Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

κανω πρωτη ασκηση πιεσεις με μπαρα σε οριζοντιο και μετα πιεσεις με αλτηρες σε επικλινη (οπου εκει γινεται αυτο με τα κιλα)

Δημοσ.

κανω πρωτη ασκηση πιεσεις με μπαρα σε οριζοντιο και μετα πιεσεις με αλτηρες σε επικλινη (οπου εκει γινεται αυτο με τα κιλα)

Ε πες ότι σε πιάνει μετά. Ε αν έχεις βγει σε failure στον πάγκο σε παραπάνω από ένα σετ κιόλας λογική είναι η μειωμένη απόδοση. Τα σκαμπανεβάσματα θα δικαιολογούνται λογικά από το πόσο τα έπαιξες στον ίσιο πάγκο πριν.

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειπα τιποτα κακο ρε! οσο για το τρως και δεν μπαινουν απλα δεν τρως!!

αν θες να παρεις θα νοιωθεις ολη μερα σκασμενος απο το φαι και θα τρως και αλλο! και μετα ελα να πεις αν μπαινουν ή οχι 

Καραισχυει ,δεν υπαρχει δεν μπαινουν εκτος αν καποιος ειναι τρυπιος ... 

Δημοσ.

Φώτη... κλείσαν τα σχολεία... άρα...

ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

Υ.Γ. Μόλις πέρασε από μπροστά ένα ξανθό μωρό... ποοοοοοοοοοοοοοοο.... καλός οιωνός  :-D

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

Υ.Γ. Μόλις πέρασε από μπροστά ένα ξανθό μωρό... ποοοοοοοοοοοοοοοο.... καλός οιωνός  :-D

εμενα ο καλος μου οιωνος ερχεται σημερα στο νησι :D

• Like 2
Δημοσ.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

κάτσε να στείλω στη γυναίκα σου ένα info....

Δημοσ.

Οχι αστο αμα παιρνεις και τεστοστερονη μαζι παναγια βοηθα αστο.Ειχα κυνηγησει δυο τρεις φορες αυτοκινητα με 4 ατομα το καθενα μεσα επειδη κοιταγανε την δικια μου.Αστο τρελα σκαλωματα.

νιώθω κάτι ψιλά απο αυτα που λες(νταξ καμια σχέση με το εμπειρικό κομμάτι , εκεί αν δεν νιώσεις δεν ξέρεις δεν πα να είσαι και ο καλύτερος γιατρός , άλλο να τα διαβάζεις κ άλλο να τα ζεις κάποια πράγματα) , έχω τύχει μπροστά σε παρόμοια σκηνικά το ένα tren releated κ με έκαναν να ξανασκεφτώ καλά κάποια πράγματα, γιατι σκεφτόμουν διάφορα κατα καιρούς και η αλήθεια ειναι πως δεν έχω φραγμούς και φοβίες στο τι δοκιμάζω αρκεί να ξέρω τι κάνω , μου είναι αδύνατων να δεχθώ πως μου απαγορεύεται να κάνω το σώμα μου ότι γουστάρω, να του βάλω φωτιά να το κάψω στο τσακιρ κέφι :-) ,   θα το πήγαινα παραπέρα στην κουβέντα αλλα δεν ξέρω αν ειναι wise να το συνεχίσω γιατι βλέπω τον Βόζι (GreekMonkey) να ζητάει καραμέλες για το βήχα και δε λέει ... αχαχαχαχαχ

Δημοσ.

Ξεχνας μια πολυ πολυ σημαντικη παραμετρο.Αν δεν σεβαστεις τον οργανισμο σου δεν θα σε σεβαστει και αυτος και θα σε τιμωρησει.Δεν θα στο παιξω μεγαλος κτλ απλα βλεπεις οτι εχω κανει χοντρες μαλακιες σου λεω οτι αμα γινει η στραβη θα το μετανοιωσεις πολυ πολυ πικρα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...