Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

Ωραίο κολπάκι να ξανακάνετε κίτρινες τις μαυρισμένες μπανάνες!

αυτο πιανει μονο στα παιδια που δεν τρωνε μαυρες οι αλλοι απλα τις καθαριζουμε οπως ειναι :P

Δημοσ.

Όσο πιο ώριμη η μπανάνα, τόσο μεγαλύτερο γλυκαιμικό δείκτη νομίζω έχει. Άρα καλύτερα πιο πράσινη..

Έχει να προτείνει κάποιος μια τσάντα γυμναστηρίου σε αυτό το στυλ (όχι τόσο ακριβή προφανώς)?

Με ενδιαφέρει να έχει ξεχωριστό χώρο για τα παπούτσια.

post-82114-0-84736600-1434819649_thumb.jpg

Επίσης, ένα καλό μπουκάλι για νερό με καλυτπόμενο καπάκι?

• Moderators
Δημοσ.

Όσο πιο ώριμη η μπανάνα, τόσο μεγαλύτερο γλυκαιμικό δείκτη νομίζω έχει. Άρα καλύτερα πιο πράσινη..

Έχει να προτείνει κάποιος μια τσάντα γυμναστηρίου σε αυτό το στυλ (όχι τόσο ακριβή προφανώς)?

Με ενδιαφέρει να έχει ξεχωριστό χώρο για τα παπούτσια.

attachicon.giffredP.jpg

Επίσης, ένα καλό μπουκάλι για νερό με καλυτπόμενο καπάκι?

πηγαινε αντμιραλ και παρε μια

• Like 3
Δημοσ.

Παιδια εσεις που τρεχετε εχετε κανενα κολπο για τις αναπνοες? Νιωθω οτι κουραζομαι  πιο πολυ απο κακη αναπνοη παρα απο κουραση .

Ειδα κατι βιντεακια .....και ειδα οτι  πολλοι κανουν 2 μεσα 2 εξω κοφτες αναπνοες αλλα εμενα δεν με βοηθαει ... με κουραζει και περισσοτερο μπορω να πω. 

εχω κανα 2 βδομαδες που ξεκινησα τρεξιμο 3 8λεπτα  στο 7.5 .+(40 λεπτα ποδηλατο στο 5)  Δεν ειναι κατι σημαντικο και μπορει να σας φαινεται αστειο αλλα αν σκεφτω οτι ξεκινησα πριν 3 μηνες 20 κιλα  πιο χοντρος  (τωρα ειμαι 125 )  που με δυσκολια περπατουσα στο 5.5-6 νιωθω τεραστια ικανοποιηση .

Δυστυχως οταν τρεχω ακομα νιωθω τις γαμπες και τους τετρακεφαλους να καιγονται και οταν σταματαω το 8λεπτο νιωθω ενα μθρμιγιασμα στις γαμπες  αλλα πιστευω ειναι λογω κιλων. 

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια εσεις που τρεχετε εχετε κανενα κολπο για τις αναπνοες? Νιωθω οτι κουραζομαι  πιο πολυ απο κακη αναπνοη παρα απο κουραση .

Ειδα κατι βιντεακια .....και ειδα οτι  πολλοι κανουν 2 μεσα 2 εξω κοφτες αναπνοες αλλα εμενα δεν με βοηθαει ... με κουραζει και περισσοτερο μπορω να πω. 

εχω κανα 2 βδομαδες που ξεκινησα τρεξιμο 3 8λεπτα  στο 7.5 .+(40 λεπτα ποδηλατο στο 5)  Δεν ειναι κατι σημαντικο και μπορει να σας φαινεται αστειο αλλα αν σκεφτω οτι ξεκινησα πριν 3 μηνες 20 κιλα  πιο χοντρος  (τωρα ειμαι 125 )  που με δυσκολια περπατουσα στο 5.5-6 νιωθω τεραστια ικανοποιηση .

Δυστυχως οταν τρεχω ακομα νιωθω τις γαμπες και τους τετρακεφαλους να καιγονται και οταν σταματαω το 8λεπτο νιωθω ενα μθρμιγιασμα στις γαμπες  αλλα πιστευω ειναι λογω κιλων. 

σιγα σιγα θα βρεις το ρυθμο σου! αν πας συνειδητα να κανεις εισπνοη για 2 βηματα εκπνοη για 3-4 θα κουραστεις περισσοτερο.

με τον καιρο θα το βρεις απο μονος σου + οτι θα ανεβει η αντοχη σου και θα μπορεις πιο ανετα!

τωρα για το καψιμο ειναι εκτος απο κιλα και λογο κουρασης του μυ

• Like 1
Δημοσ.

Εγω στο τρεξιμο αν καθομαι και ασχολουμαι με την αναπνοη μου δε μπορω να τρεξω ουτε 10 λεπτα..Αυτο που κανω ειναι να σκεφτομαι τελειως αλλα πραγματα ωστε να μην ασχολουμαι και να αφηνω το σωμα μου να ρυθμιζει μονο του τις αναπνοες κλπ.

Καποιες φορες αφαιρουμαι τοσο πολυ που φτανω στο μισαωρο και δεν καταλαβαινω τιποτα..

Το καλυτερο για μενα παντως ειναι να τρεχεις εξω.Δε συγκρινεται με διαδρομο

• Like 1
Δημοσ.

Φθηνες τσαντες τετοιου τυπου εχει η lonsdale ( http://www.sportsdirect.com/lonsdale-barrel-bag-705013) αλλα με ξεχωριστο χωρο που να χωρανε παπιυτσια δυσκολα θα βρεις. Εγω τα βαζω σε σακουλα σουπερμαρκετ.

Επισης σε τετοιο στυλ σαν βαρελακι εχει και η body talk . Οσο για το μπουκαλι, τι ακριβως θες?

Δημοσ.

σιγα σιγα θα βρεις το ρυθμο σου! αν πας συνειδητα να κανεις εισπνοη για 2 βηματα εκπνοη για 3-4 θα κουραστεις περισσοτερο.

με τον καιρο θα το βρεις απο μονος σου + οτι θα ανεβει η αντοχη σου και θα μπορεις πιο ανετα!

τωρα για το καψιμο ειναι εκτος απο κιλα και λογο κουρασης του μυ

Και κατι αλλο . Εισπνοη απο τη μυτη και εκπνοη απο το στομα? Η παλι οπως βγαινει μεχρι να το βρω και μονος που λες? 

Τωρα για τα τετρακεφαλα ισως φταιει και το καθημερινο ποδηλατο και ''βαραινουν'' αλλα νταξ λογικο ειναι ... σιγα σιγα θα δυναμωσουν και θα συνηθισουν.

Αλλα και προπονησεις μπασκετ που εκανα για 5-6 χρονια παλι οι τετρακεφαλοι με επιαναν 

Το καλυτερο για μενα παντως ειναι να τρεχεις εξω.Δε συγκρινεται με διαδρομο

Οντως εννοειτε απλα θελω να ''ξελαφρωσω'' κανα 10 κιλο ακομα και κυριως να βρω το ρυθμο μου για το τρεξιμο και μετα θα παω εξω

• Moderators
Δημοσ.

εισπνοη και απο στομα και απο μυτη! θες οσο πιο πολυ οξυγονο μπορεις να παρεις! εκει δεν εχει να προσεχεις μην μπει τιποτα στο στομα και μικροβια και μαλακιες :P

Δημοσ.

Ξανακανω ενα update. Σας παρακολουθω ανελειπως και ετσι εδω και σχεδον 2 μηνες δοκιμασα την if.

Δειχνει να δουλευει.

post-207836-0-21801100-1434827211_thumb.jpg

Το βυζι βυζακι αλλα το παλευω.

Ξεκινησα απο πριν απο ενα και μισο σχεδον χρονο με υψος 1.74 και 98 κιλα και γυρω στο 30%βαλε λιπος . Παλιοτερα βεβαια ειχα αρκετη σχεση με τον αθλητισμο (μεχρι τα 29-30 οπου και το μ@λ@κισ@.)

Εδω ειχα κανει ενα ποστ σχετικα με την προοδο μου μεχρι περυσι.

http://www.insomnia.gr/topic/251324-das-fitness-thread/page-1352?do=findComment&comment=53451643

Ευχαριστω αλλη μια φορα για τις πολυτιμες πληροφοριες, συνεχιστε

• Like 8
Δημοσ.

ξυρισματακι οχι?

μπραβο σου παντως! πολυ καλος

χαχχαχα. κανω κανα τριμ αλλα τελυταια το αμελησα. Θα επιληφθω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...