Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη εχω βιωσει απο κοντα το πως ανταποκρινετε το γυναικειο σωμα στην διατροφη και τα βαρη πρεπει να τους δινουμε λιγο σεβασμο ειναι πολυ πολυ ποιο δυσκολο απο εμας.Καμια σχεση απλα.Τα οιστρογονα τους δημιουργουν μεγαλο προβλημα η τεστοστερονη ειναι ελαχιστη πρεπει να φτυσει αιμα για να κανει σωμα μιλαμε για μια μεση μεσογειακη γυναικα πχ που να μην εχει και τα καλυτερα γενετικα γιατι δεν τα εχουν απλα οι μεσογειακες παροτι τις προτιμω απο τις κρυομπλαστες βορειες.

• Like 7
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Τι εννοεις μεση μεσογειακη γυναικα? μελαχρινες με περιφερεια κ κυτταριτιδα? 
εγω βλεπω πιο πολυ κατι σκελετοους ν παιρνανε μ τα γνωστα jean που και η εφη θωδη κωλαρα θα ειχε
Προτιμω λιγο πιο γεματεες 3-4 κιλα  παραπανω δν λεω να ειναι βοδι απο το ν γα..... κ ν ακους κρακ κρακ 

Δημοσ.

Δε ξερω για σας, εμενα παντως μ'αρεσει η αλλη αν εχει ωραιο προσωπο και ας ειναι κ γεματουλα.Νταξει οχι και τοφαλα.

Αν εχει κορμαρα και φατσα για σακουλα ειναι μεγαλο turn off για μενα.

• Like 2
Δημοσ.

οι γεματούλες  κάνουν τις καλύτερες .. πίτες !!!

υπογραφή by  παππους :)

• Like 2
Δημοσ.

Δεν εχω καταλαβει γιατι χολοσκατε με το στηθοςΤα ποιο ωραια σωματα που εχω δει συνοδευονταν απο μικρο στηθος.Οι γλουτοι ειναι πολυ μα πολυ ποιο ισχυροι σαν ερεθισμα για τον αντρικο εγκεφαλο.

Aυτο ακριβως τα βυζια φταχνονται τα σκας τα εχεις,ο κωλος  ειναι ολο το θεμα!

οι γεματούλες  κάνουν τις καλύτερες .. πίτες !!!

υπογραφή by  παππους :)

Οχι ρε μλκ ,μετα τρως την ξενερα ομως ,μην ασχολεισαι με αρκουδακια της  αγαπης  εμεις παιζουμε αλλου :)

• Like 4
Δημοσ.

Θα το γουστάρεις, εμένα μου άρεσε πάρα πολύ.

[...]

Μ' αρέσεις, πάντως, γιατί δεν λες "όχι" σε (λογικές) προκλήσεις! Η σειρά μου τώρα, θα κάνω το πρόγραμμα που ανέβασες και θα γράψω εντυπώσεις.

Γιάννη, έκανα το πρόγραμμα σήμερα! ΟΚ, δεν ολοκλήρωσα όλες τις ασκήσεις, δηλαδή, κάποιες που είχαν διάρκεια 90" τις έκανα για λιγότερο χρόνο. Χαίρομαι για δύο λόγους: Αφενός, γιατί δεν άφησα καμία άσκηση πίσω, τις έκανα/δοκίμασα όλες. Αφετέρου, γιατί συνειδητοποίησα ότι ο άνω κορμός μου θέλει πολλή δουλειά ακόμα κι αυτό το πρόγραμμα φαίνεται ιδανικό για ξεκινήσω! Θα ξεκινήσω με 2-3 φορές την εβδομάδα (πρωινά) και βλέπουμε.

Μπαίνω σε σκέψεις να πάρω ένα μικρότερου βάρους kettlebell και να το δοκιμάσω ξανά. Γιάννη, εσύ με τι βάρος το έκανες;

Επίσης: Βρήκα αυτό το post του Mau-Maus με πολλές ασκήσεις με kettlebells (πηγή)

• Like 2
Δημοσ.

Με το 8αρι γουιζι. Ζορίστηκα πολύ στην τελευταία το πλήρες stand up. Εκεί έχω ενα μικρό αλτηρακι 3κιλο και την κάνω με αυτό.

Ωραίο προγραμμα πάντως, σχεδόν μισή ώρα δουλειάς στον άνω κορμό. Συμπληρώνω με ελξεις / κάμψεις και νιώθω πολύ ωραία. Καλοκαιρινό προγραμμα για να αναδειχθούν οι κοιλιακοί.

Δημοσ.

Α, οκ, άρα δεν είμαι εγώ ο κακομοίρης που δεν κατάφερα να κάνω τα stand ups με το 9κιλο! Η ιδέα του αλτήρα, μόνο για αυτήν την άσκηση, δεν είναι άσχημη.

Δημοσ.

Χτες πηγα σε ταβερνα.

Του λεω φερε μια χωριατικη, ενα κοντοσουβλι δυο μεριδες μακαρονια μια με λιγο λαδι και μουσταρδα και μια αλα κρεμ, σηκωνει το κεφαλι του με ρωταει θα τα φατε ολα αυτα λεω ναι...

Εγω τα φαγα ή κυρα οχι...

Εσκασα πηγα και για ποτο...

Σημερα εχει μπανακι και μετα καμια προπονηση

• Like 2
Δημοσ.

Δεν εχω καταλαβει γιατι χολοσκατε με το στηθοςΤα ποιο ωραια σωματα που εχω δει συνοδευονταν απο μικρο στηθος.Οι γλουτοι ειναι πολυ μα πολυ ποιο ισχυροι σαν ερεθισμα για τον αντρικο εγκεφαλο.

Να μιλας για τον εαυτο σου! :P

Δημοσ.

Χάχαχαχ..αν κατσω για φαι παραγγελνω οτι μου κανει κλικ...

Δεν το σκεφτομαι, ενταξει αποφευγω τα τηγανητα, κρεμες γαλακτος.

Αλλα ολα τ αλλα τα παιρνω

• Like 1
Δημοσ.

Σωκράτη έχεις μια χαρά σώμα μην το χαλάσεις μην πέσεις άλλο σε λίπος μην γίνεις τσιου -Έτσι τους λέμε εμείς τους τίγκα γραμμωμενους- Πολύ καλός είσαι τώρα μην πέσεις άλλο

• Like 1
Δημοσ.

Και γω γι αυτο τα κανω για να μην χαλασω...χαχαχα....

Αυτα που κανει ο σωκρατης επρεπε εγω να τα κανω..αλλα σιγα σιγα ολα θα γινουν...

Μαους ειπες για καποιο προγραμματακι που θα ανεβαζες...τι απεγινε;

Κανε το θαυμα σου...χαχαχχα..

Δημοσ.

Λίβε έλεγα να ανεβάσω ένα βίντεακι με συνεχόμενες ασκήσεις ώμων καθιστός σε ένα πάγκο πιέσεις ~ εκτάσεις ~ προτάσεις~ χωρίς ξεκούραση και καπάκι δικέφαλους τρικέφαλους το κάνεις δύο σετακια και γίνεσαι τούμπανο! Τώρα είμαι διακοπές όταν γυρίσω βλέπουμε..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...