bosei Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Πάρε ένα λάστιχο με αντίσταση που φιξ-άρεις μέσω των λαβών και είσαι έτοιμη. Τώρα τι ασκήσεις να κάνεις κτλπ. καλό είναι να ψάξεις και λίγο μόνη σου να ποστάρεις τι βρήκες για να διορθώσουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MightyGoofy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Και ήταν σήμερα να πάω για τρέξιμο αλλά ρε γμτ, μετά από ξενάγηση στην Ακρόπολη 12-3 το μεσημέρι, ανέβα, κατέβα, ιδρώτας, λιοπύρι, νομίζω δεν το 'χω. Σχετικά με τους τραγικούς τύπους στο γυμναστήριο: τυπάκος που ήρθε να μου διορθώσει το σκουατ λέγοντάς μου ότι μηροι-πλάτη και γόνατα- μηροί πρέπει να είναι σε ορθή γωνία. Μόνο αλφάδι δεν έβγαλε. Ποιος χέζει την βαρύτητα, τύπου. Και η ορολογία αυτού: "ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΥΕΡ, ΚΑΝΤΟ ΣΩΣΤΑ" Λολ,ο τύπος δεν σκαμπάζει και πολύ απο Μηχανικη ετσι?Αν προσπαθουσες να το κανεις αυτό,απλά θα ετρωγες μια μεγαλοπρεπέστατη σαβουρα προς τα πίσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Λολ,ο τύπος δεν σκαμπάζει και πολύ απο Μηχανικη ετσι?Αν προσπαθουσες να το κανεις αυτό,απλά θα ετρωγες μια μεγαλοπρεπέστατη σαβουρα προς τα πίσω! Αυτός απλώς είχε στο μυαλό του το σκουατ όπως το κάνουν στο σμιθ μάλλον. Άσε, γιατί θα θυμηθω και άλλες αντίστοιχες συμβουλές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Αφτά είνε ρε φήλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Ρε σεις...τα πόδια του δεν φαίνονται σαν chicken legs or something?? Weird... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Αυτο σκεφτομουν και γω. Πρεπει να σηκώνει κανα 150-170 κιλα μαζί με τη μπαρα παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΩΡΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΚΙΛΑ, ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΖΕΣΤΑΜΑ ΑΥΤΑ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 σαι 3 μοίνες θα δη ο φοίλος! Απντέητ. Πήρα βολταρεν. Μαλακία έκανα; Παγο δεν έβαλα ακόμη γιατί στη δουλειά με.... *beeeep* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Τόσο πολύ σε πονάει ρε συ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 1 εικόνα 1000 λέξεις και δη όταν γίνεται με περίσσιο ταλέντο. Δεν με πονάει απλά όταν πάω να σκύψω ή όταν κάνω κινήσεις που "στρετσάρω" τον μυ ενοχλεί πολύ! πχ όπως όταν πας να κάνεις κάθισμα με πονάει εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μάλλον τράβηγμα; Πριγκιποπουλα; Μ; Μ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 με ρωτας;; Κοντέσσα;; ΜΜΜΜΜΜΜΜ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 οι τρου άντρες (πριγκίποΠΟΥΛΕΣ) δεν κλαίνε, απλά καταπίνουν τον πόνο και συνεχίζουν. Αύριο έχω πλάτη οπότε δεμενοιάζει, χμ χμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις