yannis27gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δεν κατάλαβα. Λες να πάω σε κανονική κωπηλατική με μπάρα ή να κάνω κωπηλατική με μπάρα αλλά με ένα χέρι ? Αν λες το πρώτο τότε, προτιμώ 100 φορές τον αλτήρα γιατί κάνοντας μπάρα είναι αρκετά taxing για την μέση μετά απ' ό,τι κάνω. Αν λες το πρώτο, δεν παίζει Που διάβασες πάλι αυτό τον όρο; Πιο πολύ ταιριάζει για να περιγράψει το χρέος παρά το ζόρισμα που τρώει η μέση με την κωπηλατική με μπάρα - γι αυτό και γω επίσης τη σταμάτησα. Πάντως από τους 9 μαθητές που είχα φέτος στην proficiency, κανένας δε θα τον ήξερε. Αυτή που λέει ο Μάους είναι πολύ ωραία άσκηση αλλά εσύ σαν powerliftεράς που είσαι λογικό να την σνομπάρεις 2
bosei Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Που διάβασες πάλι αυτό τον όρο; Πιο πολύ ταιριάζει για να περιγράψει το χρέος παρά το ζόρισμα που τρώει η μέση με την κωπηλατική με μπάρα - γι αυτό και γω επίσης τη σταμάτησα. Πάντως από τους 9 μαθητές που είχα φέτος στην proficiency, κανένας δε θα τον ήξερε. Αυτή που λέει ο Μάους είναι πολύ ωραία άσκηση αλλά εσύ σαν powerliftεράς που είσαι λογικό να την σνομπάρεις Τι να σε πω ρε Γιάννη, αφού έτσι περιγράφεται, το λέω. Εντωμεταξύ και από κοντά τα ίδια κάνω. Μιλάω ξέρω γω με κάτι φυσιοθεραπευτές και κάθε μου πρόταση έχει κι ένα αγγλικό. Απογοητεύομαι όταν γυρνάνε το κεφάλι τους σαν τα σκυλιά . Γιατί άντε να εξηγήσεις ολόκληρο concept ξέρω γω για κάτι που δεν ξέρεις την ορολογία στα ελληνικά. Αυτή που λέει ο Μάους είναι πολύ ωραία άσκηση αλλά εσύ σαν powerliftεράς που είσαι λογικό να την σνομπάρεις My point. Γι αυτό είπα πως για μένα δεν κάνει. 1
Liverpool89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δεν γραφεται κανενα 4ημερο upper lower.. να τουμπανιασω κι εγω....
bosei Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δεν γραφεται κανενα 4ημερο upper lower.. να τουμπανιασω κι εγω.... Ναι. 1: squat, deadlift, squat accessory 2: bench press και 1-2 ασκήσεις για κάθε μυϊκή ομάδα repeat Να μοιραστώ μαζί σας ένα γαμάτο tweet ενός που ακολουθώ. "Got bored last night, so I decided to make a new training program...can't wait to beast out on this" Γελάω με το δικό μου που του έχω βάλει κάτι τέτοια. 3
margaritagr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Η ασκηση που λεει ο maus μετραει πολυ την εχω κανει και εγω. Εχω τωρα ενα compact προγραμμα για οκο το σωμα με σκοπο να βγαινει γρηγορα λογω εξεταστικης. Για πλατη τωρα παιζω μονοζυγο και κωπηλαικη στη τροχαλια Εχω επιστρεψει απο καιρο στις καμψεις (γυναικειες) και στο προγραμματακι αυτο τωρα για τρικεφαλα εχω βυθισεις στο διζυγο (υποβοηθουμενες) οι οποιες μ αρεσουν πολυ. Επισης οι κοιλιακοι μου καιγονται απειρα με αντιστροφες καμψεις 2
yannis27gr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Τι είναι οι γυναικείες κάμψεις; Με τα γονατα να ακουμπάνε; Επίσης, μονόζυγο κάνεις pull up όχι chin up, σωστά; Για κοιλιακούς, ένα βίντεο με kettlebell που ανέβασα πριν μερικές σελίδες είναι πολύ πολύ καλό. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ναι Γιάννη αυτές είναι οι γυναικείες
Mau-Maus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 και οι Gay τι κανουν δηλαδη , κατι ενδιαμεσο ? εμένα πάντως αυτες οι γυναικείες κάμψεις μ αρέσουν 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Στήθος επικλυνη αλτηρες τελευταίο σετ 8χ40 κιλά Τώρα πάγκο ίσιο είμαι στις 6 με 90κιλά εύκολα Πάω για τα 100 στο επόμενο σετ. Περίεργα πράγματα 100 5 110 3 115 2 Τερας έγινα 3
Liverpool89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ολο καθομαι να κανω καινουργιο προγραμμα φτανω μεχρι την τριτη μερα και το σβηνω... Εγω ελοψα το.φαγητο ειδα διαφορα στο σωμα, αλλα σε μερικες επεσα σε δυναμη τωρα ή το φαγητο φταιει ή τα swing που μετα απο αυτα νιωθω λες και με χουν σφιξει με ζωνη ολο το σωμα Στήθος επικλυνη αλτηρες τελευταίο σετ 8χ40 κιλά Τώρα πάγκο ίσιο είμαι στις 6 με 90κιλά εύκολα Πάω για τα 100 στο επόμενο σετ. Περίεργα πράγματα 100 5 110 3 115 2 Τερας έγινα Αυτες οι προπονησεις γαμανε... δινεις δινεις κι λες τι γινεται ρε πουστη μου
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Το φαγητό κατά κύριο λογο Λιβε σκέψου ότι όλο το χρόνο δεν είχα κάνει πάνω από 70 κιλά πάγκο Μαξ 60 πήγαινα 1
margaritagr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Χαχα maus απ αυτες τις καμψεις απεχω πολυ Pull up Γιαννη ναι, και τωρα θ ανεβασω κιλα (κατεβασω για την ακριβεια, οπως πανε στο μηχανημα)
Liverpool89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Το φαγητό κατά κύριο λογο Λιβε σκέψου ότι όλο το χρόνο δεν είχα κάνει πάνω από 70 κιλά πάγκο Μαξ 60 πήγαινα Εσυ ανεβασες ενω εδωσες κι φαγητο, αλλα πηρες γαματα κιλα... Ε θα κανω υπομονη ακομα ενα μηνα να δω.. Οποτε κανω upper lower το σωμα μου ανταποκρινεται πιο καλα, τωρα το κοψα, γυρισα σε Α Β και το κανω εδω κι ενα μηνα και σχεδον...
margaritagr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ααα θελω να μου λυσετε μια απορια... Οι διαφορετικες μορφες κρεατινης πχ νιτρικη, μονουδρικη κλπ τι διαφορες εχουν μεταξυ τους, δεν εχω καταλαβει
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εσυ ανεβασες ενω εδωσες κι φαγητο, αλλα πηρες γαματα κιλα... Ε θα κανω υπομονη ακομα ενα μηνα να δω.. Οποτε κανω upper lower το σωμα μου ανταποκρινεται πιο καλα, τωρα το κοψα, γυρισα σε Α Β και το κανω εδω κι ενα μηνα και σχεδον... Ολο το χειμωνα που ετρωγα εκανα δισετ 20αρια με λιγα κιλα. Ειχα να φοτωσω κιλα πανω απο χρονο
Προτεινόμενες αναρτήσεις