Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

aG9RWdX_700b.jpg

Εγω μια χαρα γυμνασμενα τα βλεπω τα ποδια του και γραμμωμενα,εχει μυς πανω.Ενταξει δεν γινετε να εχουν ολοι μπουταρες για να μην λετε οτι εχει chicken legs.Γαμπες δεν εχει,ουτε εγω κανω για να πω την αληθεια,δεν μου δινουν κατι οι γαμπες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγώ πάντως έτσι που βλέπω τα πόδια του σκέφτομαι πως θα έπρεπε να σηκώνω καμία 150αριά ήδη :P ίσως να μην βλέπω και καλά βασικά!

Θέλω να κάνω μια δίαιτα γιατί έχω πάρει πολλά κιλά, έψαξα και βρήκα αυτή.  Δεν καταλαβαίνω όταν λέει πρωτεΐνες με γεύση σοκολάτα ή βανίλια ,εννοεί συμπλήρωμα διατροφής  

link:  http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=13294&subid=2&pubid=1464108

Θέλω να κάνω μια δίαιτα γιατί έχω πάρει πολλά κιλά, έψαξα και βρήκα αυτή.  Δεν καταλαβαίνω όταν λέει πρωτεΐνες με γεύση σοκολάτα ή βανίλια ,εννοεί συμπλήρωμα διατροφής  

link:  http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=13294&subid=2&pubid=1464108

αρωματισμένες/προσθήκη γευσης για ποιο ευχάριστη κατανάλωση

θα ηταν σαν αλεύρι αν δεν τα είχε (yeap έχω δοκιμάσει άγευστη )

οι άγευστες ειναι και φθηνότερες βέβαια

Μετά το 1.16 θα δείτε τα ποδαράκια του τύπου και θα βάλετε τα κλάματα. Τώρα αφού είδαμε και τον Hugh να σηκώνει, θα έχουμε κύμα στα γυμναστήρια. Thresh, και γω κάτι τέτοια έψαχνα για deadlift. Αλλά για να είμαι ακριβής έψαχνα τα fivefinger

Καλά...είχα να κάνω πρωινή αερόβια πάνω από χρόνο. Άλλο πράγμα να ξυπνάς 7:30 ώρα για τρέξιμο.

Εντωμεταξύ γαμώτο ή έμπαινε ιδρώτας στα αυτιά μου ή ιδρώνω όντως μέσα στα αυτιά και μου γαμήθηκαν τα ακουστικά και άρχιζε να αλλάζει μόνο του τραγούδια.

Καλά...είχα να κάνω πρωινή αερόβια πάνω από χρόνο. Άλλο πράγμα να ξυπνάς 7:30 ώρα για τρέξιμο.

Εντωμεταξύ γαμώτο ή έμπαινε ιδρώτας στα αυτιά μου ή ιδρώνω όντως μέσα στα αυτιά και μου γαμήθηκαν τα ακουστικά και άρχιζε να αλλάζει μόνο του τραγούδια.

Μπαίνει ιδρώτας στα αυτιά. Η μόνη λύση για να το περιορίσεις είναι να ξυρίσεις τα μαλλιά σχεδόν γουλί για το καλοκαίρι :P

Μπαίνει ιδρώτας στα αυτιά. Η μόνη λύση για να το περιορίσεις είναι να ξυρίσεις τα μαλλιά σχεδόν γουλί για το καλοκαίρι :P

Έτσι τα έχω τα μαλλιά ήδη. Με καμιά μπαντάνα με βλέπω στο τέλος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...