Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι εγω με τα συμπληρωματα ειχα αντι πλασιμπο τα θεωρουσα ολα πολυ μα πολυ αδυναμα.Δουλευουν απλα οχι στον βαθμο που δουλευει η μονουδρικη.Αυτο γιατι γεμιζει το κυταρο με νερο η μονουδρικη αλλα σε κανει και σαν ανθρωπακι της πιρελι.Το καλοκαιρι πχ παντα επαιρνα kre alkalyn για να αντεχω να βγαζω κανονικα ρεπς με την διαιτα χωρις νερα μια χαρα με βοηθουσε να βγαλω την προπονα.Το θεμα με το φαγητο ειναι θεμα αποροφησης χανεις πολυ οταν τα βαζεις με φαγητο μονο με φρουτο και γιαουρτι κανει.Επισης ποτε μα ποτε αμινοξεα με πρωτεινη η φαγητο εκει και αν πετας τα λεφτα σου.Ολα αυτα θελουν αδειο στομαχι.Αν ενοεις να ψαξω να σου βρω ερευνες οχι δεν το κανω αυτο το λαθος μου ειναι παντελως αδιαφορες οι ερευνες του ιντερνετ.Κατι τετοιες ερευνες ειχα ακολουθησει καποτε και επαθα ζημια.Απο εκει και περα ο καθενας ας κανει οτι νομιζει οτι ειναι σωστο.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Η μονοϋδρικη διναζω οτι ειναι το ειδος με τις περισσοτερες ερευνες σε βαθος χρονου.

Τωρα για τα νερα δε ξερω κατα ποσο ειναι bro science...καποιοι βλεπω να τα φοβουνται, αλλοι να λενε οτι εβαλαν ενα κιλο κλπ κλπ

Επισης κατι που συζητειται ειναι τι γινεται οταν σταματησεις τη ληψη της κρεατινης , ποια ειναι η επιπτωση στην προπονηση. αν εχεις συνηθισει αν κανεις μια ασκηση με χ κιλα, θα σας σε χ-1 ξερω γω ή θα μεινεις στα ιδια απλα δε θ ανεβασεις κ αλλο;

Δλδ οκ σταματα το συμπληρωμα αλλα ο μυς εχει γυμναστει οποτε δε "ξεχναει", σωστα;

Δημοσ.

Αμα το παρεις σε διαιτα απλα δεν θα πεσεις πολυ σε επαναληψεις αν το παρεις σε κανονικη περιοδο και πιεστεις κατι θα κερδισεις.Μια χαρα ξεχναει :-D

Δημοσ.

Γιατι εγω με τα συμπληρωματα ειχα αντι πλασιμπο τα θεωρουσα ολα πολυ μα πολυ αδυναμα.Δουλευουν απλα οχι στον βαθμο που δουλευει η μονουδρικη.Αυτο γιατι γεμιζει το κυταρο με νερο η μονουδρικη αλλα σε κανει και σαν ανθρωπακι της πιρελι.Το καλοκαιρι πχ παντα επαιρνα kre alkalyn για να αντεχω να βγαζω κανονικα ρεπς με την διαιτα χωρις νερα μια χαρα με βοηθουσε να βγαλω την προπονα.Το θεμα με το φαγητο ειναι θεμα αποροφησης χανεις πολυ οταν τα βαζεις με φαγητο μονο με φρουτο και γιαουρτι κανει.Επισης ποτε μα ποτε αμινοξεα με πρωτεινη η φαγητο εκει και αν πετας τα λεφτα σου.Ολα αυτα θελουν αδειο στομαχι.Αν ενοεις να ψαξω να σου βρω ερευνες οχι δεν το κανω αυτο το λαθος μου ειναι παντελως αδιαφορες οι ερευνες του ιντερνετ.Κατι τετοιες ερευνες ειχα ακολουθησει καποτε και επαθα ζημια.Απο εκει και περα ο καθενας ας κανει οτι νομιζει οτι ειναι σωστο.

Στο bold να πω κι εγώ το foul μου. Όταν λέω δεν δουλεύουν εννοώ ότι γίνεται μικρότερο saturation και έχουν μικρότερο effect + η τιμή τους είναι 3-4 φορές πιό ακριβή. 

Μιάς και λες για την Kre Alkalyn, για όποιον θέλει να κοιτάξει: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3479057/pdf/1550-2783-9-43.pdf

Ειλικρινά απορώ (δεν ειρωνεύομαι εδώ) πως "βγάζετε νερά" ρε παιδιά. Παίρνω κρεατίνη λίγο παραπάνω από 2 χρόνια τέτοιο πράγμα δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ και ούτε το έχω διαβάσει από άλλους που δεν είναι χωμένοι στην bodybuilding κοινότητα. Εμένα πιό πολύ μου κάνει σαν μύθος που μεταδίδεται και για το σπρώξιμο διαφορετικών, υποδεέστερων μορφών κρεατίνης.

Η μονοϋδρικη διναζω οτι ειναι το ειδος με τις περισσοτερες ερευνες σε βαθος χρονου.

Τωρα για τα νερα δε ξερω κατα ποσο ειναι bro science...καποιοι βλεπω να τα φοβουνται, αλλοι να λενε οτι εβαλαν ενα κιλο κλπ κλπ

Επισης κατι που συζητειται ειναι τι γινεται οταν σταματησεις τη ληψη της κρεατινης , ποια ειναι η επιπτωση στην προπονηση. αν εχεις συνηθισει αν κανεις μια ασκηση με χ κιλα, θα σας σε χ-1 ξερω γω ή θα μεινεις στα ιδια απλα δε θ ανεβασεις κ αλλο;

Δλδ οκ σταματα το συμπληρωμα αλλα ο μυς εχει γυμναστει οποτε δε "ξεχναει", σωστα;

Ναι Μαργαρίτα. Εδώ γίνονται conferences με μόνο θέμα την κρεατίνη. Και super ασφαλής είναι στις recommended doses και ελαφρώς αποτελεσματική. Δηλαδή θα δεις μία μικρή διαφορά αλλά δεν θα κάνει παπάδες.

Εγώ ποτέ δεν έπεσα σε κιλά. Βέβαια δεν περιμένω την κρεατίνη να ανεβάζω κιλά και την κρεατίνη να πέφτω. Πάντα πρέπει να είναι στις αρχές προπόνησής μας το progressive overload.

Δημοσ.

Αρα τι νοημα εχει να παρεις ν ανεβασεις κιλα κ μετα να πεσεις;

Έχοντας στο μυαλό την αντίρρηση του Μαους αλλά επειδή είμαι περίεργος, πριν έξι μήνες πήρα μονουδρικη για 5 βδομάδες. Δεν είδα καμία διαφορά, ούτε όσο έπαιρνα ούτε όταν σταμάτησα. Ούτε σε αύξηση-μείωση όγκου ούτε σε αύξηση-μείωση επιδόσεων. Καμία απολύτως διαφορά.

Ίσως παίρνοντας σταθερά για 2 χρόνια όπως ο μπρος να γίνεται κάτι αλλά για τους δικούς μου στόχους δεν έχει θέση στο διατροφικό μου πλάνο. Μόνο πρωτεΐνη για τις μέρες που το φαγητό δεν επαρκεί and that's all.

Νομίζω ότι και σύ δεν έχει νόημα να πάρεις.

-------------------

Έτοιμοι οι χειροποίητοι δίσκοι. 14 κιλά έκαστος μου βγήκε, αυξάνοντας κατα 28 κιλά το συνολικό βάρος που στοχεύω να σηκώσω στο σκουωτ, αγγίζοντας την κατοστάρα!

• Like 1
Δημοσ.

Μηπως δεν επαιρνες αρκετη δοση ή χρειαζοσουν αλλο τυπο;

Δε θελω να παρω τωρα, παιρνω τις τελευταιες μερες το πρωι καρνιτινη με αμινοξεα για ενεργεια και τη πρωτεινη μου οοοοποτε τη θυμαμαι. Θελω ομως τη πρωτεινη να τη ξαναβαλω στανταρ μετα τις προπονησεις αλλα και οταν προκειται να χασω καποιο γευμα. Καλα αυτες τις μερες με το νοσοκομειο , ειδικα τις πρωτες , παιζει να τρωγα κ μια φορα τη μερα ξερω γω

Παντως κ εγω ειμαι περιεργη γενικα και θα θελα να τη δοκιμασω καποια στιγμη

Δημοσ.

Έχοντας στο μυαλό την αντίρρηση του Μαους αλλά επειδή είμαι περίεργος, πριν έξι μήνες πήρα μονουδρικη για 5 βδομάδες. Δεν είδα καμία διαφορά, ούτε όσο έπαιρνα ούτε όταν σταμάτησα. Ούτε σε αύξηση-μείωση όγκου ούτε σε αύξηση-μείωση επιδόσεων. Καμία απολύτως διαφορά.

Ίσως παίρνοντας σταθερά για 2 χρόνια όπως ο μπρος να γίνεται κάτι αλλά για τους δικούς μου στόχους δεν έχει θέση στο διατροφικό μου πλάνο. Μόνο πρωτεΐνη για τις μέρες που το φαγητό δεν επαρκεί and that's all.
Νομίζω ότι και σύ δεν έχει νόημα να πάρεις.
-------------------

Έτοιμοι οι χειροποίητοι δίσκοι. 14 κιλά έκαστος μου βγήκε, αυξάνοντας κατα 28 κιλά το συνολικό βάρος που στοχεύω να σηκώσω στο σκουωτ, αγγίζοντας την κατοστάρα!

Για πρώτη φορά με κάνει περίεργο που δεν κατάλαβες κάτι, έστω και από placebo. Όχι ότι πειράζει δηλαδή...υπάρχουν και οι non-respoders. Μην νομίζεις όμως...κι εγώ μετά τις πρώτες 1-2 φορές που ανέβηκα σε φάση τι παίχτηκε τώρα, τις επόμενες φορές η διαφορά στην επίδοση ήταν non-detectable. 

Δημοσ.

επαιρνα καποτε την cell mass+no xplode+monohydrate(λιγο πολυ πανω απο 20γρ συνολικα κρεατινης διαφορων ειδων δηλαδη) δικη μου σε μια περιοδο ογκου.Ειχα γινει σαν βοιδι το λοιπον φυσικος τοτε.Λοιπον τα κοβω ολα αυτα και μετα απο 10 μερες σου ορκιζομαι οτι φυγανε 9 κιλα νερα.Με βλεπανε στο τζιμ και παθαινανε σοκ σε φαση που πηγε ολος ο ογκος σου ε νερακι ηταν τους ελεγα.

Αρα τι νοημα εχει να παρεις ν ανεβασεις κιλα κ μετα να πεσεις;

γιατι στα αναβολικα τι νομιζεις οτι γινετε?Αμα δεν ξαναπαρεις εισαι καταδικασμενος να γυρισεις εκει που ησουν πριν τα παρεις  μην σου πω θα πεσεις παραπανω αν δεν κανεις σωστη αποθεραπεια.

Δημοσ.

επαιρνα καποτε την cell mass+no xplode+monohydrate(λιγο πολυ πανω απο 20γρ συνολικα κρεατινης διαφορων ειδων δηλαδη) δικη μου σε μια περιοδο ογκου.Ειχα γινει σαν βοιδι το λοιπον φυσικος τοτε.Λοιπον τα κοβω ολα αυτα και μετα απο 10 μερες σου ορκιζομαι οτι φυγανε 9 κιλα νερα.Με βλεπανε στο τζιμ και παθαινανε σοκ σε φαση που πηγε ολος ο ογκος σου ε νερακι ηταν τους ελεγα.

Ε πήρες και 4 φορές πάνω από το recommended dosage της μονουδρικής...οι άλλες έχουν μικρότερες δόσεις οπότε ακόμη παραπάνω. Υποθέτω θα έκανες κι αυτά τα πρωτόκολλα που θέλουν να παίρνεις δεν ξέρω κι εγώ πόσο απλό υδ/ακα μαζί. Ε δεν θέλει και πολύ.

Δημοσ.

Απλα σου λεω οτι εγω τα συμπληρωματα γενικα αναλογικα με το ποσο κοστιζουν στην ελλαδα τα θεωρω αδυναμα και με κραζανε μεχρι και στα μαγαζια οτι τα εχω βγαλει ολα αχρηστα.Αχρηστα δεν ηταν απλα εγω εψαχνα αυτο που εδινε το φαρμακι.Πλασιμπο ειχα βαρεσει μονο οταν πηρα πρωτεινη πρωτη φορα και μου λεει ενας φιλος ρε μαν δεν σε εχω για χαζο πρωτεινη πηρες ε εκατσα και το ψαξα και απο τοτε δεν ξαναβαρεσα.Απο την αλλη εχω δει τεραστιες διαφορες στο πως πιανει τον καθενα η καθε ουσια.Εγω με τα διεγερτικα ηθελα λουρι για να με κρατησεις σε καρεκλα αλλος δεν καταλαβαινε τιποτα.Εδω υπαρχουν ανθρωποι που δεν τους πιανουν καλα τα φαρμακα τι ψαχνεις να βρεις.Γιαυτο σου λεω οι ερευνες δεν λενε παντα την αληθεια δεν στην λεω εσενα προσωπικα καλα κανεις και τα ψαχνεις αλλα θα σου προτεινα να τα δοκιμασεις πανω σου.

Δημοσ.

γιατι στα αναβολικα τι νομιζεις οτι γινετε?Αμα δεν ξαναπαρεις εισαι καταδικασμενος να γυρισεις εκει που ησουν πριν τα παρεις  μην σου πω θα πεσεις παραπανω αν δεν κανεις σωστη αποθεραπεια.

Fun fact. Έχουν βρει ότι steroid users ακόμη και μετά από το σταμάτημα κατέχουν παραπάνω Myonuclei (περισσότερα myonuclei, περισσότερο potential για growth). Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και off να είσαι, ένα μικρό advantage το έχεις έναντι κάποιου natural, χωρίς κύκλο. 

Δημοσ.

Αυτο το χω διαβασει και εγω οτι σου ξαναγραφουν το rna κατι σαν μυικο ντι εν ει δηλαδη που προκαθοριζει μεχρι που μπορει να αναπτυχθει το μυικο σου συστημα γιατι ολοι εχουν ορια απο την φυση τους.Στην πραξη το χω δει μονο οπτικα καπως σε δυναμη με τιποτα δεν κρατας την δυναμη που εχεις μεσα στον κυκλο.Με ενα γραμαριο τεστο σηκωνεις κιλα και με νερο που λεει ο λογος

Δημοσ.

Αυτο το χω διαβασει και εγω οτι σου ξαναγραφουν το rna κατι σαν μυικο ντι εν ει δηλαδη που προκαθοριζει μεχρι που μπορει να αναπτυχθει το μυικο σου συστημα γιατι ολοι εχουν ορια απο την φυση τους.Στην πραξη το χω δει μονο οπτικα καπως σε δυναμη με τιποτα δεν κρατας την δυναμη που εχεις μεσα στον κυκλο.Με ενα γραμαριο τεστο σηκωνεις κιλα και με νερο που λεει ο λογος

Σωστός. Κοίτα και στην δύναμη έχεις πλεονέκτημα, αν σκεφτείς ότι a bigger muscle is stronger muscle. Υποθέτοντας ότι έχεις τα ίδια neurological adaptations κτλπ κτλπ.

Καλά πάντως ναι...σαν την δύναμη ενός κύκλου δεν παίζει.

Δημοσ.

Αστο ρε ειναι σαν τον μαγικο ζωμο του αστεριξ χωρις υπερβολη.Eιδικα σε μεγαλες δοσεις.Και το πουλι σου να παιζεις που λεει ο λογος θα κανεις δικεφαλο.Το νοιωθεις ακομα και στο grip.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...