viper2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 αυτό το έπαθα την προηγούμενη εβδομάδα,έτσι; Για να πονάει ως τώρα κάτι στραβό έπαιξε στα leg curl και του έκανα ζημιά.. Θα ωφελήσει ο πάγος τώρα; Να πάρω καμία βολταρέν φάση; επίσης, δεν ειναι τραγικές οι γραμμές, απλά μου έκανε εντύπωση πως με μία φορά άφησε σημάδια 2013-07-31-13.49.png Την πάθαινω και εγώ αλλα εγώ έχω αυξημένη δέρματικηπίεση λόγω αλλεργιών τάσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
St4lker Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Παραθέτω ένα λινκ που έχει αρκετές πληροφορίες για τη γυμναστική και το φαγητό, κατάλληλο για εκείνους που θέλουν να ξεκινήσουν σιγά σιγά. http://simplesciencefitness.com/ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Παρα πολυ καλό link φίλε, θα μπορούσε να είναι sticky σε πολλά φορουμ και απαντάει τις περισσότερες βασικές ερωτήσεις. Που ηταν αυτά τα λινκ πριν 15 χρόνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Παραθέτω ένα λινκ που έχει αρκετές πληροφορίες για τη γυμναστική και το φαγητό, κατάλληλο για εκείνους που θέλουν να ξεκινήσουν σιγά σιγά. http://simplesciencefitness.com/ το αποθηκευσα και το κατεβασα.εχει ολα τα σωστα μαζεμενα. btw ρε παιδες τοσο πολυ για βαρη που μιλατε εχω αρχισει να ζηλευω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 το αποθηκευσα και το κατεβασα.εχει ολα τα σωστα μαζεμενα. btw ρε παιδες τοσο πολυ για βαρη που μιλατε εχω αρχισει να ζηλευω... Ξεκίνα, δεν έχεις να χάσεις κάτι, παρά να κερδίσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 δεν εχω βαρεθει ακομα τις cardio καταστασεις αλλα το σκεφτομαι για το φθινόπωρο.πρεπει να κανω μια γυρα στα γυμναστήρια να δω τι παιζει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 το cardio workout σε συνδιασμό με τα βάρη φέρνουν ωραίο αποτέλεσμα. Try it 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Και ήταν σήμερα να πάω για τρέξιμο αλλά ρε γμτ, μετά από ξενάγηση στην Ακρόπολη 12-3 το μεσημέρι, ανέβα, κατέβα, ιδρώτας, λιοπύρι, νομίζω δεν το 'χω. Σχετικά με τους τραγικούς τύπους στο γυμναστήριο: τυπάκος που ήρθε να μου διορθώσει το σκουατ λέγοντάς μου ότι μηροι-πλάτη και γόνατα- μηροί πρέπει να είναι σε ορθή γωνία. Μόνο αλφάδι δεν έβγαλε. Ποιος χέζει την βαρύτητα, τύπου. Και η ορολογία αυτού: "ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΥΕΡ, ΚΑΝΤΟ ΣΩΣΤΑ" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Κι εγώ ψηνόμουν σήμερα για τρεξιματάκι το μεσημέρι αλλά ρε γαμώτο με τέτοια ζέστη και τον ήλιο από πάνω δεν παλεύεται. Την έβγαλα με 1 ώρα ποδήλατο για την ώρα. Μπορεί κατά τις 11-12 το βράδυ να πάω όμως για τρέξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
original911 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Βρίσκομαι ακριβώς στην ίδια θέση με σένα. Έχω τεντονίτιδα στο δεξιό καρπό.(από υπερέκταση όταν είχα πέσει σε αγώνα ποδοσφαίρου πριν από 6 χρόνια!). Οι λαβές για κάμψεις δεν με βοήθησαν και πολύ. Σου συνιστώ να δοκιμάσεις κάμψεις πάνω στις γροθιές σου. Μετά από αρκετό καιρό μόνο έτσι μπορώ να κάνω κάμψεις χωρίς κανένα πόνο στον καρπό. Μονόζυγο μην κάνεις καθόλου άμα νιώθεις πόνο. Αργότερα που θα ηρεμήσει το χέρι δοκίμασε να κάνεις μονόζυγο με neutral grip. Σου εχει περασει τωρα?Σε τι φαση βρισκεται το χερι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Εγω ηταν να παω για ψαρεμα, αλλα ακυρωθηκε.. Θα εριχνα και κανια βουτια.. Τωρα ειμαι ξαπλα ποναω στα στηθος και ποδια.. Δεν με κοβω για τρεξιμο... Θα παω με τα ποδια για κανενα καφε. Αυτη την εβδομαδα νιωθω μεγαλη ατονια, οταν ειμαι εκτος προπονηση.. Στο γυμναστηριο το δινω και καταλαβαινει.. Λιγο και η ψυχολογια μου ειναι σκατα.. Με πριζουν τα ουμπαλα οι δικοι μου.., Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Εγω χτες εκανα Σχετικά με τους τραγικούς τύπους στο γυμναστήριο: τυπάκος που ήρθε να μου διορθώσει το σκουατ λέγοντάς μου ότι μηροι-πλάτη και γόνατα- μηροί πρέπει να είναι σε ορθή γωνία. Μόνο αλφάδι δεν έβγαλε. Ποιος χέζει την βαρύτητα, τύπου. Και η ορολογία αυτού: "ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΥΕΡ, ΚΑΝΤΟ ΣΩΣΤΑ" Καλα το ωραιο ητανε με μενα που εκανα ωμους με τα βαρακια και λεω στην κοπελια "το κανω σωστα;" μια χαρα μου λεει, συνεχιζω εγω κ ερχεται μετα απο λιγο ενα παιδι, και μου διορθωσε τη σταση. Γυμναστης κ αυτος αλλα δε τον ηξερα γιατι ερχεται βραδυ. Τωρα τι λες στην αλλη? Ειχα ρωτησει καποιες σελιδες πριν, τι προτεινεται για ασκηση στο σπιτι, πχ με βαρακια. Εκτος απο τα βαρακια, τι αλλο θα μπορουσα να κανω σ εναν μικρο εσωτερικο χωρο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Εγω χτες εκανα Καλα το ωραιο ητανε με μενα που εκανα ωμους με τα βαρακια και λεω στην κοπελια "το κανω σωστα;" μια χαρα μου λεει, συνεχιζω εγω κ ερχεται μετα απο λιγο ενα παιδι, και μου διορθωσε τη σταση. Γυμναστης κ αυτος αλλα δε τον ηξερα γιατι ερχεται βραδυ. Τωρα τι λες στην αλλη? Ειχα ρωτησει καποιες σελιδες πριν, τι προτεινεται για ασκηση στο σπιτι, πχ με βαρακια. Εκτος απο τα βαρακια, τι αλλο θα μπορουσα να κανω σ εναν μικρο εσωτερικο χωρο? Αφού κάνεις το πρόγραμμά σου στο γυμναστήριο δεν χρειάζεται να κάνεις σπίτι. Νομίζω σου είχα απαντήσει και όταν είχες ξαναρωτήσει ότι η ξεκούραση είναι εξίσου σημαντική με το να πηγαίνεις γυμναστήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Αυτο που προτειναμε και στην δημητρα.. Ασκησεις με λαστιχο.. Αλλα αν πηγαινεις 4 φορες στο γυμναστηριο κανεις βαρη δεν χρειαζεται να καταπονεις αλλο το σωμα σου.. Θελει και ξεκουρασει ωστε οι μυς να επανερχονται στα φυφυσιολογικα τους επιπεδα... Δες λιγες σελιδες πιο πριν εχω βαλει και λινκ με ασκησεις.. Για το σπιτι.. Τελικα θα παω για ψαρεμα.. Αν ακουσετε στις ειδησεις οτι ερασιτεχνης ψαρας εβγαλε ψαρι 49-50 κιλα εγω θα ειμαι.. Χαχαχααχ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Ναι το θυμαμαι αυτο που χατε πει! απλα μερες που πχ ειναι οι δυσκολες για μας, ή μεσα στην εξεταστικη, που μπορει να παω γυμναστηριο 2 φορες ας πουμε μονο τη βδομαδα, θελω να κανω κατι και σπιτι νταξει το 4 φορες γυμναστηριο και σπιτι, θα πηγαινε πολυ. Θ ανεβω και στο χωριο τωρα τον Αυγουστο οπου θα θελα να τα παρω μαζι..θα παιζει πολυ περπατημα και τις νεκρες ωρες του μεσημεριου θα ναι καλη ευκαιρια για γυμναστικουλα εντος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις