Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

και επισης τωρα ειμαι σε περιοδο που εχω μυωσει το φαγητο και εχω αυξηση το αεροβιο. Καλα ειχα να κανω και 1βδομαδα σχεδον βαρη οποτε ημουν ξεκουραστος!

• Like 1
Δημοσ.

Έλα μαργαρίτα. Λοιπόν, η μονουδρικη δουλεύει ενώ οι άλλες μορφές δεν δουλεύουν beyond placebo και είναι καλές στο άδειασμα τσέπης.

• Like 3
Δημοσ.

Εσενα περιμενα ρε bos να μου πεις, θενκς. Και σε τι δοσολογικο σχημα ειναι καλυτερη; Εχω διαβασει και για φορτωμα και για δοση 5γρ/μερα

Δημοσ.

Εσενα περιμενα ρε bos να μου πεις, θενκς. Και σε τι δοσολογικο σχημα ειναι καλυτερη; Εχω διαβασει και για φορτωμα και για δοση 5γρ/μερα

Δεν χρειάζεται φόρτωμα. Και με 5γρ./μέρα (μπορεί λιγότερα για σένα) να αρχίσεις μιά χαρά είναι. Απλά μέχρι να γίνει ο κορεσμός θα πρέπει να περιμένεις λίγο καιρό. Αν κάνεις φόρτωμα θα έχεις κορεσμό σε καμία βδομάδα αλλά θα σου κρατήσει και λιγότερο οπότε στο τέλος το ίδιο πράγμα είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Και μια τελευταια ερωτηση.. Ο καλυτερος χρονος ληψης ποτε ειναι και πως; Εχω διαβασει οτι ειναι καλο να συνδυαζεται με καμια δεξτροζη ή χυμο ή πρωτεινη, αλλα μπξρεις να τη παρεις κ σκετη με νερο;

Δημοσ.

Και μια τελευταια ερωτηση.. Ο καλυτερος χρονος ληψης ποτε ειναι και πως; Εχω διαβασει οτι ειναι καλο να συνδυαζεται με καμια δεξτροζη ή χυμο ή πρωτεινη, αλλα μπξρεις να τη παρεις κ σκετη με νερο;

Όποτε θες μέσα στην ημέρα. Μαζί με ένα γεύμα...δεν χρειάζεται να συνδυάζεται μαζί με κάτι super συγκεκριμένο.

• Like 1
Δημοσ.

1. μιση ωρα πριν την προπόνηση

2. μαργαρίτα μην πάρεις με την καμία ! με την καμία όμως !!! 

3, προσωπικές απόψεις ..

• Like 2
Δημοσ.

Έλα μαργαρίτα. Λοιπόν, η μονουδρικη δουλεύει ενώ οι άλλες μορφές δεν δουλεύουν beyond placebo και είναι καλές στο άδειασμα τσέπης.

Μια χαρα δουλευουν.

Δημοσ.

Τις εχεις δοκιμασει?Επειδη τις εχω δοκιμασει ολες σου λεω οτι δουλευουν.Εκτος και αν θεωρεις οτι βαραω και εγω πλασιμπο.Σε ερευνες το διαβασες αυτο παλι?Επισης ποτε μα ποτε δεν βαζεις πρωτεινη κρεατινη γλουταμινη οτιδηποτε σκατα τελειωνει σε ινη με φαγητο η σκετη με νερο το πρωι που ξυπνας  η μαζι με καποιο σεικ πρωτεινης.

Δημοσ.

πριν ξεκινήσετε να μαλώνετε, bosei,θυμάσαι τα macros της μοσχαρίσιας σπάλας; 

Ωμή ζύγιση ανά 100γρ. αν θυμάμαι καλά 7γρ. λιπαρά και 21γρ. πρωτεΐνη. 

Τις εχεις δοκιμασει?Επειδη τις εχω δοκιμασει ολες σου λεω οτι δουλευουν.Εκτος και αν θεωρεις οτι βαραω και εγω πλασιμπο.Σε ερευνες το διαβασες αυτο παλι?Επισης ποτε μα ποτε δεν βαζεις πρωτεινη κρεατινη γλουταμινη οτιδηποτε σκατα τελειωνει σε ινη με φαγητο η σκετη με νερο το πρωι που ξυπνας  η μαζι με καποιο σεικ πρωτεινης.

Όχι Μάνο δεν τις έχω δοκιμάσει. Δεν μπορώ να καταλάβω πως λες ότι δουλεύουν απλά επειδή "δούλεψαν" σε εσένα. Γιατί πιστεύεις ότι την σκαπουλάρεις από το placebo εσύ ? 

Ελπίζω να βλέπεις το flaw στην τελευταία σου πρόταση ε ? Πέρα από το reasoning που υποθέτω δεν έχεις για να το δικαιολογήσεις πέρα από το ότι μία φορά κι έναν καιρό ένας που ήταν 120 κιλά με 5% λίπος μου το είπε.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...