Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ξεχνας μια πολυ πολυ σημαντικη παραμετρο.Αν δεν σεβαστεις τον οργανισμο σου δεν θα σε σεβαστει και αυτος και θα σε τιμωρησει.Δεν θα στο παιξω μεγαλος κτλ απλα βλεπεις οτι εχω κανει χοντρες μαλακιες σου λεω οτι αμα γινει η στραβη θα το μετανοιωσεις πολυ πολυ πικρα.

δε το ξεχνάω απλά καμια φορά το αγνοώ για να μη σαλτάρω  

ο σεβασμός που μπορώ να δείξω στον οργανισμό μου φτάνει στο να κάνω κάτι μόνο και αν ξέρω καλά πρώτα τι κάνω κ αφού έχω μειώσει στο ελάχιστο τους πιθανούς κινδύνους (αφορά το πως βλέπω τη ζωή γενικότερα) και βέβαια σε κάποια "σωστή" στιγμή της ζωής μου και όχι στο ξεκάρφωτο. 

νταξ δε θα το γαμήσω δε θα πλακωθώ σε ότι βρω μπροστά μου(μιλώντας γενικά) αέρα πατέρα αλλα απ την άλλη δεν θα κάτσω και στα αυγά μου γιατι μου είναι αδύνατον , έχοντας βέβαια πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου και την πιθανότητα να την μπουλέψω κάποια στιγμή  

αυτά βέβαια τα λέω τώρα και μιας και δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι τώρα ίσως αργότερα σε μερικά χρόνια να έχω άλλη γνώμη , μπορεί μέχρι τότε να σκέφτομαι και να κάνω οικογένεια και να αλλάξουν οι προτεραιότητες και να ηρεμήσω 

#only god knows  :-D 

• Like 1
Δημοσ.

δε το ξεχνάω απλά καμια φορά το αγνοώ για να μη σαλτάρω  

ο σεβασμός που μπορώ να δείξω στον οργανισμό μου φτάνει στο να κάνω κάτι μόνο και αν ξέρω καλά πρώτα τι κάνω κ αφού έχω μειώσει στο ελάχιστο τους πιθανούς κινδύνους (αφορά το πως βλέπω τη ζωή γενικότερα) και βέβαια σε κάποια "σωστή" στιγμή της ζωής μου και όχι στο ξεκάρφωτο. 

νταξ δε θα το γαμήσω δε θα πλακωθώ σε ότι βρω μπροστά μου(μιλώντας γενικά) αέρα πατέρα αλλα απ την άλλη δεν θα κάτσω και στα αυγά μου γιατι μου είναι αδύνατον , έχοντας βέβαια πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου και την πιθανότητα να την μπουλέψω κάποια στιγμή  

αυτά βέβαια τα λέω τώρα και μιας και δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι τώρα ίσως αργότερα σε μερικά χρόνια να έχω άλλη γνώμη , μπορεί μέχρι τότε να σκέφτομαι και να κάνω οικογένεια και να αλλάξουν οι προτεραιότητες και να ηρεμήσω 

#only god knows  :-D 

Επειδη αυτη ειναι μια συζητηση που για να γινει σωστα πρεπει να γινει με συγκεκριμενους ορους και παραδειγματα θα στα πω καποια στιγμη σε πμ για να ξερεις τι ακριβως ρισκαρεις γενικα.Η ζημια αν ειναι να γινει θα γινει και ολες τις προφυλαξεις του κοσμου να παρεις αν υπαρχει η καταλληλη προδιαθεση.Επειδη εισαι εξυπνο παιδι με ανησυχο πνευμα  απο αυτα που εχω καταλαβει αυτα που χεις στην ακρη του μυαλου σου να τα κανεις θα τα κανεις και οτι και να σου λενε οι αλλοι δεν θα σου αλλαξει γνωμη κανεις,ολοι οι ανησυχοι ανθρωποι ειναι επιμονοι.Αυτο που θα σου προτεινα φιλικα να σκεφτεις δεν ειναι τι θελεις να κανεις αλλα τι ειναι αυτο που σε ωθει στο να θελεις να ρισκαρεις κτλ γιατι υπαρχει κατι που πρεπει να το ψαξεις για να το καταλαβεις.Φιλικα στα λεω ολα μην με παρεξηγησεις σε τιποτα.

:cry:  :cry:  :cry:

11391223_914981135205793_144810186479958

Δεν εχω καταλαβει γιατι χολοσκατε με το στηθοςΤα ποιο ωραια σωματα που εχω δει συνοδευονταν απο μικρο στηθος.Οι γλουτοι ειναι πολυ μα πολυ ποιο ισχυροι σαν ερεθισμα για τον αντρικο εγκεφαλο.

• Like 2
Δημοσ.

Ε να, πας να δεις τους κοιλιακούς σου και δεν βλέπεις πια βυζί, κάπως σε χαλάει ... 
ε γλουτό δεν βλέπουμε για να ενθαρρυνόμαστε ... 

Δημοσ.

Βλεπουν οι αλλοι δεν πειραζει.Ε γιαυτο υπαρχει και η σιλικονη η οποια εμενα προσωπικα μου αρεσει φουλ οπτικα και σε υφη δεν ξερω γιατι την κατακρινουν.

• Like 3
Δημοσ.

Βλεπουν οι αλλοι δεν πειραζει.Ε γιαυτο υπαρχει και η σιλικονη η οποια εμενα προσωπικα μου αρεσει φουλ οπτικα και σε υφη δεν ξερω γιατι την κατακρινουν.

ειναι η μονη πλαστικη που θα κανα αν ειχα λεφτα. Α κ λιγο γαμπα γιατι δεν παιρνει με τπτ η ριμαδα.
Δημοσ.

Φιλικα στα λεω ολα μην με παρεξηγησεις σε τιποτα.

άραξε δεν παρεξηγώ (μου έμεινε το όνομα απο τότε που νόμιζα οτι τρολάρεις  αχχααχ έτυχε , δεν πέτυχε :P),  

Μη νομίζεις πως μόνο εγώ έχω ανησυχίες γενικότερα , ειναι κ άλλοι που βλέπουν , έχει τύχει στο παρελθόν να απαντήσω και σε pm ατόμων που πίστευαν οτι θα μπορούσα να τους βοηθήσω σε αυτή τους την αναζήτηση (για προβλήματα αχχα) και απότι έχω καταλάβει μάλιστα πολύς κόσμος τσιμπάει το κάτι τι του (δεν μιλάω για άτομα του thread) και το παίζει natty , και αυτός είναι επίσης ένας λόγος που δεν θα σε παρεξηγούσα γιατι το είχες πει μόνος σου για αυτά και αυτό δείχνει οτι δε μασάς τις μπάλες σου. 

Όσο για το λόγο που έχω χάσει την αίσθηση του κινδύνου τον γνωρίζω καλά αλλα αυτό όπως είπες είναι μεγάλη κουβέντα κ είναι για pm φάση  B) 

• Like 1
Δημοσ.

ειναι η μονη πλαστικη που θα κανα αν ειχα λεφτα. Α κ λιγο γαμπα γιατι δεν παιρνει με τπτ η ριμαδα.

Ειχα γνωρισει μια που ειχε βαλει για τον ιδιο λογο πολυ χαμηλο λιπος κτλ και λεπτη κατασκευη και της πηγαινε πολυ.Οχι υπερβολες ακριβως οτι επρεπε.Ειμαι υπερ κατι τετοιων πλαστικων στην γυναικα αν την ενοχλει πραγματικα ασχετα αν συνηθως δεν παιζει ιδιαιτερο θεμα.

• Like 3
Δημοσ.

:cry:  :cry:  :cry:

11391223_914981135205793_144810186479958

Εχω φιλη η οποια εχασε 15 κιλα, εκανε πολυ ωραιο σωμα και τα βυζια εκει, τουμπανα! :-D

• Like 1
Δημοσ.

παντως γνωστη μου που εχασε 20-25 κιλα εγινε πλακα. 
Εδω δες ρε μλκα τα χανουν οι γκομενες και μεις ακομα τα χουμε γαμω τις κρεπαλες :P

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...