Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή αν το ανεβάσω διπλά θα φάω κράξιμο απο τους περίεργους ας ανεβάσω εδώ το δημιούργημα μου :)

:-D

xpZsd.gif

in other news

Το εβαλα και στο διπλα νημα..... το βαζω και εδω,για οποιον ασχολειται με πολεμικες τεχνες και  για οποιον θελει να δει Boyka απο κοντα..... :P

11428081_849179441839406_548302093082325

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Τι ειναι αυτο ρε κοτοπουλο με πατατες ?

Ναι ολόκληρο κοτόπουλο 2 κιλά είναι απλά είναι πολύ μεγάλο το ταψί και φαίνεται μικρό!! Το μισό και κάτι παραπάνω έφυγε χθες το υπόλοιπο σήμερα θα το καθαρίσει η Νταιζη σαν αυγό!!

Εντωμεταξύ Φώτη τα Ρώσοιδακια δεν υπάρχουν, είναι ομάδα βόλεϊ και έχουν έρθει για προετοιμασία η κάτι τέτοιο, θα τα βγάλω φώτο να τα δεις, ετοιμάσου για αναρρίχηση χαχα!!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχουν, θεοσφιχτα όλα τα κωλιά!!

Σπεκτ ψήσου έλα και συ!! Σκαρφαλώνει ο Φώτης μας ανοίγει και ανεβαίνουμε σαν κύριοι μετά εμείς χαχα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Μ@λ@κες, δεν παλεύεστε λέμε, σας βάρεσε η ζέστη κατακούτελα!

Ο Maus ονειρευετε στριγκακια. Με το δίκιο του κιόλας τόσα ρωσιδακια έχει δίπλα του.

• Moderators
Δημοσ.

Εκτός ότι είμαι αλλού αυτή τη περίοδο Ποιος σου είπε ότι έχω ανάγκη το Φώτη να μου ανοίξει; :-P

Δημοσ.

Ναι ολόκληρο κοτόπουλο 2 κιλά είναι απλά είναι πολύ μεγάλο το ταψί και φαίνεται μικρό!! Το μισό και κάτι παραπάνω έφυγε χθες το υπόλοιπο σήμερα θα το καθαρίσει η Νταιζη σαν αυγό!!

Εντωμεταξύ Φώτη τα Ρώσοιδακια δεν υπάρχουν, είναι ομάδα βόλεϊ και έχουν έρθει για προετοιμασία η κάτι τέτοιο, θα τα βγάλω φώτο να τα δεις, ετοιμάσου για αναρρίχηση χαχα!!

Σκς ρε μλκ  μην μου δειξεις φωτο ,απλα μην μου δειξεις  θα σκασω απο εκει  σε dt 

Βολει. Οι καλύτεροι κωλοι

Oυτε καν ,οι χορευτριες το εχουν και γενικα  εχουν τα καλυτερα γυναικεια σωματα (μιλαμε για sexy /pole dancers οχι μπαλαρινες ετσι )

Μαους μιας μερα φαγητο και θα το πεταξεις;;;

Δεν εχω φαει ποτε στην ζωη μου φαγητο δευτερης μερας  ,κυριολεκτω δεν ξερω δεν μου καθεται καλα .

• Like 1
Δημοσ.

Φώτη πρεπει να έχεις βρει το μεγαλύτερο loophole που υπάρχει στον κόσμο και την βγάζεις έτσι. Μια δεν μαγειρεύεις, μια δεν τρως δεύτερης μέρας πιάτα...δεν εξηγείται αλλιώς.

• Like 1
Δημοσ.

Φώτη πρεπει να έχεις βρει το μεγαλύτερο loophole που υπάρχει στον κόσμο και την βγάζεις έτσι. Μια δεν μαγειρεύεις, μια δεν τρως δεύτερης μέρας πιάτα...δεν εξηγείται αλλιώς.

ti einai to loophole  δηλαδη ?

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

εγω σημερα πηγα ψιλο ορεξατος προπονηση και ειπα να κανω δυο τρεις ασκησεις δικεφαλο και λιγο πλατη

Δικεφαλο εκανα

12χ15κ

10χ17κ

8χ20κ

Σφυρια

12χ22κ

8χ25κ

6χ30κ

4χ34κ

και πλατη εκανα μια δυο ασκησεις που βαριεμαι να γραψω και αρσεις

8χ90κ

6χ110κ

3χ130κ

:D

Δημοσ.

Για τα ποστς του bos θες τουλαχιστον lower! :P

Εχω proficiency  ρε μαργαριτονι μας, μην με ξεφτυλιζεις...Προφανως  ξερω  τι ειναι το loophole στην περιπτωση μου εχω απορια που κολαει !

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...