Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ηδη παω 6 φορές τη εβδομάδα αλλά με έχει κουράσει στους ώμους

Εκανα στήθος-πλάτη/δκ-τρ/ωμους-ποδια και έπεσα

Στο οριζόντιο ζορίζομαι να βγάλω 80 ενώ παλιά(πριν 3-4 μήνες) έβαζα 100+

edit: Βασικά θέλω οι ώμοι να μη γίνονται μια μέρα πριν το στήθος και δικέφαλα να μην είναι μια μέρα πριν τη πλάτη

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

ηδη παω 6 φορές τη εβδομάδα αλλά με έχει κουράσει στους ώμους

Εκανα στήθος-πλάτη/δκ-τρ/ωμους-ποδια και έπεσα

Στο οριζόντιο ζορίζομαι να βγάλω 80 ενώ παλιά(πριν 3-4 μήνες) έβαζα 100+

edit: Βασικά θέλω οι ώμοι να μη γίνονται μια μέρα πριν το στήθος και δικέφαλα να μην είναι μια μέρα πριν τη πλάτη

Ωραία...κάνε push-pull-legs-off-repeat οπότε. Δεν θα έχεις αυτό το θέμα. 

Δημοσ.

Μιας και σε λιγες μερες τελειωνει η συνδρομη στο γυμναστηριο και δεν με συμφερει να ανανεωσω, ελεγα να παιξω τωρα το καλοκαιρι με το μονοζυγο και τα 2κιλα που εχω σπιτι συν να παρω κανενα λαστιχο.Αυτο που θελω να ρωτησω αν με το λαστιχο μπορεις να κανεις καλη προπονηση και τι προγραμμα θα ηταν καλυτερο να ακολουθησω μιας και τοσο καιρο εκανα και απο μια μυικη ομαδα καθε μερα, οποτε  ελεγα να το γυρισω σε upper-lower αν και δεν εχω και πολλες γνωσεις σε αυτο το ειδος προπονησης.

Δημοσ.

τραπεζοδεις και πηχεις που θα μπουν όμως?

push:

4 ασκήσεις στήθος

3 τρ

3 ώμους

+1 τραπεζια

pull:

5 πλάτη

3 δκ

+ πηχεις

πόδια+ κοιλιακούς ίσως

Πως φαίνεται αυτό? 

edit:

Στο πρόγραμμα που έκανα ως τώρα είχα 5 στήθος/πλάτη κ 4 δκ/τρ/ωμους και από ότι φαίνεται το παράκανα και τους εξουθένωσα με απότελεσμα να πέσω.

• Moderators
Δημοσ.

push:

4 ασκήσεις στήθος

3 τρ

3 ώμους

+1 τραπεζια

pull:

5 πλάτη

3 δκ

+ πηχεις

πόδια+ κοιλιακούς ίσως

Πως φαίνεται αυτό? 

γιατι δεν κανεις μυικες ομαδες να τελειωνεις? και πιο καλες προπονησεις και πιο γρηγορες

Δημοσ.

^^ Μυικές ομάδες εννοείς 1 καθε μέρα έτσι? Το έχω σκεφτεί και αυτό αλλά με μια φορά μου φαίνεται σα να μην είναι αρκετό.

edit:
Θέλω να πηγαίνω 6 πιο πολύ γιατί μου αρέσει και εκτός αυτου αφού κάθομαι που κάθομαι τουλάχιστον ας πηγαίνω στο γυμναστήριο.

Δημοσ.

Μιας και σε λιγες μερες τελειωνει η συνδρομη στο γυμναστηριο και δεν με συμφερει να ανανεωσω, ελεγα να παιξω τωρα το καλοκαιρι με το μονοζυγο και τα 2κιλα που εχω σπιτι συν να παρω κανενα λαστιχο.Αυτο που θελω να ρωτησω αν με το λαστιχο μπορεις να κανεις καλη προπονηση και τι προγραμμα θα ηταν καλυτερο να ακολουθησω μιας και τοσο καιρο εκανα και απο μια μυικη ομαδα καθε μερα, οποτε  ελεγα να το γυρισω σε upper-lower αν και δεν εχω και πολλες γνωσεις σε αυτο το ειδος προπονησης.

Έχω μία υποψία ότι ο maus θα σε πει για τα λάστιχα  :whistle:

push:

4 ασκήσεις στήθος

3 τρ

3 ώμους

+1 τραπεζια

pull:

5 πλάτη

3 δκ

+ πηχεις

πόδια+ κοιλιακούς ίσως

Πως φαίνεται αυτό? 

edit:

Στο πρόγραμμα που έκανα ως τώρα είχα 5 στήθος/πλάτη κ 4 δκ/τρ/ωμους και από ότι φαίνεται το παράκανα και τους εξουθένωσα με απότελεσμα να πέσω.

Δεν με αρέσει...πρέπει να ρίξεις ασκήσεις. Πρέπει να φύγεις από την λογική του βαράω μία φορά την βδομάδα μία ομάδα και την σκοτώνω στο volume. Εδώ έχεις να βγάλεις κι άλλη μία μέρα μέσα στην βδομάδα οπότε πρέπει να ρίξεις το volume (πρακτικά να ρίξεις τα σετ) και να μειώσεις τα σετ που πας σε failure. 

Όπου θες χώσε πήχεις, τραπς κτλπ...

γιατι δεν κανεις μυικες ομαδες να τελειωνεις? και πιο καλες προπονησεις και πιο γρηγορες

Δεν έχεις φάει την γλύκα της αυξημένης συχνότητας μου φαίνεται  :-D

Δημοσ.

στηθος-δικεφαλα,ποδια,πλατη-τρικεφαλα,ωμοι με την σειρα που στα γραφω

καλο !

η στήθος , ώμοι - πόδια - πλάτη δικέφαλα τρικέφαλα σούπερ σετ

---------------------

όντως μπος , λάστιχα με χίλια , κάνεις τα πάντα !

Δημοσ.

ποδια σαν δευτερη μυικη ομαδα εχει κουρασει το νευρικο του συστημα με τους ωμους δεν νομιζω να αποδοσει ρε.Καλα δεν ξερω και τι κιλα παιζει κτλ ισως και να του βγει

• Moderators
Δημοσ.

Όπου θες χώσε πήχεις, τραπς κτλπ...

Δεν έχεις φάει την γλύκα της αυξημένης συχνότητας μου φαίνεται  :-D

τι εννεοεις? εγω χασει τα τελευταια δυο χρονια λιγοτερο απο 50μερες προπονησεις και εχω κανει κατι διπλες και τριπλες προπονησεις :P

Δημοσ.

τι εννεοεις? εγω χασει τα τελευταια δυο χρονια λιγοτερο απο 50μερες προπονησεις και εχω κανει κατι διπλες και τριπλες προπονησεις :P

Και επιμένεις σε 1 ομάδα/βδομάδα ?

Εγώ παίζει να βάραγα ενέσεις τώρα με κανονικό split σαν αυτό που λένε πάνω τα παιδιά.

Δημοσ.

στήθος ώμοι ειναι κοντινές μυικές ομάδες στέλνεις  αμέσως το αίμα από την μια στην άλλη όταν τις παίζεις μαζί !

πόδια την επόμενη μερα μόνα τους πάντα , ειναι το μισό σώμα μας τραβάνε πολύ ενεργια και δύναμη   

και πλάτη χέρια την επόμενη , αυτό εννοούσα εγώ !

48ωρες αποκατάσταση από κάθε μυική ομάδα , τέλειο πρόγραμμα ..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...