Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ. Κάνεις τράμπα με υδ/ακα η λιπαρά ε ?

κοβω υδατανθρακα μιας κ ειμαι σε mini cut περιοδο. Αρχες Ιουλη ανεβαζω, ωσπου να βολεψει να ξανακοψω. Κ καπως ετσι παει εως κ Σεπτεμβρη ωσπου ανεβαινω ισοθερμιδικα
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

υγ Αν παιζει θεμα με τις ονομασιες σβηστε το δεν θελω να δημιουργησω καποιο προβλημα

κλαιν τώρα με τις ονομασίες λες και άμα θέλει ο καθένας δεν τις βρίσκει ? :P ένα search στο google να κάνει και τα μαθαίνει όλα (όσον αφορά τα ονόματα δηλαδή)

πάντως σχετικά με αυτό γιαυτό σε ρώτησα γιατι έχω περίπτωση ατόμου που κλείστηκε σπίτι του στην κυριολεξία για κανα δίμηνο++  και ήταν δουλειά(με το ζόρι)->gym->σπίτι , αλλιώς έμπλεκε σε διάφορες μαλακίες στο άκυρο  :-D 

Δημοσ.

Οχι αστο αμα παιρνεις και τεστοστερονη μαζι παναγια βοηθα αστο.Ειχα κυνηγησει δυο τρεις φορες αυτοκινητα με 4 ατομα το καθενα μεσα επειδη κοιταγανε την δικια μου.Αστο τρελα σκαλωματα.

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχχα δεν ειναι οσο διασκεδαστικο ακουγετε πηγα να παθω ανακοπη απο τα νευρα με ρωταγε ο πορτιερης μετα στο μαγαζι κυριε ειστε καλα εχετε κατι πηγα να τον πληρωσω και το 20ευρω ετρεμε.

• Like 1
Δημοσ.

κοβω υδατανθρακα μιας κ ειμαι σε mini cut περιοδο. Αρχες Ιουλη ανεβαζω, ωσπου να βολεψει να ξανακοψω. Κ καπως ετσι παει εως κ Σεπτεμβρη ωσπου ανεβαινω ισοθερμιδικα

Κάτσε...θα κόψεις και πρωτεΐνη και υδ/ακα ρε συ?

Δημοσ.

105κιλα.Διατροφη μακαρονια(μαυρα) σουβλακια τονος και σαλατες :-) Με τρεν στο αιμα

Ωραίος Μανο !

105 κιλά ειναι το μαξ που έχω φτάσει και γω την εποχή που έπινα 2 λιτρα φρέσκο γαλα καθημερινά , έτρωγα 1 μεγάλο κοτόπουλο μεσημέρι  - βράδυ μισό μισό και ήθελα και μια καρτέλα αυγά ανα 2-3 μέρες ! ώσπου ανέβηκα στην ζυγαριά και όταν είδα 105 λέω ωπ φρένο δεν πάει άλλο !

και τα έριξα σε μια σεζόν , ξεκίνησα Σεπτέμβρη φύγαν τα πρώτα 10 μπαμ μπαμ σε 3 μήνες πήγα 95 και μετά σιγά σιγά μέχρι το καλοκαίρι έχασα αλλα 5 έπεσα στα 90 και από τότε ειμαι σταθερά το πολύ συν πλιν 2 ! δεν υπάρχει αυτό εχω ακριβώς τον ιδιο σωματότυπο σε κιλά και πόντους εδω και 15 χρονιά αν ειχα παντελόνια από τότε θα μου κάναν εύκολα  !

------------------

κινκ μια χαρά φιλε , για 65 κιλά τούμπανο είσαι  ..

• Like 2
Δημοσ.

Οχι αυτη ειναι η γραμμωση ας πουμε σε ογκο εχω παει 120 κιλα το οποιο δεν προκειτε να το ξανακανω γιατι με περναγανε για μαφιοζο για μπραβο δεν ξερω τι σκατα και γενικα ειναι μεγαλη ταλαιπωρια αυτα τα κιλα για την καρδια.Εισαι πολυ πολυ καλος παντως και ειδικα για καθαρος πολυ καλοι ωμοι και κοψιματα.

• Like 2
Δημοσ.

θενξ και συ τουμπανο εισαι !

και γω την εποχή  των 105  όποτε πήγαινα για ποτάκι ,όλος τυχαίος  διπλά στο μπαρ ηταν τα παιδάκια απο το τμήμα των εκβιαστών !οκ μαλακιά , σε δείχνουν με το δάκτυλο δεν λέει , χίλιες φορές οπως είμαι τώρα !

στα 90 δούλεψα πολλά χρόνια νύχτα , ήμουν οριακά να μην με περνάνε για μπράβο με φαρδιά πουκάμισα πάντα και κουστούμι  , στα 105 αν δούλευα θα ήμουν κάθε βράδυ μέσα  !

• Like 1
Δημοσ.

Ενω στις περισσοτερες μυικες ομαδες οταν εχω προπονηση ειμαι στανταρ στα κιλα και στις επαναληψεις που μπορω, οταν κανω στηθος κατι παθαινω.Στην μια προπονηση μπορει να αυξησω τα κιλα και να κανω αλλες 10 επαναληψεις και στην αλλη προπονηση ξαφνικα να κανω με λιγοτερα κιλα και να μην μου βγαινουν οι στανταρ επαναληψεις ..τι σκατα παιζει :mad:  :mad:  :mad:

Δημοσ.

Ενω στις περισσοτερες μυικες ομαδες οταν εχω προπονηση ειμαι στανταρ στα κιλα και στις επαναληψεις που μπορω, οταν κανω στηθος κατι παθαινω.Στην μια προπονηση μπορει να αυξησω τα κιλα και να κανω αλλες 10 επαναληψεις και στην αλλη προπονηση ξαφνικα να κανω με λιγοτερα κιλα και να μην μου βγαινουν οι στανταρ επαναληψεις ..τι σκατα παιζει :mad:  :mad:  :mad:

Υποθέτοντας ότι από ξεκούραση, διατροφή κτλπ δεν αλλάζεις τίποτα, μήπως η τεχνική σου δεν είναι τελείως standard ? Επίσης το κυνηγάς καθόλου ή βλέπεις στο ζέσταμα λίγο ζορίζεσαι παραπάνω και λες να παίξεις με λιγότερα ? Καμιά φορά παίρνει κανά σετ μέχρι να βελτιώσεις την αίσθηση δυσκολίας. 

Επίσης κάνεις 1 φορά την βδομάδα ε ?

Δημοσ.

Υποθέτοντας ότι από ξεκούραση, διατροφή κτλπ δεν αλλάζεις τίποτα, μήπως η τεχνική σου δεν είναι τελείως standard ? Επίσης το κυνηγάς καθόλου ή βλέπεις στο ζέσταμα λίγο ζορίζεσαι παραπάνω και λες να παίξεις με λιγότερα ? Καμιά φορά παίρνει κανά σετ μέχρι να βελτιώσεις την αίσθηση δυσκολίας. 

Επίσης κάνεις 1 φορά την βδομάδα ε ?

Μια φορα την εβδομαδα κανω κανω καθε μυικη ομαδα.Ισως να ναι η τεχνικη τι να πω ολο το σκηνικο που φαινεται λιγο περιεργο γιατι εχει γινει 2-3 φορες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...