bosei Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ε λογικά δεν παίζει να την κάνω. Κοίτα, λογικά σε 2-3 βδομάδες θα πιάσω τα 45άρια για 5 reps αρχικά. Όταν φτάσω να τα παίζω για καμιά 10άρα έχω καιρό να το σκεφτώ.
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 καλα δεν εχει και διαφορα με τον αλτηρα. και μετα παιζει και η αλλη που ειναι με διπλη λαβη
bosei Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 καλα δεν εχει και διαφορα με τον αλτηρα. και μετα παιζει και η αλλη που ειναι με διπλη λαβη Ούτε αυτή με αρέσει σε σχέση με αλτήρα. Α βασικά τώρα θυμήθηκα μία άλλη αγαπημένη μου.
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 τροχαλια σχοινι πανω? Σαν αυτη που εκανα εγω
bosei Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 τροχαλια σχοινι πανω? Σαν αυτη που εκανα εγω Αυτή είναι άλλη φάση ρε. Πέρα από το ότι δεν συμπαθώ και πολύ τα μηχανήματα . Αν με δεις στο gym σε 10 τμ χώρο κινούμαι...squat rack, πάγκος, πίσω από το squat rack και 2 μέτρα πιό κει για το dumbbell rack.
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 καλα και εγω οσο μπορω τα αποφευγω αλλα ειναι καλη ασκηση. Και οι 3 που σου ειπα ειναι καλες
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 ελα μπος εδω εισαι Ανάστροφη κωπηλατική πριν πει κανείς οτι είναι εύκολη να ενημερώσω οτι την κάνουν οι μεγαλύτεροι bb και επίσης αν την κάνεις σωστά δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο να φορτώσεις βάρος , φτάνει να μην κλεβεις και απομονώνεις μόνο δικέφαλα ! 1
bosei Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 ελα μπος εδω εισαι Ανάστροφη κωπηλατική Ρε συ εδώ αν κάνω με bodyweight δεν θα σταματάω. Θέλω να παίζω 5-10 οπότε χρειάζεται έξτρα βάρος. Που θα το βάλω εδώ ? Την βρήκα όμως την λύση πιό πάνω με την ξάπλα κωπηλατική με αλτήρες.
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ρε συ εδώ αν κάνω με bodyweight δεν θα σταματάω. καλα , παιξε πλάτη και οχι δικέφαλα και θα δεις πως σταματάς μετα από λίγες επαναλήψεις .. οπως και να χει ειναι γαματη ασκηση για πλατη , πιάνει διαφορετικά απ οτι η κανονική κωπηλατική να την κάνετε ..
bosei Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 καλα , παιξε πλάτη και οχι δικέφαλα και θα δεις πως σταματάς μετα από λίγες επαναλήψεις .. οπως και να χει ειναι γαματη ασκηση για πλατη , πιάνει διαφορετικά απ οτι η κανονική κωπηλατική να την κάνετε .. Και πάλι ρε συ...πιστεύεις δεν κάνω πάνω από 10 reps ? Εκτός κι αν λες να κάνω 4-5 sec αρνητική και λοιπές bodybuilding τεχνικές που μειώνουν τα κιλά. Αν λες έτσι τότε δεν κάνει για μένα. κατά τ' άλλα σαν εισαγωγική άσκηση πριν την κωπηλατική με μπάρα είναι πολύ καλή άσκηση. 1
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 τι κόλλημα ειναι αυτό να μετράτε τις επαναλήψεις ! εγω κανω καμιά 20αρα στο περίπου σε καθε σετ ! μετά τις πρώτες 10 που βγαίνουν γρήγορα οι επόμενες με πιάνουν πολύ συν οτι με κάνουν τούμπανο στην πλάτη ! επισης ειναι άσκηση που δεν τραυματίζεσαι ποτέ ..
bosei Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 τι κόλλημα ειναι αυτό να μετράτε τις επαναλήψεις ! εγω κανω καμιά 20αρα στο περίπου σε καθε σετ ! μετά τις πρώτες 10 που βγαίνουν γρήγορα οι επόμενες με πιάνουν πολύ συν οτι με κάνουν τούμπανο στην πλάτη ! επισης ειναι άσκηση που δεν τραυματίζεσαι ποτέ .. Χαχα θυμάμαι και πριν κανά 2χρονο που απορούσες που γράφαμε με τον Dakon τις προπόνες μας σε τετράδια. Ο Φώτης μας είπε παλαιολιθικούς τότε και να γράφουμε στο κινητό. Εγώ το κάνω τώρα εδώ και κανά 4μηνο. Σοβαρά τώρα. Πως θα προσπαθήσεις να κάνεις παραπάνω από την προηγούμενη φορά όταν δεν ξέρεις τι έκανες πριν ?
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Χαχα θυμάμαι και πριν κανά 2χρονο που απορούσες που γράφαμε με τον Dakon τις προπόνες μας σε τετράδια. Ο Φώτης μας είπε παλαιολιθικούς τότε και να γράφουμε στο κινητό. Εγώ το κάνω τώρα εδώ και κανά 4μηνο. Σοβαρά τώρα. Πως θα προσπαθήσεις να κάνεις παραπάνω από την προηγούμενη φορά όταν δεν ξέρεις τι έκανες πριν ? ποτε δεν σημειωνα στα βαρη. Στο τρεξιμο το κανω. ΤΟ θεμα ειναι οτι ακους το σωμα σου. Δηλαδη σημερα μπορει να ξυπνησες καλα, να γαμησες καλα και να σαι μεσα στην καυλα και να κανεις τουμπανη προπονηση αυτο δεν σημαινει οτι και η αυριανη θα ειναι το ιδιο καλη γιατι μπορει για 1002 λογους να μην αποδωσεις οπως χτες. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι το σωμα σου δεν θα δουλεψει. Και να το πω με νουμερα μπορει σημερα να εισαι για 100κιλα παγκο μαξ και αυριο για 80. Το οτι σηκωσες χτες 100 δεν σημαινει οτι μπορεις και σημερα.
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Σοβαρά τώρα. Πως θα προσπαθήσεις να κάνεις παραπάνω από την προηγούμενη φορά όταν δεν ξέρεις τι έκανες πριν ? ξέρεις ποτε θα πας μπροστά ? όταν δεν σε νοιάζει αν κάνεις μια επανάληψη περισσότερη η μια λιγότερη αλλα σε νοιάζει να φτάνεις μέχρι τέρμα στην προπόνηση ! οκ τσέκαρε , αλλα τσέκαρε μια - δυο φορές τον μηνα ξέρω γω οχι σε κάθε προπόνηση! αν κάνεις αυτο που σου λέω θα ανέβεις στα νούμερα χωρις να το καταλάβεις φιλε .. 1
bosei Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 ποτε δεν σημειωνα στα βαρη. Στο τρεξιμο το κανω. ΤΟ θεμα ειναι οτι ακους το σωμα σου. Δηλαδη σημερα μπορει να ξυπνησες καλα, να γαμησες καλα και να σαι μεσα στην καυλα και να κανεις τουμπανη προπονηση αυτο δεν σημαινει οτι και η αυριανη θα ειναι το ιδιο καλη γιατι μπορει για 1002 λογους να μην αποδωσεις οπως χτες. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι το σωμα σου δεν θα δουλεψει. Και να το πω με νουμερα μπορει σημερα να εισαι για 100κιλα παγκο μαξ και αυριο για 80. Το οτι σηκωσες χτες 100 δεν σημαινει οτι μπορεις και σημερα. Υπάρχει τέτοιο approach στα βάρη. Autoregulation λέγεται και η πιό διαδεδομένη του μορφή είναι αυτή του Mike Tuchscherer. Τώρα να μπούμε σε συζήτηση κλασική (percentage based) vs autoregulated training μάλλον θα φάμε 5 σελίδες και θα πετάω τους όρους που δεν καταλαβαίνετε ξέρεις ποτε θα πας μπροστά ? όταν δεν σε νοιάζει αν κάνεις μια επανάληψη περισσότερη η μια λιγότερη αλλα σε νοιάζει να φτάνεις μέχρι τέρμα στην προπόνηση ! οκ τσέκαρε , αλλα τσέκαρε μια - δυο φορές τον μηνα ξέρω γω οχι σε κάθε προπόνηση! αν κάνεις αυτο που σου λέω θα ανέβεις στα νούμερα χωρις να το καταλάβεις φιλε .. Μα το να προσπαθείς να κάνεις κάτι παραπάνω από πριν είναι guarranteed ότι πας στο τέρμα. Μιλάω για ασκησούλες με μικρό impact τύπου δικεφαλο-τρικεφαλό-ωμο-πλάτη. Δεν λέω για squat-bench-deadlift γιατί αν φτάνω στο τέρμα κάθε φορά ζήτω το έθνος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις