long-term. 1
Big Boss Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 να δοκιμάσω δηλαδή να δουλέυω με 60 στις μικρές και 120 επαναλήεις στις μεγάλες συνολικά? Τόσο είναι το μέγιστο από ότι διαβάζω.
bosei Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 να δοκιμάσω δηλαδή να δουλέυω με 60 στις μικρές και 120 επαναλήεις στις μεγάλες συνολικά? Τόσο είναι το μέγιστο από ότι διαβάζω. Κοίτα, τα recomendations είναι 40-70 reps/muscle group(or movevement)/session εγώ θα στόχευα στα lower ends αρχικά και μετά θα ανέβαζα. Μην πάρεις όμως αυτές τις προτάσεις σαν ευαγγέλιο γιατί όλα έχουν να κάνουν με το context. Σε bodybuilding προπόνηση πάντως είναι πολύ εύκολο να πιάσεις αυτά τα νούμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις