Liverpool89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 ειναι και αυτο μπορει να τα εκανες στην καταλληλη στιγμη...
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 και επισης τωρα ειμαι σε περιοδο που εχω μυωσει το φαγητο και εχω αυξηση το αεροβιο. Καλα ειχα να κανω και 1βδομαδα σχεδον βαρη οποτε ημουν ξεκουραστος! 1
bosei Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Έλα μαργαρίτα. Λοιπόν, η μονουδρικη δουλεύει ενώ οι άλλες μορφές δεν δουλεύουν beyond placebo και είναι καλές στο άδειασμα τσέπης. 3
margaritagr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εσενα περιμενα ρε bos να μου πεις, θενκς. Και σε τι δοσολογικο σχημα ειναι καλυτερη; Εχω διαβασει και για φορτωμα και για δοση 5γρ/μερα
bosei Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εσενα περιμενα ρε bos να μου πεις, θενκς. Και σε τι δοσολογικο σχημα ειναι καλυτερη; Εχω διαβασει και για φορτωμα και για δοση 5γρ/μερα Δεν χρειάζεται φόρτωμα. Και με 5γρ./μέρα (μπορεί λιγότερα για σένα) να αρχίσεις μιά χαρά είναι. Απλά μέχρι να γίνει ο κορεσμός θα πρέπει να περιμένεις λίγο καιρό. Αν κάνεις φόρτωμα θα έχεις κορεσμό σε καμία βδομάδα αλλά θα σου κρατήσει και λιγότερο οπότε στο τέλος το ίδιο πράγμα είναι. 1
margaritagr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Και μια τελευταια ερωτηση.. Ο καλυτερος χρονος ληψης ποτε ειναι και πως; Εχω διαβασει οτι ειναι καλο να συνδυαζεται με καμια δεξτροζη ή χυμο ή πρωτεινη, αλλα μπξρεις να τη παρεις κ σκετη με νερο;
bosei Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Και μια τελευταια ερωτηση.. Ο καλυτερος χρονος ληψης ποτε ειναι και πως; Εχω διαβασει οτι ειναι καλο να συνδυαζεται με καμια δεξτροζη ή χυμο ή πρωτεινη, αλλα μπξρεις να τη παρεις κ σκετη με νερο; Όποτε θες μέσα στην ημέρα. Μαζί με ένα γεύμα...δεν χρειάζεται να συνδυάζεται μαζί με κάτι super συγκεκριμένο. 1
Mau-Maus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 1. μιση ωρα πριν την προπόνηση 2. μαργαρίτα μην πάρεις με την καμία ! με την καμία όμως !!! 3, προσωπικές απόψεις .. 2
manzah80 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Έλα μαργαρίτα. Λοιπόν, η μονουδρικη δουλεύει ενώ οι άλλες μορφές δεν δουλεύουν beyond placebo και είναι καλές στο άδειασμα τσέπης. Μια χαρα δουλευουν.
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 πριν ξεκινήσετε να μαλώνετε, bosei,θυμάσαι τα macros της μοσχαρίσιας σπάλας;
manzah80 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Τις εχεις δοκιμασει?Επειδη τις εχω δοκιμασει ολες σου λεω οτι δουλευουν.Εκτος και αν θεωρεις οτι βαραω και εγω πλασιμπο.Σε ερευνες το διαβασες αυτο παλι?Επισης ποτε μα ποτε δεν βαζεις πρωτεινη κρεατινη γλουταμινη οτιδηποτε σκατα τελειωνει σε ινη με φαγητο η σκετη με νερο το πρωι που ξυπνας η μαζι με καποιο σεικ πρωτεινης.
bosei Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 πριν ξεκινήσετε να μαλώνετε, bosei,θυμάσαι τα macros της μοσχαρίσιας σπάλας; Ωμή ζύγιση ανά 100γρ. αν θυμάμαι καλά 7γρ. λιπαρά και 21γρ. πρωτεΐνη. Τις εχεις δοκιμασει?Επειδη τις εχω δοκιμασει ολες σου λεω οτι δουλευουν.Εκτος και αν θεωρεις οτι βαραω και εγω πλασιμπο.Σε ερευνες το διαβασες αυτο παλι?Επισης ποτε μα ποτε δεν βαζεις πρωτεινη κρεατινη γλουταμινη οτιδηποτε σκατα τελειωνει σε ινη με φαγητο η σκετη με νερο το πρωι που ξυπνας η μαζι με καποιο σεικ πρωτεινης. Όχι Μάνο δεν τις έχω δοκιμάσει. Δεν μπορώ να καταλάβω πως λες ότι δουλεύουν απλά επειδή "δούλεψαν" σε εσένα. Γιατί πιστεύεις ότι την σκαπουλάρεις από το placebo εσύ ? Ελπίζω να βλέπεις το flaw στην τελευταία σου πρόταση ε ? Πέρα από το reasoning που υποθέτω δεν έχεις για να το δικαιολογήσεις πέρα από το ότι μία φορά κι έναν καιρό ένας που ήταν 120 κιλά με 5% λίπος μου το είπε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις