margaritagr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Χαχα οχι δα!γενικα αναφερομαι επειδη γραφει πολλους ξενους ορους. Εγω δν εχω προφισιενσι 1
Fotis13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Χαχα οχι δα!γενικα αναφερομαι επειδη γραφει πολλους ξενους ορους. Εγω δν εχω προφισιενσι Εσυ εισαι ατομο δεν χρειαζεσαι proficiency !
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Για τα ποστς του bos θες τουλαχιστον lower! Μπαααα εγώ έχω lower άλλα δεν καταλαβαίνω χριστό Μαους μιας μερα φαγητο και θα το πεταξεις;;; λιβε μαζί σου , και μένα δεν μ αρέσει να πετάω φαγητό μιας και πολύς κόσμος δεν εχει -κυριολεκτικά- να φάει , γι αυτο φροντίζω οταν μαγειρεύω να φτιάχνω όσο τρώω,επειδή και εγώ οπως ο Φώτης δεν μπορώ να φάω δεύτερης μέρας με τίποτα ! στην προκειμένη δεν το πέταξα το έκοψα κομματάκια το έβαλα ψυγείο και θα τρώει η σκυλίτσα μου 3 μερες , το ξεφτιλίζει το κοτόπουλο ειναι το μόνο κρέας που κάνει να τρώει ! Oυτε καν ,οι βραζιλιανες χορευτριες το εχουν και γενικα εχουν τα καλυτερα γυναικεια κωλακια σωματα (μιλαμε για sexy /pole dancers οχι μπαλαρινες ετσι ) Διορθώνω και προσυπογράφω Πάρτε και bonus μια - δυο ωραίες οικογενειακές φωτογραφίες μόλις τώρα 7
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 λιβε μαζί σου , και μένα δεν μ αρέσει να πετάω φαγητό μιας και πολύς κόσμος δεν εχει -κυριολεκτικά- να φάει , γι αυτο φροντίζω οταν μαγειρεύω να φτιάχνω όσο τρώω,επειδή και εγώ οπως ο Φώτης δεν μπορώ να φάω δεύτερης μέρας με τίποτα ! στην προκειμένη δεν το πέταξα το έκοψα κομματάκια το έβαλα ψυγείο και θα τρώει η σκυλίτσα μου 3 μερες , το ξεφτιλίζει το κοτόπουλο ειναι το μόνο κρέας που κάνει να τρώει ! γουφ! γουφ! 1
margaritagr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Εν τω μεταξυ περναω μια φαση ζορικη γτ ειναι ο μπαμπας μου νοσοκομειο μ εγκεφαλικο (ευτυχως ελαφρυ, ειναι οκ) εχω κ την εξεταστικη κ τα χω φτυσει. Αγορασα καρνιτινη να πινω το πρωι σαν βοηθημα ενεργειας & καθε μερα πινω και καφε αλλιως δε βγαινει. Παντως και τωρα το βλεπω οτι η γυμναστικη ειναι και μπιπ τις ψυχοθεραπειες. Και τζαμπα κιολας....προχτες ετρεξα λιγο στη παραλια και καθαρισε το μυαλο μου. 4
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Περαστικά του μαργαριτονι εύχομαι όλα να πάνε καλά. 2
bosei Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Παιδιά εγώ ούτε lower δεν έχω. Ένα isles έχω που χρειαζόμουν όμως. Απλά σχεδον ό,τι διαβάζω είναι στα αγγλικά οπότε έτσι βγαίνουν. Φώτη λέω loophole επειδή δεν είναι συνηθισμένο αυτό, πρέπει να σου κάτσει καλά για να γίνει ό,τι λες. * ielts Γαμω ο auto correction
Fotis13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Εν τω μεταξυ περναω μια φαση ζορικη γτ ειναι ο μπαμπας μου νοσοκομειο μ εγκεφαλικο (ευτυχως ελαφρυ, ειναι οκ) εχω κ την εξεταστικη κ τα χω φτυσει. Αγορασα καρνιτινη να πινω το πρωι σαν βοηθημα ενεργειας & καθε μερα πινω και καφε αλλιως δε βγαινει. Παντως και τωρα το βλεπω οτι η γυμναστικη ειναι και μπιπ τις ψυχοθεραπειες. Και τζαμπα κιολας....προχτες ετρεξα λιγο στη παραλια και καθαρισε το μυαλο μου. Περαστικα Μαργαριτονι Σιδερενιος ο μπαμπας σου . Παιδιά εγώ ούτε lower δεν έχω. Ένα isles έχω που χρειαζόμουν όμως. Απλά σχεδον ό,τι διαβάζω είναι στα αγγλικά οπότε έτσι βγαίνουν. Φώτη λέω loophole επειδή δεν είναι συνηθισμένο αυτό, πρέπει να σου κάτσει καλά για να γίνει ό,τι λες. * ielts Γαμω ο auto correction Τι να μου κατσει ρε συ ,συνηθως τρωω εξω ,2-3 φορες την βδομαδα το μεσημερι στους δικους μου , αλλοτε μου μαγειρευουν αλλες . Το σιγουρο ειναι οτι δεν μαγειρευω εγω ποτε και να ηθελα δεν ξερω και δεν ενδιαφερομαι να μαθω και δεν τρωω δευτερης μερας φαγητα ! 2
yannis27gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Για τα ποστς του bos θες τουλαχιστον lower! Είναι εξειδικευμένη ορολογία. Εγώ είμαι καθηγητής αγγλικών και πάλι δεν καταλαβαίνω τι λέει Μάους, ωραία βοτσαλάκια στην παραλία που πας ---------------- Δεν είναι το κρέας αυτό καθ' αυτό προβληματικό, είναι κάτι τέτοιες μαλακίες που κάνουν για να αυξήσουν την κερδοφορία τους! Υ.Γ. Θα ψιλοσιχαθήτε με το βίντεο, το ανοίγετε με δική σας ευθύνη. 2
bosei Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Πριν κανά μισάωρο που ήμουν gym, κάνω ελαφριές άρσεις (147,5) για 8 μονές. Κάπου στην 6η rep έρχονται δύο γυμνάστριες, μία bitch και μία normal. Μου λέει η bitch να μην κοπανάω τα κιλά αλλά επειδή είχα κάπου 10 sec να μπω στο σετ, έκανα ενώ μίλαγε και ξεχάστηκα να κατεβάσω σιγά (κλάιν λίγα ήταν οπότε δεν είχα θέμα). Έλα που εγώ νόμιζα ότι τα άφησα σιγά και της κάνω "καλύτερα ?" η άλλη γυμνάστρια ξεκαρδίστηκε και η bitch έφυγε ξινισμένη. Μετά συνειδητοποίησα ότι νόμιζε ότι την καυλάντιζα και γέλαγα κι εγώ μόνος μου. In other news, η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι το gym έχει αλτήρα μέχρι 45 κιλά κι εσύ κάνεις τώρα με 42,5
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ε ντάξει. Μετά παίρνεις τη μπάρα φορτώνεις κιλά και την κάνεις έτσι. Ένα ένα τς χέρια και καθάρισες. Μου λέγε αυτος που έχει το γυμναστήριο ότι τον αλτηρα τα 55κιλά τον πλήρωσε 400€
bosei Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ε ντάξει. Μετά παίρνεις τη μπάρα φορτώνεις κιλά και την κάνεις έτσι. Ένα ένα τς χέρια και καθάρισες. Μου λέγε αυτος που έχει το γυμναστήριο ότι τον αλτηρα τα 55κιλά τον πλήρωσε 400€ Δεν κατάλαβα. Λες να πάω σε κανονική κωπηλατική με μπάρα ή να κάνω κωπηλατική με μπάρα αλλά με ένα χέρι ? Αν λες το πρώτο τότε, προτιμώ 100 φορές τον αλτήρα γιατί κάνοντας μπάρα είναι αρκετά taxing για την μέση μετά απ' ό,τι κάνω. Αν λες το πρώτο, δεν παίζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις